a mozda se njemu ne zeni, pa to bilo namjerno da odgodimalaplavooka wrote:Da.....a nas dvoje u onoj predbračnoj fazi....bili...do đavola.
![]()
šta kad te zovne imenom druge žene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Curve
#51 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
- malaplavooka
#52 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
dječak sa šibicama wrote:Sto se svadjate preko telefona?
A jesi ga pitala ko mu je ta druga?
Joj zene su meni najjace, volim ga ali mrzim ga. Danas te hvali, sutra te u pm otjera
želim ga čuti a ne želim ga zvati.bože ima li od mene iko komplikovaniji??? e neću ga zvati,ako je ispravan i ništa ne krije neka zove on mene, e baš da vidim...
-
hocunecu
#53 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ne kontam cemu se keslate
mozete li zamisliti kakav je kurslus zeni u glavi a i u dusi
mozete li zamisliti kakav je kurslus zeni u glavi a i u dusi
- malaplavooka
#54 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
dječak sa šibicama wrote:Kako prijateljica, a "volim te ko Boga"![]()
Izletilo mu... sad ce mu, po svemu sudeci, uletiti
Nek uleti..eto mu je ..
-
(ne)forumas
#55 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
vidovita dzemila je vidjela aziru kako baca kasike koje su joj jasno dale do znanja da nemas potrebe za brigom, decko te voli, cita forum i nazvace te jos danasmalaplavooka wrote:dječak sa šibicama wrote:Sto se svadjate preko telefona?
Joj zene su meni najjace, volim ga ali mrzim ga. Danas te hvali, sutra te u pm otjera
želim ga čuti a ne želim ga zvati.bože ima li od mene iko komplikovaniji??? e neću ga zvati,ako je ispravan i ništa ne krije neka zove on mene, e baš da vidim...
Last edited by (ne)forumas on 15/09/2011 11:39, edited 1 time in total.
- Zelena Carapa
#56 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Tipicno zensko - sad ce jos ona preuzeti krivicu...malaplavooka wrote:
bože ima li od mene iko komplikovaniji???
Ne rece ti meni je li prijateljica nedostupna (u vezi, braku?)
- Curve
#57 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
al ovo je najjace, sad ce ona kapric drzat, on ce isto kulirat kad ona nece da zove necu ni ja, i ako se moglo sta sredit ode sve u 100 pm... volimo se, a nece nijedno da popusti.. o zemljo otvori semalaplavooka wrote:želim ga čuti a ne želim ga zvati..
- Pitarrr82
#58 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
malaplavooka wrote:dječak sa šibicama wrote:Sto se svadjate preko telefona?
Nisi nista manje komplikovanija od drugih djevojaka ili zena
-
♥ Julianna ♥
#59 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Pa ja, možda si ti bila u predbračnoj faziCurve wrote:a mozda se njemu ne zeni, pa to bilo namjerno da odgodimalaplavooka wrote:Da.....a nas dvoje u onoj predbračnoj fazi....bili...do đavola.
![]()
![]()
- JThomas
#60 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
tuđim imenom me zoveš, mene nema...
uh sad me sevdah uhvatio
uh sad me sevdah uhvatio
- Pitarrr82
#61 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
JThomas wrote:tuđim imenom me zoveš, mene nema...
uh sad me sevdah uhvatio
Eee drug da je to barem sevdah
- mardesar
#62 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
moras saznati da li je s njom u vezi, ako jeste, ostavi ga bez imalo dileme
-
Timscho
#63 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
JThomas wrote:tuđim imenom me zoveš, mene nema...
uh sad me sevdah uhvatio
- malaplavooka
#64 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Nije...raspuštenica valjda, koliko ja znam...Znači dostupna ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjZelena Carapa wrote:Tipicno zensko - sad ce jos ona preuzeti krivicu...malaplavooka wrote:
bože ima li od mene iko komplikovaniji???ne ici u tom pravcu draga. I ne zuri da rjesis situaciju, neka se malo sve slegne. Nije ti ovo za quick fix.
- mardesar
#65 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ima zena udatih i u vezi a dostupnih to ti nista ne znaci
-
dječak sa šibicama
#66 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Komplikovaniji? mozda nema, ali da te utjesim, cijeli zenski rod ako nije komplikovaniji, onda nije ni jednostavniji od tebemalaplavooka wrote:dječak sa šibicama wrote:Sto se svadjate preko telefona?
