Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vouvl

#51 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by vouvl »

DaysleepeR wrote:ruglo nad ruglima

Image

pa stisni pa ukloni grafit...

samo je papanluk i primitivizam vječan

amin
mladi muslimani i njihovo potomstvo...
DaffyDuck

#52 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by DaffyDuck »

Nema grad para za ciscenje grafita, a kamoli za impregnaciju :roll:
dragonz

#53 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by dragonz »

vouvl wrote: mladi muslimani i njihovo potomstvo...
ovo je dokona provokacija retardirane omladine(balavurdije) sa modernim obrazovanjem i vizijom ničega u svome životu
vouvl

#54 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by vouvl »

dragonz wrote:
ovo je dokona provokacija retardirane omladine(balavurdije) sa modernim obrazovanjem i vizijom ničega u svome životu
udrch

#55 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by udrch »

poznanik wrote:„Gradsko kupatilo“ na Bistriku

Image

Image
Gradski hamam će ako Bog da uskoro da bude obnovljen..
Ugovor sa Turskim donatorom će biti potpisan za par dana..
Hamam je vlasništvo Vakufske direkcije..
udrch

#56 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by udrch »

vouvl wrote:
dragonz wrote:
Šta misliš da li bi skontali šta želiš reći ako nam napišeš i treći put?
vouvl

#57 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by vouvl »

Šta misliš da li bi skontali šta želiš reći ako nam napišeš i treći put?

haha pa normalni su odmah skontali, al mi smijesno jer on ne konta pa neka se nasmiju ljudi jos koji put dok ne skonta tip.
prilagodjena

#58 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by prilagodjena »

stepenice od ulice kaptol prema mejtašu,masa ljudi svakodnevno tuda prođe uključujući i mnoštvo djece koja idu u pravcu dvije osnovne škole u blizini.....čije li će slomiti nogu :-) bruka,zaista
Image
MAN-lion's coach

#59 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by MAN-lion's coach »

prilagodjena wrote:stepenice od ulice kaptol prema mejtašu,masa ljudi svakodnevno tuda prođe uključujući i mnoštvo djece koja idu u pravcu dvije osnovne škole u blizini.....čije li će slomiti nogu :-) bruka,zaista
Image
Nema ništa od renoviranja ovoga klizišta i stepenica zasad.
vouvl

#60 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by vouvl »

prilagodjena wrote:stepenice od ulice kaptol prema mejtašu,masa ljudi svakodnevno tuda prođe uključujući i mnoštvo djece koja idu u pravcu dvije osnovne škole u blizini.....čije li će slomiti nogu :-) bruka,zaista
Image
bice "veselo" zimi :(
snukey

#61 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by snukey »

uh, 14 zima sam hodala po tim stepenicama. zeznute su i kad su u dobrom stanju, a mogu misliti kako je sada :/.
BHF_Manijak

#62 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by BHF_Manijak »

Ne moze u "fotokritika", jer ono je ogavno i uslikati ali pojava koja mi vec oooodavno ide na zivce, vrhunac seljakluka, papanluka, primitivizma, prostakluka, sirovinskog ponasanja, ma ne znam kako vise da ga nazove jeste kad udjes u WC pored Begove a lola ko zadni djidjan raskoracio se i urinira SA OTVORENIH VRATA WC-a, FUJ FUJ FUJ, papak jedan!!! :x Ovo nije rijetka pojava i ovo nije jedan od hiljadu ljudi pa da kazes, hajd sta ces, papak, ovo je jako esta pojava koja se moze vidjeti u javnom WC-u, ne kontam ba mentalni sklop takvih ljudi, jel on i kod kuce tako, ima li imalo, trun, onog dostojanstva i kulture u sebI!? Razumijem brate da si "sljego" iz pizde materne, ali nauci se ba tom gradjanskom ponasanju nije ti ovo ni njiva ni oranica, nisam zeljen ni tvoje alatke ni tvog raskoracenog pisanja, nauci(te) se kulturi vec jednom!!!

Imao sam jaku potrebu da ovdje to iskazem, jer mi je to vrhunac papanluka!

