Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
frngla wrote:na ovu vjecnu treba staviti 2 vojnika nesto kao pocasna straza, lagano na smjene izgledalo bi sminka (turisticka atrakcija), a ujedno i korisno, da ganci i narkomani ne kuhaju kafe na vjecnoj, da ovi majmuni ne saraju itd. itd. sad lagano organizovati kao neku peticiju za to i eto ga
odlicna ideja, kod mene u radnju kada dodju turisti pojma nemaju sta je vjecna vatra slomih se objasnjavajuci, ovako bi se malo interesovali malo, te partizani te ovo ono...
frngla wrote:na ovu vjecnu treba staviti 2 vojnika nesto kao pocasna straza, lagano na smjene izgledalo bi sminka (turisticka atrakcija), a ujedno i korisno, da ganci i narkomani ne kuhaju kafe na vjecnoj, da ovi majmuni ne saraju itd. itd. sad lagano organizovati kao neku peticiju za to i eto ga
odlicna ideja, kod mene u radnju kada dodju turisti pojma nemaju sta je vjecna vatra slomih se objasnjavajuci, ovako bi se malo interesovali malo, te partizani te ovo ono...
Stojadin wrote:Izvinjavam se ako je vec bila tema, trazio sam al ne nadjoh..
http://www.radio sarajevo.ba/novost/62797/vjecna-vatra-na-meti-vandala
(nesto nece link da se normalno postavi, pa samo sastavite ovo radio sarajevo da bude radiosarajevo)
Kao musliman i stanovnik ovoga grada osudjujem ovaj cin! Prvo pocinitelj je skrnavio jedan od simbola ovoga grada i nanio stetu javnom dobru, a drugo pocinitelj je u svom HARAM/zabranjenom cinu koristio i Bozije ime, a pored toga i Bozije ime je na taj nacin izlozio svakome na metu da ga pljuje i komentarise...
U svakom slucaju ne iznenadjuje me ovo, svakodnevno sirom grada nicu raznorazni ruzni natpisi koji skrnave necije vlasnistvo i vrijedjaju necija vjerenja i izbore... Policija definitivno ne radi dobro svoj posao....
Seljacka posla i djelo talibana na baterije.
Jako ruzno, bez ikakvog smisla, iritirajuce.
Ako je ovo neko uradio u ime casne vjere Islama, nanio je stetu svojoj vjeri.
Kakav je ovo primitivizam, pa to normalan insan ne moze ni da shvati
Koliko zatucan, neobrazovan i primitivan moras biti da ovakvo nesto uradis
Da imam jedan dan toliku moc da mogu raditi sta hocu Kako bi naFatala ovog lika Pa mu lijepo istetovirala komplet ovaj tekst koji je iznad vjecne vatre
Ccc, koja stoka
Neko ko voli svoj grad, neko ko je rodjen i odrasto u ovom gradu to nikad ne bi napravio...Ovo je samo primjer papanluka, taman da je iz Pariza dosao! Vjeru ispovjedati ok, ali na ovaj nacin??? Ovo vjernika nije ocima vidjelo, lici mi vise na neko delikventa u naletu "visa energije" i ispoljavanja svog neko nezadovoljstva... S porukom se slazem i slijedim je, ali joj nije mjesto na zidu Vjecne vatre sigurno!