Dino Merlin - All about

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

azurna_obala

#51 Re: Dino Merlin - All about

Post by azurna_obala »

pemanapemani

#52 Re: Dino Merlin - All about

Post by pemanapemani »

Čovječe, kod nas ako se ne slažeš sa većinom odmah si zavidan, otpadnik, licemjer... Pisni protiv Dine "umjetnika", betonske rugobe u centru grada, polovne žičare itd., ti u najmanju ruku širiš defetizam i miniraš progres.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#53 Re: Dino Merlin - All about

Post by Velkoski »

Toliko banova je palo na prijasnjim temama o "vrsnom umjetniku" ( :lol: ) tako da vjerovatno nema potrebe za jos jednom. Jedni ga ne vole, ne mogu ocima, drugi suprotno i to je to.

Ja ne smijem napisati svoje misljenje o doticnom jer cu zavrsiti kao neelix. :D
just principe

#54 Re: Dino Merlin - All about

Post by just principe »

pemanapemani wrote:Čovječe, kod nas ako se ne slažeš sa većinom odmah si zavidan, otpadnik, licemjer... Pisni protiv Dine "umjetnika", betonske rugobe u centru grada, polovne žičare itd., ti u najmanju ruku širiš defetizam i miniraš progres.

covjece sta radis na ovoj temi,,,Ni meni se ne svidja Dodik pa ne idem tamo i govorim da je krmak i sl, sto i jeste, jednostavno ono sto me ne zanima u sirokom luku zaobilazim, ali eto pusticemo te da se istreses
azurna_obala

#55 Re: Dino Merlin - All about

Post by azurna_obala »

USAblues

#56 Re: Dino Merlin - All about

Post by USAblues »

azurna_obala wrote:Ima li iko ovom narodu da valja??? Svako drugi nam je bolji od onih koji su odavde, pitanje je zašto??? Jer očito ne možemo podnijeti domaći uspjeh, bilo koga ko je napravio išta od svog života? Valja nam Joksimović, valja nam Balašević, Dragojević, Madonna.........al ne, DINO MERLIN NE VALJA, on je lažov, plagijator, izdajica, on je ništa!!
Pa budite vi to što je DINO, napišite pjesmu, objavite je ovdje da pročitamo, da je čujemo, napravite dobar plagijat..
budite MERLIN pa se onda javite.

I da još nešto, vi koji ne volite njegovu muziku napravite sebi temu pa slušajte koga volite, ili još bolje nemojte, jer vi ne volite nikog.
:thumbup: :thumbup:
pemanapemani

#57 Re: Dino Merlin - All about

Post by pemanapemani »

just principe wrote:
pemanapemani wrote:Čovječe, kod nas ako se ne slažeš sa većinom odmah si zavidan, otpadnik, licemjer... Pisni protiv Dine "umjetnika", betonske rugobe u centru grada, polovne žičare itd., ti u najmanju ruku širiš defetizam i miniraš progres.

covjece sta radis na ovoj temi,,,Ni meni se ne svidja Dodik pa ne idem tamo i govorim da je krmak i sl, sto i jeste, jednostavno ono sto me ne zanima u sirokom luku zaobilazim, ali eto pusticemo te da se istreses
Valjda bi svaki pojedinac, ako želi, trebao biti slobodan da kaže svoje mišljenje o određenoj temi. Znači, ako se nekome ne sviđa kako rade Vodovod i kanalizacije ne treba pisati na temi o ovom preduzeću. Ako se nekome ne sviđa kako je odigrala reprezentacija na europskom prvenstvu u košarci ne treba komentarisati na toj temi... Jebi ga, nisam znao da je tako.
IMME

#58 Re: Dino Merlin - All about

Post by IMME »

azurna_obala

#59 Re: Dino Merlin - All about

Post by azurna_obala »

azurna_obala

#60 Re: Dino Merlin - All about

Post by azurna_obala »

just principe

#61 Re: Dino Merlin - All about

Post by just principe »

@pernampeni, druze ovo je podforum MUZIKA i na ovom dijelu se postavljaju muzicki spotovi...Ako ti se neko svidja postavi i ti, ako ne zaobidji u sirokom luku, a ne kvari ljudima ovu temu...Podforum muzika je sirok i garant ima neko koga slusas, ako nema napravi temu i postavljaj te pjesme...Ruzno je brate, kad upadnes tako i ljudima kvaris ceif, a oni samo postavljaju pjesme..Pogledaj teme ostalih stranih "umjetnika" nije niko tako uletio i rekao nesto ruzno kao ti..