Hvala i dovidjenja i prijatno! :x
Tiote

#63 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by Tiote »

vouvl wrote:mladi muslimani i njihovo potomstvo...
Kakvi bolan mladi muslimani, nijedan covjek koji je islamski odgojen i koji ima truni postovanja prema bilo kome i bilo cemu nece uraditi ovakvu stvar. Znamo da se slicna stvar desila sa pravolsavnom crkovom u okolini Ilidze da bi se na kraju ispostavilo da je to djelo pijane bavalurdije, a ne nekakvih islamskih radikala..
jedaniks

#64 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by jedaniks »

Nisam imala aparat, ali je ruglo kafić "City Lounge" koji ima baštu do ceste.
DoradO

#65 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by DoradO »

... e moj Vučko :(

Image
sheilak

#66 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by sheilak »

Je li iko uslikao onu zgradu/rushevinu na Marin Dvoru? Nije ok da tako neshto bude u centru grada.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#67 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by PipiDugaDevetka »

DoradO wrote:... e moj Vučko :(

Image
Mandića vila, jedna od najljepših zgrada u SA.
prilagodjena

#68 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by prilagodjena »

selo moje malo :-)
zgrada u kojoj je slastičarna "Jadranka" na Grbavici
Image
MAN-lion's coach

#69 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by MAN-lion's coach »

Treba slikat prozore na kojima vise gaće 5XL formata. :lol:
Cholina_Lokica

#70 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by Cholina_Lokica »

BHF_Manijak wrote:Ne moze u "fotokritika", jer ono je ogavno i uslikati ali pojava koja mi vec oooodavno ide na zivce, vrhunac seljakluka, papanluka, primitivizma, prostakluka, sirovinskog ponasanja, ma ne znam kako vise da ga nazove jeste kad udjes u WC pored Begove a lola ko zadni djidjan raskoracio se i urinira SA OTVORENIH VRATA WC-a, FUJ FUJ FUJ, papak jedan!!! :x Ovo nije rijetka pojava i ovo nije jedan od hiljadu ljudi pa da kazes, hajd sta ces, papak, ovo je jako esta pojava koja se moze vidjeti u javnom WC-u, ne kontam ba mentalni sklop takvih ljudi, jel on i kod kuce tako, ima li imalo, trun, onog dostojanstva i kulture u sebI!? Razumijem brate da si "sljego" iz pizde materne, ali nauci se ba tom gradjanskom ponasanju nije ti ovo ni njiva ni oranica, nisam zeljen ni tvoje alatke ni tvog raskoracenog pisanja, nauci(te) se kulturi vec jednom!!!

Imao sam jaku potrebu da ovdje to iskazem, jer mi je to vrhunac papanluka!

Hvala i dovidjenja i prijatno! :x
Sto te to iznenadjuje kad vrse se oblike nuzde po ulici u po dana u po noci :roll:
BHF_Manijak

#71 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by BHF_Manijak »

Ma ne znam sta da vise kontam i kazem, kako to samo ogavno izgleda da Bog sacuva, jos ko svi sretni ono izlazi lola, naravno zakopcava pantole vani, malo "otare" ruke od pantole i ko svi sretni vani, naravno oranje ruku je u domenu "since fiction"! Jednom mi fakat dodje da kazem im kako vas nije stid bolan, pa zatvori ta vrata nisi kod kuce papak jedan!
Zivo me zanima mentalni sklop takvih mentola! :roll:
neprilagodjena

#72 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by neprilagodjena »

Ja sam se tako posvadjala sa jednim covjekom (ovdje gdje ja zivim)jer je vrsio malu nuzdu usred bjela dana u zbunju pred jednom zgradom,a pred tom zgradom se normalno djeca igraju.

Rekla sam mu (normalno ne govorim ovako) da je veliki pogancer i papak,i da to nije mjesto da on vrsi malu nuzdu.

Al on nista,nesto je promrmljako i odmahnuo rukom i nastavio :roll: :roll:
diplodokus

#73 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by diplodokus »

poznanik wrote:Tema na kojoj ćemo postavljati fotografije raznih neuređenih građevinskih i drugih objekata, oštećenih ulica, prikaz komunalne neodgovornosti, nezaštićene prirode, itd. odnosno svih situacija koje prikazuju neodgovornost sarajevske vlasti ili javnih preduzeća i njihovu nebrigu za uredan i normalan život stanovništva Sarajeva, ali i tema na kojoj ćemo isto tako postavljati i slične fotografije neodgovornih sugrađana.
Svaka ti cast sto imas snage za ovo... Meni je ponestaje... Cini mi se da za svaku rijec izgovorenu protiv nekoga ili necega samo navlacimo sebi nevolje... Ili izazivamo podsmijeh... Nasem svijetu kao da lose odgovara... Umiruju ga, uninavaju ga javasluk i glupost...
chuchumbamayumbe

#74 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by chuchumbamayumbe »

MAN-lion's coach wrote:Treba slikat prozore na kojima vise gaće 5XL formata. :lol:
Haj probaj!
8-) :razz:
Dr.Mr.Fr.

#75 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Post by Dr.Mr.Fr. »

Image

Image

Image

Friško ruglo grada #mrzimGRAS :x :x :x
Post Reply