bbi
poli salama
Moderator: anex
Tako je.6.april wrote:Sex je poTcijenjen.micki125 wrote:sex uopće
Da se više ljudi sexa bilo bi nam svima bolje.
petunija wrote:Po meni, precjenjene su manekenke i estradni radnici,nekako su mi nerealna njihova primanja.
O glumcima da i ne govorim, milioni dolara za ulogu u nekom filmu, a onda oni, kao fini, pa 0,00001% od toga daju gladnoj djeci Afrike
Upravo iz razloga potcjenjivanja sexa uradio je što je uradio.micki125 wrote:vidiš li ti da glave lete zbog p...., vidiš šta aldino uradi od sebe, treba li ti još dokaza...Ateista wrote:Cuj sex precijenjen.micki125 wrote:sex uopće
micki125 wrote:sex uopće
Pa to je zbog nedostatka sexa.micki125 wrote:vidiš li ti da glave lete zbog p...., vidiš šta aldino uradi od sebe, treba li ti još dokaza...Ateista wrote:Cuj sex precijenjen.micki125 wrote:sex uopće
fatamorgana wrote:Sinan Sakić,
Aurora Borealis wrote:Moderna umjetnost (poezija na temu tacke u zidu, muhe na prozoru i sl.)
PR-player wrote:Rizma, Slovo i Coca-Cola
Dobro, ako đe zapne samo se javi,Aurora Borealis wrote:Hahafatamorgana wrote:To carice,"Aurora Borealis"
Precijenjeni su mi filmovi Vudi Alena.(hoš' se udat da zajedno mrzimo Vudija,
)
zapikana, ali mozemo biti drugovi
![]()
nikad više,guy fawkes wrote:fatamorgana wrote:Sinan Sakić,
to si sad rekao i nikad vise
i to je precijenjenofatamorgana wrote:nikad više,guy fawkes wrote:fatamorgana wrote:Sinan Sakić,
to si sad rekao i nikad vise
haha nisam zivo mi seguy fawkes wrote:PR-player wrote:Rizma, Slovo i Coca-Cola
ti brate na rizmu navalio kao da ti je porodicu pobio, na svakoj temi njega spominjes
da nisi i ti neki "umjetnik" pa ti tesko palo sto je on postao slavan a ti nisi, al iskreno
Jaštaradi, verba volant scripa manent,amy-ra wrote:micki125 wrote:sex uopće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svako ima svoje misljenje.. a ti nisi obavezan da se slozis...fatamorgana wrote:Jaštaradi, verba volant scripa manent,amy-ra wrote:micki125 wrote:sex uopće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PR-player wrote:haha nisam zivo mi seguy fawkes wrote:PR-player wrote:Rizma, Slovo i Coca-Cola
ti brate na rizmu navalio kao da ti je porodicu pobio, na svakoj temi njega spominjes
da nisi i ti neki "umjetnik" pa ti tesko palo sto je on postao slavan a ti nisi, al iskrenoza njima al sam siguran da si ti njegov neki haver rejser pa ga stalno branis cCcCc
il da nisi ti slovo mozda?![]()
![]()
enivej da se vratim na temu:
Spustanje poklopca na WC solji (...il je podizanje? neam pojma)