Irska i Estonija, dvije ekipe antitalenata će patiti loptu 180 minuta... iskusniji Irci prolaze sa jednim golom prednosti.
U zadnjoj utakmici je sve moguće... nekako mislim da će Crnogorci još jednom iznenaditi i plasirati se na Euro - Latvia style
Moderators: Charuga, Tomahawk11
karanana wrote:portugal, hrvatska, crna gora, irska (mada bi volio estoniju da pojebe kompenzacione planove one mafije)
A sto ne bi i mi malo pojebali planove te mafije?! Jebo Estoniju, sto se mene tice, nek' izgube 18:0, da je nama proci.karanana wrote:portugal, hrvatska, crna gora, irska (mada bi volio estoniju da pojebe kompenzacione planove one mafije)
Turska na radost,BIH zna se,Cesi Batman je na golu,Irska rukom asistencija za pobjednicki.bulevarmostar wrote:Portugal (na zalost), Hrvatska, C. Gora, Estonija.
Kad vidim kako su natezali za ove Irce protiv Armenije da udju u baraz... A i mislim da im Estonci nikako ne odgovaraju. Spremni su za iznenadjenje.Corola wrote:Turska na radost,BIH zna se,Cesi Batman je na golu,Irska rukom asistencija za pobjednicki.bulevarmostar wrote:Portugal (na zalost), Hrvatska, C. Gora, Estonija.
2:0Corola wrote:Turska na radost,BIH zna se,Cesi Batman je na golu,Irska rukom asistencija za pobjednicki.bulevarmostar wrote:Portugal (na zalost), Hrvatska, C. Gora, Estonija.
prolaz456 wrote:Draga braco ne gubite nadu
Razbit Ezela j.... Seherzadu.....
pirmin wrote:Bra`o susjedi!