BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
denimb

#51 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

condy wrote:Yes ! :)

Cijelo vrijeme vam govorim, onoga koga najvise necemo njega cemo da dobijemo i tako bi :-D

Doduše, moja zelja se je ostvarila, da u barazu bude Portugal.
Stvarno sam sretan zbog toga.

Zbog čega da se plašimo te reprezentacije ? Zbog Ronalda ? Nije se naigrao pred prosječnim igračima u Zagrebu, neće i na Bilinom polju pogotovo. Kao što je Sušić rekao, sad smo mnogo jača reprezentacija, ne bojimo se nikoga.

Znam, da bi svi najviše uživali, kad bi se iskalili na Portugalu, na sve što smo do sada propustili, od Danaca, Srbije do Portugala prije dvije godine. Zato, hebiga ...sto bi rekli Manijaci nedavno na Grbavici, iz sveg glasa, ... JURIŠ :D

p.s. nadam sa da mi ovaj put neće biti otkazan let za portugal :-?

Mozda da smo kompletni, i da se brisu zuti kartoni...ovako, hebat ce nas nedostatak igraca i nista vise :-?
just principe

#52 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

star(i)mo wrote:Garantujem vam da je njih vise strah od nas nego naopako. Mi nemamo sta izgubiti! Samo im mozemo pomrsiti racune. Dakle, ovaj... fifty-fifty. Sve je u glavama igraca. :bih:

kako nemamo sta izgubiti kad smo protiv lopova francuza bili nadomak i vise zasluzujemo i od njih i od portugalaca prvenstvo koji su jedva usli...

Mi smo fakticki sve izgubili, bas SVE
skenderija04

#53 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by skenderija04 »

Nakon sto je prosao onaj prvi talas razocarenja nakon izvlacenja pokusavam da sve sagledam sagledam hladne glave. Ni njima nije svejedno igrati protiv nas. U frci su, hoce da razapnu Paola Benta, Carvalho i Pepe su u svadji. Nije da im cvjetaju ruze. Poredeci situaciju od prije dvije godine mislim da smo mi napredovali u fudbalskom smislu a sazreli smo u institucionalnom. Ovaj put necemo (nadam se) napraviti onaj vasarski ambijent kao pred prosli baraz. Mislim da smo sada u puno povoljnijoj poziciji. Prosli put , njima je baraz bio nevjerovatan uspjeh jer su na cudesan nacin uspjeli da dodju do drugog mjesta u svojoj grupi. Ovaj put su uprskali cistu situaciju. Ako se pogledaju svi faktori, mozemo proci!!
Cyrax

#54 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Cyrax »

Cijelo vrijeme vam govorim, onoga koga najvise necemo njega cemo da dobijemo i tako bi :-D

Zbog čega da se plašimo te reprezentacije ? Zbog Ronalda ? Nije se naigrao pred prosječnim igračima u Zagrebu, neće i na Bilinom polju pogotovo. Kao što je Sušić rekao, sad smo mnogo jača reprezentacija, ne bojimo se nikoga.

Znam, da bi svi najviše uživali, kad bi se iskalili na Portugalu, na sve što smo do sada propustili, od Danaca, Srbije do Portugala prije dvije godine. Zato, hebiga ...sto bi rekli Manijaci nedavno na Grbavici, iz sveg glasa, ... JURIŠ :D

Ama mora Portugal proci kako ti nije jasno :-)
Atticus Finch

#55 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Atticus Finch »

Što više budete vjerovali više ćete biti sjeb***, zato...treba bataliti. Sick and tired od svih hebenih namještaljki, malverzacija i kompenzacija. Što bolje budemo igrali više će nas mafijaši sjeb***, kraj priče. Cristina jednostavno mora igrati na prvenstvu, novac je u pitanju. :( :( :(
star(i)mo

#56 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

just principe wrote:
star(i)mo wrote:Garantujem vam da je njih vise strah od nas nego naopako. Mi nemamo sta izgubiti! Samo im mozemo pomrsiti racune. Dakle, ovaj... fifty-fifty. Sve je u glavama igraca. :bih:

kako nemamo sta izgubiti kad smo protiv lopova francuza bili nadomak i vise zasluzujemo i od njih i od portugalaca prvenstvo koji su jedva usli...

Mi smo fakticki sve izgubili, bas SVE
:shock:
Uzmi ubi' pa se pistolj, covjece. :D
Imamo najmanje 180 min da im pokazemo sta je inat bosanski, a bogami i hercegovacki! :bih:
velikibrnjo

#57 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by velikibrnjo »

Podcjenit ce nas
to je sigurno i ja vidim tu priliku
dobro je sajo rekao ovo nije ista reprezentacija od prije 2 godine
Ako bude 0 0 na bilinom, bice svega u lisabonu kad vam kazem
samo se bojim kurvaluka zvanog uEFA, mada ovo samo po sebi je kurvaluk!
FreeSol

#58 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by FreeSol »

Normalno zbog Ronalda. To sto nije dobro igrao protiv Dinama nije samo do njega bilo, vec do cijele ekipe. Real je tad bio u krizi, izgubio i od Levante-a, ali nebitno. Da je opasan, jeste, itekako. Ne mora dobiti loptu 90 minuta, ali dovoljan je jedan faul u krugu od 35 metara, da puca kao iz penala prema nasem golu.

