Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Korisničkoime wrote:
Ne bi ih smjeli podcijeniti s Vidićem, Subotićem, Ivanovićem, Koralovom imaju beton odbranu u sredini sa Stankovićem, Krasićem, Kačarom nisu uopšte loše postavljeni iako im je napad zaista loš a dođe i taj psihološki učinak mislim da je njima puno lakše nego nama.
Hrvati opet priča s psihom iako bi s te strane možda s njima lakše bilo nego sa Srbijom ali su kao tim kompaktniji nego Srbija imaju u svakom dijelu dobrih igrača.
Ma to je van svake diskusije da Srbija ima odlicne pojedince. Mozda i najbolju odbranu u Evropi. Ali kao tim, u ovim kvalifikacijama nisu bas nesto pokazali. Izgubiti kuci od Estonije i kod njih odigrati 1-1 je onako, pomalo smijesno. Onda mucili su se i sa Sjevernom Irskom, kuci sa Slovencima igrali 1-1....
Sve vam je kao sto je vec napisano, znaci dvije grupe koje se formiraju po UEFA tabeli
The eight remaining runners-up contest play-off matches. The four ties are
determined by means of a draw. The four runners-up with the best position in the
UEFA national team coefficient ranking system (see Annex I, paragraph 1.2.2) are
seeded for the draw. If any of the teams in question have the same coefficient, the
criteria listed in paragraph 7.02 apply. The play-offs are played according to the
knockout system, with each team playing each opponent twice, in home and away
matches. The seeded teams play the return match at home. The teams which
score the greater aggregate of goals in the two matches qualify for the final
tournament. Otherwise, the provisions of paragraph 7.08 apply.
Edin H. wrote:Sve vam je kao sto je vec napisano, znaci dvije grupe koje se formiraju po UEFA tabeli
determined by means of a draw. The four runners-up with the best position in the
UEFA national team coefficient ranking system (see Annex I, paragraph 1.2.2) are
seeded for the draw. If any of the teams in question have the same coefficient, the
criteria listed in paragraph 7.02 apply. The play-offs are played according to the
Pa to ti je upravo ova lista koju je @convict postavio.
Edin H. wrote:Sve vam je kao sto je vec napisano, znaci dvije grupe koje se formiraju po UEFA tabeli
Pa to ti je upravo ova lista koju je @convict postavio.
Misljenja sam da ce Hrvati vjerovatnije biti drugi, te da ce Madjari prestici Svede, a Svicarci Crnogorce. Irci i Danci ce zadrzati drugo mjesto, kao i Cesi i Turci.
U grupi sa Danskom ce biti najbolji drugoplasirani tako da o njima ne moramo brinut, bilo to Portugal, bilo Danska, bilo Norveska.
Hrvatska cak i ako bude prva u svojoj grupi, onda ce Grci umjesto njih u prvu jakosnu skupinu. Od ostalih jedino mozda eto ta Svedska. U slucaju da oni prodju, onda ce Turska biti u slabijoj jakosnoj grupi, a Svedska moguci protivnik, zajedno sa Hrvatskom/Grckom, Irskom i Ceskom.
Srbija na ovoj tabeli pada u slabiju skupinu, jer vidim 4-5 ekipa ispred njih.
Medjutim ova ce se tabela promjeniti do baraza, pa onda ko zna ko ce gdje. Mi cemo sigurno skociti jer smo dva puta uzeli Bjeloruse, ali i drugi su u formi, pa ne znam. Od ovih koji mi se cine moguci bi najradje Irce, pa Cehe, mada hvala bogu niko nije neprolazan za razliku od proslih kvalifikacija kad si imao Francuze i Portugalce (mada su tada i za Ruse svi govorili da su sila i da su tezi od Portugala al eto)
U stvari ja bih najradje neke Skandinavce, ali izgleda male su sanse.
ultrajvosa 1987 wrote:Samo ne Irce, poslije ono kradje gura ce ih nogama i rukama
i ja to mislim.
Ne trebamo se toga plašiti, sudije su očito na našoj strani.
Ja bih ipak Srbiju volio da dobijemo. Kud ćeš bolji motiv igračima za igru
ne bih volio, taman znao da cemo ih 100% proci, jer ko ce gledati dogadjanja prije, za vrijeme i nakon utakmice..To je utakmica vise od sporta, a pojednicima ( nazalost, mislim velikoj vecini ) prilika da se pokazu ( znamo kako )
just principe wrote:
ne bih volio, taman znao da cemo ih 100% proci, jer ko ce gledati dogadjanja prije, za vrijeme i nakon utakmice..To je utakmica vise od sporta, a pojednicima ( nazalost, mislim velikoj vecini ) prilika da se pokazu ( znamo kako )
Jedino što se ne bi moglo spriječiti je provocirajuće pjevanje na stadionu i to s njihove strane. Sve ostalo uz prave mjere osiguranja bi proteklo u redu.