Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cijelo vrijeme vam govorim, onoga koga najvise necemo njega cemo da dobijemo i tako bi
Doduše, moja zelja se je ostvarila, da u barazu bude Portugal.
Stvarno sam sretan zbog toga.
Zbog čega da se plašimo te reprezentacije ? Zbog Ronalda ? Nije se naigrao pred prosječnim igračima u Zagrebu, neće i na Bilinom polju pogotovo. Kao što je Sušić rekao, sad smo mnogo jača reprezentacija, ne bojimo se nikoga.
Znam, da bi svi najviše uživali, kad bi se iskalili na Portugalu, na sve što smo do sada propustili, od Danaca, Srbije do Portugala prije dvije godine. Zato, hebiga ...sto bi rekli Manijaci nedavno na Grbavici, iz sveg glasa, ... JURIŠ
p.s. nadam sa da mi ovaj put neće biti otkazan let za portugal
Mozda da smo kompletni, i da se brisu zuti kartoni...ovako, hebat ce nas nedostatak igraca i nista vise
star(i)mo wrote:Garantujem vam da je njih vise strah od nas nego naopako. Mi nemamo sta izgubiti! Samo im mozemo pomrsiti racune. Dakle, ovaj... fifty-fifty. Sve je u glavama igraca.
kako nemamo sta izgubiti kad smo protiv lopova francuza bili nadomak i vise zasluzujemo i od njih i od portugalaca prvenstvo koji su jedva usli...
Nakon sto je prosao onaj prvi talas razocarenja nakon izvlacenja pokusavam da sve sagledam sagledam hladne glave. Ni njima nije svejedno igrati protiv nas. U frci su, hoce da razapnu Paola Benta, Carvalho i Pepe su u svadji. Nije da im cvjetaju ruze. Poredeci situaciju od prije dvije godine mislim da smo mi napredovali u fudbalskom smislu a sazreli smo u institucionalnom. Ovaj put necemo (nadam se) napraviti onaj vasarski ambijent kao pred prosli baraz. Mislim da smo sada u puno povoljnijoj poziciji. Prosli put , njima je baraz bio nevjerovatan uspjeh jer su na cudesan nacin uspjeli da dodju do drugog mjesta u svojoj grupi. Ovaj put su uprskali cistu situaciju. Ako se pogledaju svi faktori, mozemo proci!!
Cijelo vrijeme vam govorim, onoga koga najvise necemo njega cemo da dobijemo i tako bi
Zbog čega da se plašimo te reprezentacije ? Zbog Ronalda ? Nije se naigrao pred prosječnim igračima u Zagrebu, neće i na Bilinom polju pogotovo. Kao što je Sušić rekao, sad smo mnogo jača reprezentacija, ne bojimo se nikoga.
Znam, da bi svi najviše uživali, kad bi se iskalili na Portugalu, na sve što smo do sada propustili, od Danaca, Srbije do Portugala prije dvije godine. Zato, hebiga ...sto bi rekli Manijaci nedavno na Grbavici, iz sveg glasa, ... JURIŠ
Što više budete vjerovali više ćete biti sjeb***, zato...treba bataliti. Sick and tired od svih hebenih namještaljki, malverzacija i kompenzacija. Što bolje budemo igrali više će nas mafijaši sjeb***, kraj priče. Cristina jednostavno mora igrati na prvenstvu, novac je u pitanju.
star(i)mo wrote:Garantujem vam da je njih vise strah od nas nego naopako. Mi nemamo sta izgubiti! Samo im mozemo pomrsiti racune. Dakle, ovaj... fifty-fifty. Sve je u glavama igraca.
kako nemamo sta izgubiti kad smo protiv lopova francuza bili nadomak i vise zasluzujemo i od njih i od portugalaca prvenstvo koji su jedva usli...
Mi smo fakticki sve izgubili, bas SVE
Uzmi ubi' pa se pistolj, covjece.
Imamo najmanje 180 min da im pokazemo sta je inat bosanski, a bogami i hercegovacki!
Podcjenit ce nas
to je sigurno i ja vidim tu priliku
dobro je sajo rekao ovo nije ista reprezentacija od prije 2 godine
Ako bude 0 0 na bilinom, bice svega u lisabonu kad vam kazem
samo se bojim kurvaluka zvanog uEFA, mada ovo samo po sebi je kurvaluk!
Normalno zbog Ronalda. To sto nije dobro igrao protiv Dinama nije samo do njega bilo, vec do cijele ekipe. Real je tad bio u krizi, izgubio i od Levante-a, ali nebitno. Da je opasan, jeste, itekako. Ne mora dobiti loptu 90 minuta, ali dovoljan je jedan faul u krugu od 35 metara, da puca kao iz penala prema nasem golu.
Druga opasnost je i Nani, malo slabiji od Ronalda, ali opet su obojica prebrzi, a mi nemamo brzih igraca pa cemo morati stalno faulove praviti da ih zaustavimo. To ce biti najveci problem + njihovi bekovi.
Ako nas Bog ikad treba pogledati kao naciju, onda je to definitivno sad. Mislim da nikad vise nismo zasluzili da prodjemo dalje kao sad
Last edited by FreeSol on 13/10/2011 13:44, edited 1 time in total.
Dobro razmišljanje, ali ja opet ponavljam da sam uvjeren da ćemo biti POKRADENI ! Dabogda, ja promašio i slagao, ali ljudi moji, delegirat će nam nekog Skandinavca za sudiju i tu je otprilike naš kraj..
Turska - Hrvatska - kuku lele ! valjda neće opet nosati zastave po Ferhadiji.
Irska - Estonija - Gotovo smiješna kompenzacija za onu krađu.
Češka - Crna Gora - Crnogorci nemaju šansi.
Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj" M.Krleža
Jebo vas Ronaldo. Sasrali se ko grlice. Izaći i poginuti ako treba, ali poginuti muški. Šta ste se već naguzili ovdje
Last edited by lerdi on 13/10/2011 13:45, edited 1 time in total.
lerdi wrote:Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj" M.Krleža
Jebo vas Ronaldo. Sasrali se ko grlice. Izaći i poginuti ako treba, ali poginuti muški. Šta ste se već naguzili ovdje
"Minut nakon završetka žrijeba zazvonio je telefon. Zvali su iz Fudbalskog saveza Portugala i rezervisali 55 soba u hotelu Zenica", javili su nam iz ovog hotela.
Što ti je reći ozbiljna reprezentacija i ozbiljan Savez.
hz__semir wrote:"Minut nakon završetka žrijeba zazvonio je telefon. Zvali su iz Fudbalskog saveza Portugala i rezervisali 55 soba u hotelu Zenica", javili su nam iz ovog hotela.
Trebaju poceti renoviranje hotela 2 dana prije baraza i poslati im mail da se snalaze za smjestaj....
hz__semir wrote:"Minut nakon završetka žrijeba zazvonio je telefon. Zvali su iz Fudbalskog saveza Portugala i rezervisali 55 soba u hotelu Zenica", javili su nam iz ovog hotela.
Trebaju poceti renoviranje hotela 2 dana prije baraza i poslati im mail da se snalaze za smjestaj....