mladi muslimani i njihovo potomstvo...DaysleepeR wrote:ruglo nad ruglima
pa stisni pa ukloni grafit...
samo je papanluk i primitivizam vječan
amin
Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
-
vouvl
#51 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
- DaffyDuck
#52 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Nema grad para za ciscenje grafita, a kamoli za impregnaciju 
-
dragonz
#53 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
ovo je dokona provokacija retardirane omladine(balavurdije) sa modernim obrazovanjem i vizijom ničega u svome životuvouvl wrote: mladi muslimani i njihovo potomstvo...
-
vouvl
#54 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
mladi muslimani i njihovo potomstvo...dragonz wrote:ovo je dokona provokacija retardirane omladine(balavurdije) sa modernim obrazovanjem i vizijom ničega u svome životuvouvl wrote: mladi muslimani i njihovo potomstvo...
-
udrch
#55 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Gradski hamam će ako Bog da uskoro da bude obnovljen..poznanik wrote:„Gradsko kupatilo“ na Bistriku
Ugovor sa Turskim donatorom će biti potpisan za par dana..
Hamam je vlasništvo Vakufske direkcije..
-
udrch
#56 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Šta misliš da li bi skontali šta želiš reći ako nam napišeš i treći put?vouvl wrote:mladi muslimani i njihovo potomstvo...dragonz wrote:ovo je dokona provokacija retardirane omladine(balavurdije) sa modernim obrazovanjem i vizijom ničega u svome životuvouvl wrote: mladi muslimani i njihovo potomstvo...
-
vouvl
#57 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Šta misliš da li bi skontali šta želiš reći ako nam napišeš i treći put?
haha pa normalni su odmah skontali, al mi smijesno jer on ne konta pa neka se nasmiju ljudi jos koji put dok ne skonta tip.
- prilagodjena
-
MAN-lion's coach
-
vouvl
- snukey
#61 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
uh, 14 zima sam hodala po tim stepenicama. zeznute su i kad su u dobrom stanju, a mogu misliti kako je sada :/.
- BHF_Manijak
#62 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Ne moze u "fotokritika", jer ono je ogavno i uslikati ali pojava koja mi vec oooodavno ide na zivce, vrhunac seljakluka, papanluka, primitivizma, prostakluka, sirovinskog ponasanja, ma ne znam kako vise da ga nazove jeste kad udjes u WC pored Begove a lola ko zadni djidjan raskoracio se i urinira SA OTVORENIH VRATA WC-a, FUJ FUJ FUJ, papak jedan!!!
Ovo nije rijetka pojava i ovo nije jedan od hiljadu ljudi pa da kazes, hajd sta ces, papak, ovo je jako esta pojava koja se moze vidjeti u javnom WC-u, ne kontam ba mentalni sklop takvih ljudi, jel on i kod kuce tako, ima li imalo, trun, onog dostojanstva i kulture u sebI!? Razumijem brate da si "sljego" iz pizde materne, ali nauci se ba tom gradjanskom ponasanju nije ti ovo ni njiva ni oranica, nisam zeljen ni tvoje alatke ni tvog raskoracenog pisanja, nauci(te) se kulturi vec jednom!!!
Imao sam jaku potrebu da ovdje to iskazem, jer mi je to vrhunac papanluka!
Hvala i dovidjenja i prijatno!
-
Tiote
#63 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Kakvi bolan mladi muslimani, nijedan covjek koji je islamski odgojen i koji ima truni postovanja prema bilo kome i bilo cemu nece uraditi ovakvu stvar. Znamo da se slicna stvar desila sa pravolsavnom crkovom u okolini Ilidze da bi se na kraju ispostavilo da je to djelo pijane bavalurdije, a ne nekakvih islamskih radikala..vouvl wrote:mladi muslimani i njihovo potomstvo...
-
jedaniks
#64 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Nisam imala aparat, ali je ruglo kafić "City Lounge" koji ima baštu do ceste.
