bibiman wrote:RedArmyMostar wrote:Ja idem u Paris 100%, polazim iz Danske![]()
![]()
![]()
![]()
Karte mozete ovdije kupit: http://accueil.stadefrance.com/customer ... erzegovina
Avio karta kupljena- za zainteresovane, neka pogledaju preko easy jet-a...mi smo skontali avio kartu iz zagreba do pariza za nekih 90€...
Da li si ti kupio kartu preko ove stranice? Da li dobijes e-ticket odmah po uplati ili???
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- star(i)mo
#51 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
- karanana
#52 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
a znaci ne moraju biti dva zuta kartona za redom na tekmama da ti je iduca utakmica suspenzija?
znaci papac je na primjer dobio zuti jucer, ako ga ne dobije protiv luxemburga, ali ga dobije protiv francuske, ne igra prvu tekmu baraza?
glupo pitanje, ali valjda nisam upratio to da je tako.
znaci papac je na primjer dobio zuti jucer, ako ga ne dobije protiv luxemburga, ali ga dobije protiv francuske, ne igra prvu tekmu baraza?
glupo pitanje, ali valjda nisam upratio to da je tako.
- star(i)mo
#53 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
karanana, kratko: DA
- Chisum
#54 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma jebes Francuze... Nego, daj da dobijemo jos tih zutih prije baraza, da se "procistimo", pa da smo u barazu k'o lampa.... Uh al' cemo polomit noge Luxemburzanima
Jebace dan kad su se rodili.
-
nocni_pjesnik
#55 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
potpisujem...El_comadante wrote:svi spominju da smo dobili Albance a šta bi bilo da je Francuska uzela bar jednom Bjeloruse? ili da je sinoš ostalo 0-0 što bi se i desilo da nije bilo crvenih kartona? tako je kako je a pustimo SBB KBB.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#56 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
budući da nikad ništa ne pogodim (protiv bjelorusije sam glasao da ćemo dobiti bod) saću dati nove prognoze
jedva protiv luxa
pet golova primamo protiv trobojaca
i pušimo obje u baražu od nekih jakih
jedva protiv luxa
- KPNCTNJAH
#57 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Tebi samo da je hororaBlack swan wrote:budući da nikad ništa ne pogodim (protiv bjelorusije sam glasao da ćemo dobiti bod) saću dati nove prognoze
jedva protiv luxa
@karanana ti imas najjaca pitanja zivotam'
- aux
#58 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
gdje se igra utakmica sa luksemburgom,bilino ili kosevo???
- Chisum
#59 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Gdje god da se igrala, najebali su k'o zuti.
-
nocni_pjesnik
#60 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
[quote="aux"]gdje se igra utakmica sa luksemburgom,bilino ili kosevo???[
Bilino polje
Bilino polje
-
todd_smith
#61 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Protiv Luxa nam je utakmica potrebna da popravimo gol razliku, mada ne vjerujem da ce to biti kao ona utakmica protiv Estonije u Zenici, Luxemburg je poceo da igra bolje ovo zadnje 2-3 utakmice, ne vjerujem da ce biti kanta za napuniti kakvu ocekujemo, ali ne bi trebalo nikakvih problema biti, dosta nam igraca treba biti na oprezu Lulic,Zahirovic,Rahimic,Salihovic,Pandza...
-
Timotije
#62 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nocni_pjesnik wrote:potpisujem...El_comadante wrote:svi spominju da smo dobili Albance a šta bi bilo da je Francuska uzela bar jednom Bjeloruse? ili da je sinoš ostalo 0-0 što bi se i desilo da nije bilo crvenih kartona? tako je kako je a pustimo SBB KBB.
Kad se samo sjetim onih ocajnih izdanja protiv Francuza i Rumuna, pa prosipanja bodova u Tirani, ovo je puna saka brade
http://partenaires.ticketnet.fr/shop/fr ... er=7708577
Cuo sam od jednog momka koji je zvao stadion da su za nase ostavili B5/B8, i nema uh ponudi na internetu. Sve okolo bi trebalo biti u redu, ja sam platio i dobio kartu za A5.