- Zelena Carapa
#67 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
To je bolje za tebe.malaplavooka wrote:Nije...raspuštenica valjda, koliko ja znam...Znači dostupna ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjZelena Carapa wrote:Tipicno zensko - sad ce jos ona preuzeti krivicu...malaplavooka wrote:
bože ima li od mene iko komplikovaniji???ne ici u tom pravcu draga. I ne zuri da rjesis situaciju, neka se malo sve slegne. Nije ti ovo za quick fix.
Da je zaista voli ne bi s tobom gradio buducnost nego s njom, ako je jel te vec slobodna. Bice da samo provode dosta vremena zajedno, sjaranili se
- bingov buraz
#68 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Koja drama zbog gluposti,ima vise mozebitnih razloga
1.voli je fakat (taj tebi ne ljava) zalim slucaj
2.voli je ali mu je vokri zbog toga pa podsvjest uradi svoje (i taj je los ali sa tendencijom ka poboljsanju)
3.ne voli je i htio je samo da vidi tvoju reakciju i mozda da te napravi ljubomornom (ovaj se mozda cini kao los ali kad se bolje sagleda bas naprotiv jer zeli da vidi tvoja osjecanja)
4.nampala mu njena sisa (hvala jazzer)
(ne mora nuzno da znaci da je barko,masta je cudo)-bezopasno potpuno iako se cini kao kraj svijeta sa zenske tacke gledista
5.covjek je disleksicar (neka pocetna faza)-navikni se da ce te zvati i imenom neke trece i cetvrte i pete zene
2.voli je ali mu je vokri zbog toga pa podsvjest uradi svoje (i taj je los ali sa tendencijom ka poboljsanju)
3.ne voli je i htio je samo da vidi tvoju reakciju i mozda da te napravi ljubomornom (ovaj se mozda cini kao los ali kad se bolje sagleda bas naprotiv jer zeli da vidi tvoja osjecanja)
(ne mora nuzno da znaci da je barko,masta je cudo)-bezopasno potpuno iako se cini kao kraj svijeta sa zenske tacke gledista
5.covjek je disleksicar (neka pocetna faza)-navikni se da ce te zvati i imenom neke trece i cetvrte i pete zene
Last edited by bingov buraz on 15/09/2011 12:17, edited 1 time in total.
- edo_79
#69 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Heavy sevdah broJThomas wrote:tuđim imenom me zoveš, mene nema...
uh sad me sevdah uhvatio
- Curve
#70 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
pa nece sa njom graditi buducnost ako je free tj. kako napisa raspustenica, nju ce samo posjecivati u slobodno vrijemeZelena Carapa wrote:To je bolje za tebe.malaplavooka wrote:Nije...raspuštenica valjda, koliko ja znam...Znači dostupna ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjZelena Carapa wrote:
Tipicno zensko - sad ce jos ona preuzeti krivicu...ne ici u tom pravcu draga. I ne zuri da rjesis situaciju, neka se malo sve slegne. Nije ti ovo za quick fix.
Ne rece ti meni je li prijateljica nedostupna (u vezi, braku?)![]()
Da je zaista voli ne bi s tobom gradio buducnost nego s njom, ako je jel te vec slobodna. Bice da samo provode dosta vremena zajedno, sjaranili se
- velikibrnjo
#71 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
bom' dva put mu se "omaklo"
mlogo cudno to omicanje
pih

mlogo cudno to omicanje
pih
- malaplavooka
#72 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
mENI NIJE GLUPOST..JA MOŽDA NISAM DETALJISALA BAŠ NEŠTO ALI...GORE NE MOŽE...bingov buraz wrote:Koja drama zbog gluposti,ima vise mozebitnih razloga
5.covjek je disleksicar (neka pocetna faza)
P.S. I DALJE NE ZOVE
- mardesar
#73 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ne zovi ni ti!malaplavooka wrote:mENI NIJE GLUPOST..JA MOŽDA NISAM DETALJISALA BAŠ NEŠTO ALI...GORE NE MOŽE...bingov buraz wrote:Koja drama zbog gluposti,ima vise mozebitnih razloga
5.covjek je disleksicar (neka pocetna faza)
P.S. I DALJE NE ZOVE
- edo_79
#74 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
@malaplavooka ..... nemaš šta sad paničit oko toga ... ako bude htio nazvaće .... a ako ne ..... jbg žao mi je
-
Tirkiz
#75 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
a kojim imenom te zvao