evo za tebe jedna :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#62 Re: Dino Merlin - All about

Post by Velkoski »

just principe wrote:@pernampeni, druze ovo je podforum MUZIKA i na ovom dijelu se postavljaju muzicki spotovi...
:?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=76428 , http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=71238 , http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=41231 itd. ?
just principe

#63 Re: Dino Merlin - All about

Post by just principe »

leet wrote:
just principe wrote:@pernampeni, druze ovo je podforum MUZIKA i na ovom dijelu se postavljaju muzicki spotovi...
:?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=76428 , http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=71238 , http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=41231 itd. ?

jesil citao njegove kolumne, vidio bi cega se ticu a to njegovih pocetaka MUZIKE,..Ne skrnavljuj temu vise
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#64 Re: Dino Merlin - All about

Post by Velkoski »

Sta bolan ? Pa ima hiljadu tema na ovom podforumu u kojima se komentarisu muzicari itd. Uostalom pise "All about", pa zasto ne bi i ostavili misljenje o njemu ?
pemanapemani

#65 Re: Dino Merlin - All about

Post by pemanapemani »

just principe wrote:@pernampeni, druze ovo je podforum MUZIKA i na ovom dijelu se postavljaju muzicki spotovi...Ako ti se neko svidja postavi i ti, ako ne zaobidji u sirokom luku, a ne kvari ljudima ovu temu...Podforum muzika je sirok i garant ima neko koga slusas, ako nema napravi temu i postavljaj te pjesme...Ruzno je brate, kad upadnes tako i ljudima kvaris ceif, a oni samo postavljaju pjesme..Pogledaj teme ostalih stranih "umjetnika" nije niko tako uletio i rekao nesto ruzno kao ti..

evo za tebe jedna :D

Ne kontam, šta sam napisao tako ružno? Samo sam pokušao reći da se u BiH satanizuju oni koji se ne slažu sa većinom. Bila tema Dino, poskupljenje kruha, vjeronauk itd. Neću više. Ugodna noć.
fatamorgana

#66 Re: Dino Merlin - All about

Post by fatamorgana »

leet wrote:Sta bolan ? Pa ima hiljadu tema na ovom podforumu u kojima se komentarisu muzicari itd. Uostalom pise "All about", pa zasto ne bi i ostavili misljenje o njemu ?
Ma ovi što ga vako aščare "brane" su naki plaćeni fanovi, borgovi, :mrgreen:
IMME

#67 Re: Dino Merlin - All about

Post by IMME »

just principe

#68 Re: Dino Merlin - All about

Post by just principe »

fatamorgana wrote:
leet wrote:Sta bolan ? Pa ima hiljadu tema na ovom podforumu u kojima se komentarisu muzicari itd. Uostalom pise "All about", pa zasto ne bi i ostavili misljenje o njemu ?

a ti si pretplacena na onog ublehasa novinara :roll:
fatamorgana

#69 Re: Dino Merlin - All about

Post by fatamorgana »

just principe wrote:
fatamorgana wrote:

a ti si pretplacena na onog ublehasa novinara :roll:
znači priznaješ, e sad je samo pitanje ko je više plaćen, :lol:
just principe

#70 Re: Dino Merlin - All about

Post by just principe »

fatamorgana wrote:

da..nije to nikakvo pitanje - jer zna se , ja koliko god zatrazim nije problem, sto se ne moze reci za tebe :lol: :D
fatamorgana

#71 Re: Dino Merlin - All about

Post by fatamorgana »

just principe wrote:
fatamorgana wrote:

da..nije to nikakvo pitanje - jer zna se , ja koliko god zatrazim nije problem, sto se ne moze reci za tebe :lol: :D
deset u pola? :lol:
BarbaDue

#72 Re: Dino Merlin - All about

Post by BarbaDue »

ne znam jel vec neko ispricao al vec ima vic...
kad su dina uhvatili u beogradu the king im je rekao,
pustite me ispunicu vam tri Arene...
just principe

#73 Re: Dino Merlin - All about

Post by just principe »

fatamorgana wrote:
nije vec pet u pola s puno luka :lol: sto mi je i previse :D .
fatamorgana

#74 Re: Dino Merlin - All about

Post by fatamorgana »

just principe wrote:
fatamorgana wrote:
nije vec pet u pola s puno luka :lol: sto mi je i previse :D .
a ja mislio ti striktno na bureku, :lol:
USAblues

#75 Re: Dino Merlin - All about

Post by USAblues »

IMME wrote::)

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Locked