Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
Moderator: anex
- karanana
#51 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
aha, ovo je clanak iz 2009. i lokacija centra je gdje je prije bila lokacija te stare bolnice.
aha. ja reko sad se nesto desava.
aha. ja reko sad se nesto desava.
- asurbanipal
#52 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
Hahahahahahahahahaha...@Toto kralju, odavno se ne nasmijah ovako...Neka nama Vrapčića, Tepe i kao što još neko reče Haris Exporta...Toto wrote:Najveci trgovacki centar u Mostaru je pijaca u Vrapcicima... vise dubrovcana i nevesinjaca sljegne u Vrapcice vengo sto ce dolazit u ove mega giga tetra epicentre.. ista roba se moze kupiti po povoljnijoj cijeni .. pijaca je kino sama od sebe .. ima bolje klope vengo u McDonaldsu ..
-
mahalas505
#53 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
Mnogo se ti @sarajevsko_pivo radujes otvaranjima trznih centarasarajevsko_pivo wrote:50 miliona euraReD aka Socijalista wrote:I koliko kosta ovaj projekt ?
-
cranberries
#54 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
drzava...porezi, radnici... plate, investitorski poeni...vise ulaganja u grad, domace firme...zakupljivanjem prostora mogu ostvariti bolji promet...
- Malik Urcic
- awaken
#56 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
To je 'ercegovina prijateljuchuchumbamayumbe wrote:Bitno je da imamo još jedan "svijetski" centar, a što smo polupismeni, to nije bitno...ssanjicaa wrote:koliko samo zajedljivih ljudi ima, čangrizavih, pesimističnih...hehe! ma, biće šta bude, a mi ćemo dobiti jedan svijetski centar...
Možda su nepismeni...ali imaju "virmu"
Ne brini ti za budućnost ovakvog TC u Hercegovini
-
ero:pero
#57 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
awaken wrote: To je 'ercegovina prijatelju![]()
Možda su nepismeni...ali imaju "virmu"i "oere"
![]()
Ne brini ti za budućnost ovakvog TC u Hercegovini
A sto si ti ti pun predrasuda i generalizator bezvezni to je cudo.
U ovakav TC ce sigurno dolaziti odsvud isto kao sto su radili ljudi odsvud na njemu, bilo je na tisuce majstora odjednom u njemu i ako nista na ovakvo vrijeme i losu situaciju da su ljudi zaradili nesto. I ma kako se postavljao, ovom se vesele svi Mostarci bez iznimke, prvo jer dolazi kino, a srecom pojma nemate sta znaci zivjeti u kulturnoj ruini, da sanjamo vise to kino..i zato svaki respekt, cisto zbog kina i radnih mjesta.
-
-
#59 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
Usput zna li neko jel istina ili samo vic, kolaju price da iza ovoga zapravo stoji Filip Zepter? 
-
ssanjicaa
#60 Re: Brodomerkur Mostar-Najveci shoppingcentar u BiH!
Što se nisi školovao!?chuchumbamayumbe wrote:Bitno je da imamo još jedan "svijetski" centar, a što smo polupismeni, to nije bitno...ssanjicaa wrote:koliko samo zajedljivih ljudi ima, čangrizavih, pesimističnih...hehe! ma, biće šta bude, a mi ćemo dobiti jedan svijetski centar...
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI