testovi proizilaze iz zakona. ako procitas zakone jednostavnije ce ti biti nauciti pitanja u testovima. to je sasvim logicno i ono "nisam retardirana" sa pocetka teme ne daje takav utisak.

za autoricu teme
sto se mene tice ja sam to procitao samo jednom , cisto zato sto me zanimalo sta pise. ali sam testove naucio bukvalno napamet da sam znao svako pitanje na kojoj je str. a pogotovo odgovori.
polozio sam ima iha haj, nikada nisam napravio udes, platio kaznu ili nesto sl. zato zajebite tu pricu...
za ridjobrkog

ispiti se polazu da bi se polozili a isto tako da bi naucili nesto. medjutim ispiti koji se zasnivaju na zakonima ne mogu se nauciti na nacin na koji ti mislis. da bi se ispit polozio zakoni se moraju nauciti bukvalno napamet. naravno to znanje je krhko i vrlo brzo izlapi. no kako se zakonska regulativa jako cesto mijenja samim time i nema svrhe popunjavati prazne foldere bespotrebnom materijom na nacin na koji ti mislis da treba.
pola ovih zakonskih odredbi za 10 godina nece vaziti, mislim na "suha" pitanja. tako da...