- DoradO
- sheilak
#66 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Je li iko uslikao onu zgradu/rushevinu na Marin Dvoru? Nije ok da tako neshto bude u centru grada.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- prilagodjena
-
MAN-lion's coach
#69 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Treba slikat prozore na kojima vise gaće 5XL formata. 
- Cholina_Lokica
#70 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Sto te to iznenadjuje kad vrse se oblike nuzde po ulici u po dana u po nociBHF_Manijak wrote:Ne moze u "fotokritika", jer ono je ogavno i uslikati ali pojava koja mi vec oooodavno ide na zivce, vrhunac seljakluka, papanluka, primitivizma, prostakluka, sirovinskog ponasanja, ma ne znam kako vise da ga nazove jeste kad udjes u WC pored Begove a lola ko zadni djidjan raskoracio se i urinira SA OTVORENIH VRATA WC-a, FUJ FUJ FUJ, papak jedan!!!Ovo nije rijetka pojava i ovo nije jedan od hiljadu ljudi pa da kazes, hajd sta ces, papak, ovo je jako esta pojava koja se moze vidjeti u javnom WC-u, ne kontam ba mentalni sklop takvih ljudi, jel on i kod kuce tako, ima li imalo, trun, onog dostojanstva i kulture u sebI!? Razumijem brate da si "sljego" iz pizde materne, ali nauci se ba tom gradjanskom ponasanju nije ti ovo ni njiva ni oranica, nisam zeljen ni tvoje alatke ni tvog raskoracenog pisanja, nauci(te) se kulturi vec jednom!!!
- BHF_Manijak
#71 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Ma ne znam sta da vise kontam i kazem, kako to samo ogavno izgleda da Bog sacuva, jos ko svi sretni ono izlazi lola, naravno zakopcava pantole vani, malo "otare" ruke od pantole i ko svi sretni vani, naravno oranje ruku je u domenu "since fiction"! Jednom mi fakat dodje da kazem im kako vas nije stid bolan, pa zatvori ta vrata nisi kod kuce papak jedan!
Zivo me zanima mentalni sklop takvih mentola!
Zivo me zanima mentalni sklop takvih mentola!
- neprilagodjena
#72 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Ja sam se tako posvadjala sa jednim covjekom (ovdje gdje ja zivim)jer je vrsio malu nuzdu usred bjela dana u zbunju pred jednom zgradom,a pred tom zgradom se normalno djeca igraju.
Rekla sam mu (normalno ne govorim ovako) da je veliki pogancer i papak,i da to nije mjesto da on vrsi malu nuzdu.
Al on nista,nesto je promrmljako i odmahnuo rukom i nastavio

Rekla sam mu (normalno ne govorim ovako) da je veliki pogancer i papak,i da to nije mjesto da on vrsi malu nuzdu.
Al on nista,nesto je promrmljako i odmahnuo rukom i nastavio
-
diplodokus
#73 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Svaka ti cast sto imas snage za ovo... Meni je ponestaje... Cini mi se da za svaku rijec izgovorenu protiv nekoga ili necega samo navlacimo sebi nevolje... Ili izazivamo podsmijeh... Nasem svijetu kao da lose odgovara... Umiruju ga, uninavaju ga javasluk i glupost...poznanik wrote:Tema na kojoj ćemo postavljati fotografije raznih neuređenih građevinskih i drugih objekata, oštećenih ulica, prikaz komunalne neodgovornosti, nezaštićene prirode, itd. odnosno svih situacija koje prikazuju neodgovornost sarajevske vlasti ili javnih preduzeća i njihovu nebrigu za uredan i normalan život stanovništva Sarajeva, ali i tema na kojoj ćemo isto tako postavljati i slične fotografije neodgovornih sugrađana.
- chuchumbamayumbe
#74 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...
Haj probaj!MAN-lion's coach wrote:Treba slikat prozore na kojima vise gaće 5XL formata.
- Dr.Mr.Fr.
#75 Re: Foto-kritike - Ruglo u Sarajevu...

Friško ruglo grada #mrzimGRAS