I jos nesto: postarina je 14,50 Eura, neko osiguranje (moze se izbjeci) 3 Eura, sve skupa me izaslo 32,50 Evrica
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#63 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Lux cemo pobjediti ako Bog da a sudija ce nas zakinuti sa francuzima zivi bili pa vidjeli 
- insertdelete
#64 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Mogli su otkljucat temu Francuska - Pariz, da mozemo informacije podijelit oko puta za Pariz.star(i)mo wrote:bibiman wrote:RedArmyMostar wrote:Ja idem u Paris 100%, polazim iz Danske![]()
![]()
![]()
![]()
Karte mozete ovdije kupit: http://accueil.stadefrance.com/customer ... erzegovina
Avio karta kupljena- za zainteresovane, neka pogledaju preko easy jet-a...mi smo skontali avio kartu iz zagreba do pariza za nekih 90€...
Da li si ti kupio kartu preko ove stranice? Da li dobijes e-ticket odmah po uplati ili???
Kupljena u oba smjera za 95eura, let iz ZG , moglo se i jeftinije proc al kasno se kupila.
Dobijes na mail kartu, isprintas i ides u avion.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#65 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
samo 90 eura ?
-
bibiman
#66 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Karte kupljene i to je to! Racunajte na nas (+5)!star(i)mo wrote:bibiman wrote:RedArmyMostar wrote:Ja idem u Paris 100%, polazim iz Danske![]()
![]()
![]()
![]()
- insertdelete
#67 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Da, al vec evo par dana skace cijena svaki dan, tako da je danas 160eura ako polazis 10tog oktobra i vracanje 12tog. Ukljucene takse. Dok za ostale datume su karte jos jeftineleet wrote:samo 90 eura ?
easyjet.com
- arzuhal
#68 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Tebe treba u top stavitBlack swan wrote:budući da nikad ništa ne pogodim (protiv bjelorusije sam glasao da ćemo dobiti bod) saću dati nove prognoze
jedva protiv luxa
Dobijamo Lux, a Francuzi nam daju dva gola, jedan desnom, a drugi lijevom rukom...
- luckylaka
#69 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pusi ti bez nasBlack swan wrote:budući da nikad ništa ne pogodim (protiv bjelorusije sam glasao da ćemo dobiti bod) saću dati nove prognoze
jedva protiv luxa
-
Baudelaire
#70 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ljudi, mi trenutno igramo duplo bolje od Srba. Sa onim Pižonom, oni su svedeni na nekakav poluamaterski nivo. S čisto fudbalskog aspekta, oni u baražu ne bi bili loša opcija. Valjalo bi Turke ili Belgijance, te Švede izbjeći pod svaku cijenu.
- star(i)mo
#71 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
insertdelete wrote:Mogli su otkljucat temu Francuska - Pariz, da mozemo informacije podijelit oko puta za Pariz.star(i)mo wrote:bibiman wrote:
Kupljena u oba smjera za 95eura, let iz ZG , moglo se i jeftinije proc al kasno se kupila.
Dobijes na mail kartu, isprintas i ides u avion.
Pa bio bi red. Ona tema nije zamisljena za sportska prepiranja vec upravo za nabavku ulaznica i druge informacije.
- star(i)mo
#72 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
bibiman wrote:Karte kupljene i to je to! Racunajte na nas (+5)!
- quasar
#73 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Za sta se ovo sad igra?
Samo da se upisem da pratim temu.
Samo da se upisem da pratim temu.
-
Dead Man Walking
#74 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Francuzi jos uvijek "kaslju" i mislim da bi nam bilo lakse njih mlatnuti i otici direktno nego protiv bilo koga u barazu, pa se iskreno nadam da cemo ih tamo napasti sivm silama pa sta bude. U barazu nema levata i gol razlika je presudna, a nama ubjedljive pobjede protiv kvalitetnih ekipa i nisu bas previse znan pojam.
- zlaataan
#75 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Imamo dvije opcije, uz pretpostavku da dobijemo Luksemburg:
- čistiti kartone protiv njih i okrnjeni ići u Francusku i samim tim odustati od 1. mjesta
- čuvati se kartona protiv njih i u punom sastavu ići u Francusku i igrati za 1. mjesto i rizikovati duple žute kartone, a u slučaju neprolaska kao 1. iz grupe, okrnjeni ići u baraž i to kao nenositelj

- čistiti kartone protiv njih i okrnjeni ići u Francusku i samim tim odustati od 1. mjesta
- čuvati se kartona protiv njih i u punom sastavu ići u Francusku i igrati za 1. mjesto i rizikovati duple žute kartone, a u slučaju neprolaska kao 1. iz grupe, okrnjeni ići u baraž i to kao nenositelj