Druga opasnost je i Nani, malo slabiji od Ronalda, ali opet su obojica prebrzi, a mi nemamo brzih igraca pa cemo morati stalno faulove praviti da ih zaustavimo. To ce biti najveci problem + njihovi bekovi.

Ako nas Bog ikad treba pogledati kao naciju, onda je to definitivno sad. Mislim da nikad vise nismo zasluzili da prodjemo dalje kao sad :(
Last edited by FreeSol on 13/10/2011 13:44, edited 1 time in total.
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#59 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by los merengues »

I rate our chances 60/40 in our favour, but only with a proper defence back, otherwise more like 50/50.
kaze portugalac
Sasvim_Obican

#60 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Asmir Begović : "Ako može Danska, možemo i mi".

Dobro razmišljanje, ali ja opet ponavljam da sam uvjeren da ćemo biti POKRADENI ! Dabogda, ja promašio i slagao, ali ljudi moji, delegirat će nam nekog Skandinavca za sudiju i tu je otprilike naš kraj..

Turska - Hrvatska - kuku lele ! valjda neće opet nosati zastave po Ferhadiji.
Irska - Estonija - Gotovo smiješna kompenzacija za onu krađu.
Češka - Crna Gora - Crnogorci nemaju šansi.
lerdi

#61 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by lerdi »

Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj" M.Krleža

Jebo vas Ronaldo. Sasrali se ko grlice. Izaći i poginuti ako treba, ali poginuti muški. Šta ste se već naguzili ovdje :bih:
Last edited by lerdi on 13/10/2011 13:45, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#62 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bordo gandalf »

arzuhal wrote:Povratak u budućnost 2
:mrgreen:

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Terzinho

#63 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Terzinho »

Portugal danas nije imao sreće....
KPNCTNJAH

#64 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by KPNCTNJAH »

Himna :x
uvijek dobar post

#65 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by uvijek dobar post »

pocepat ćemo ih ko' pederi playboy!
1mala

#66 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 1mala »

lerdi wrote:Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj" M.Krleža

Jebo vas Ronaldo. Sasrali se ko grlice. Izaći i poginuti ako treba, ali poginuti muški. Šta ste se već naguzili ovdje :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
Obuca9

#67 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Obuca9 »

"Minut nakon završetka žrijeba zazvonio je telefon. Zvali su iz Fudbalskog saveza Portugala i rezervisali 55 soba u hotelu Zenica", javili su nam iz ovog hotela.

Što ti je reći ozbiljna reprezentacija i ozbiljan Savez.
Balkanski_sindrom

#68 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Balkanski_sindrom »

Ma napravit prekid i poslat poruku cijelom svijetu !! Kad ne mozemo posteno, ne mozemo nikako..Bolje i ne igrati....

Penal u 77. minuti + 10 zutih kartona + Portugal u barazu...

Ma idite u PM svi..I Europa i EU..Eto vam crnci iz Afrike i Azijati pa njih ebite u mozak....

Necu pratiti nista vise, odjavit cu i internet...
ReD aka Socijalista

#69 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ReD aka Socijalista »

Dajte da crtamo mapu stadiona da vidimo koliko ce nas biti :D
Balkanski_sindrom

#70 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Balkanski_sindrom »

hz__semir wrote:"Minut nakon završetka žrijeba zazvonio je telefon. Zvali su iz Fudbalskog saveza Portugala i rezervisali 55 soba u hotelu Zenica", javili su nam iz ovog hotela.

Trebaju poceti renoviranje hotela 2 dana prije baraza i poslati im mail da se snalaze za smjestaj....
neo7

#71 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by neo7 »

sta reci.... Steta :( Jos je i podaleko za ici na utakmicu...pihhh
Richard Wagner

#72 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Richard Wagner »

Admir_1984 wrote:da na mrvama spavamo vishe bi srece imali

kakvi su oni sa kartonima :roll:
kralju

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sinuhe

#73 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sinuhe »

Kad ne iskoristis sve sanse (Albanija i Francuska) budes kaznjen. :D
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#74 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by los merengues »

Zuti kartoni:
Rolando(defender)
Raúl Meireles(MF) Carlos Martins(MF) Rubén Micael(MF)
Cristiano Ronaldo
arzuhal

#75 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

Balkanski_sindrom wrote:
hz__semir wrote:"Minut nakon završetka žrijeba zazvonio je telefon. Zvali su iz Fudbalskog saveza Portugala i rezervisali 55 soba u hotelu Zenica", javili su nam iz ovog hotela.

Trebaju poceti renoviranje hotela 2 dana prije baraza i poslati im mail da se snalaze za smjestaj....
Kakav mail? Goluba pismonošu...
Locked