MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

kamen spoticanja

#51 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by kamen spoticanja »

campa_xxx wrote:Ovaj ce ga pozvati garant, bez obzira na sve...ali zato

11 October 2011
Bosnia and Herzegovina – Cyprus
Bilino Polje, Zenica

mu se sjetiti kompletne familije :x Imbecil
ako mali ustasa bude pozvan vjerujem da poslije ovo utakmice vise nece zeljeti da ima ista s ovom drzavom :wink:
split ce dobiti novog stanovnika...pa nek dole ceka da se hercegovina pripoji hrvatskoj :lol:
ultima_palabra

#52 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by ultima_palabra »

Debilno do jaja :-) Ali hajde ostavio bih mrvicu mogućnosti da se dečko spametovao za ove 3 godine...

A naravno da je Barbarez reprezentaciju emotivnije doživljavao nego 90% Bošnjaka u istoj... a ima još takvih primjera.
LSD

#53 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by LSD »

Sad ga namjerno treba pozvati i u A reprezentaciju ,upisati jedan nasput u zvanicnoj utakmici- pa da može zauvijek sanjati da ce zaigrati za "lipu našu" :lol:

Ozbiljno, nema potrebe da se daje prostor i citava jedna tema ovom kretenu Markiću ili kako se vec zove.
hopi

#54 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by hopi »

da je ovo prava država, taj ne bi više nigdje i nikada smio zaigrati fudbala, pa vidi kako ćeš se ponašati.
Korisničkoime

#55 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Korisničkoime »

vaučer wrote:
nosara wrote:
vaučer wrote:Odmah ustaša vidim :roll:
Kako bi ga ti nazvao, tamilski tigar...? :-)
Ja bih i jesam ga nazvao kreten.
Ti očito ne znaš tko i šta su ustaše.
Mislim da si potpuno u pravu. Ja isto mislim da je prije Tamilski tigar nego ustaša. :D :D :D :D
Dole u Hercegovini pogotovo zapadnoj imamo rasprostranjenu pojavu Tamilskih tigrova, pjevaju se njihove pjesme kao "Evo zore evo Sabahudina i Hasana", "Tamilski bećarac", "Tamil sam moja majko mila" itd. Svako malo Zrinjski navijači istaknu ogromno crno "T", po zapadnom Mostaru su i ulice nadivali po imenima istaknutih Tamilskih tigrova kao Velupillaija Budak, itd. :D
Šala na stranu znam šta misliš ali ne možeš zahtijevati neko veliko razumijevanje za nekog kao ovog Markića.
Shredder

#56 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Shredder »

Ako si gledao utakmicu Grčka - BiH vidio si ekipu bh. navijača koji pjevaju "Jedna si, jedina" ( nemam ništa protiv), a onda prije završetka službene himne počeli skandirati nešto. Preružna i pregrdna scena koja je obišla Evropu. Niko ne mora voliti našu himnu, ali ako se već smatra navijačem BiH onda neka šuti dok ne završi službena himna i time pokaže poštovanje prema državi i nama koji druge ni države, ni zastave, ni himne nemamo.[/quote]

Gledao sam, mislim da su na kraju skandirali "Volim te Bosno". Ali dobro, ako misliš da je u redu što su otpjevali "Jedna si, jedina", a da su do kraja službene himne trebali odšutiti, onda se slažemo. Ali poređenje skandiranja "Ratko Mladić" navijača u Banjaluci i "Volim te Bosno" naših u Litvaniji, te komentari tipa "ne živite u prošlosti", što sam ja shvatio kao poređenje onih državljana BiH koji ističu zastave susjednih zemalja i onih koji ističu ljiljane (ispravi me ako griješim), ti stvarno nisu na mjestu.
saraf9ka

#57 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by saraf9ka »

sramotno

da se mene pita trebalo bi mu zabranit' bavljenje fudbalom u bilo kojem smislu na teritoriji BiH. Pa nek ide nek trazi drzavljanstvo Zimbambvea, nek' za njih igra. Takvom izjavom pokazuje da ne postuje himnu , reprezenataciju a samim tim ni drzavu BiH :x
vaučer

#58 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by vaučer »

Nemam ni ja razumijevanja za njega, ali nemam ni za glupo generaliziranje, s bilo koje strane.
Država, sjebana kakva jeste, je tu, bar 51% jeste i on živi u njoj. Ovakve babune poznajem jer sam okružen njima, nisu ni vidjeli ni čuli rata a zadojeniji su od roditelja koji su prošli ratne godine. Nemaju elementarnog pojma o politici i povijesti a spremni su uvrijediti i omalovažavati za neke ideje.
todd_smith

#59 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by todd_smith »

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/mark ... vina/63552
‎"no vjerujte mi da uopšte ne znam da li sam ja to i pisao"
:lol: :lol: :lol: :lol:

koliko ti koeficijent inteligencije mora biti nizak, da mislis da je ovo nekakav validan izgovor

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sasvim_Obican

#60 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Sasvim_Obican »

Mlado dijete koje odrasta u takvoj sredini.. Hbga, ne krivim njega. Bar se izvinio za razliku od sličnih aktera.
todd_smith

#61 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by todd_smith »

Sasvim_Obican wrote:Mlado dijete koje odrasta u takvoj sredini.. Hbga, ne krivim njega. Bar se izvinio za razliku od sličnih aktera.
Pa vidio da je sad postalo svima poznato ovo, izaslo da se vidi, sad prp`a guzi pa da se izvine :-)
Žao mi je zbog komentara na Facebooku, no vjerujte mi da uopšte ne znam da li sam ja to i pisao jer imam trojicu prijatelja koji znaju šifru
ma daj molim te
Charuga
Globalni moderator

#62 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Charuga »

Ode ovo daleko a povod svemu je nekakvo pisanje iz 2008. godine. Zar je uopste potrebno otvarati ovakve teme?
donja_crtica

#63 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by donja_crtica »

Sasvim_Obican wrote:Mlado dijete koje odrasta u takvoj sredini.. Hbga, ne krivim njega. Bar se izvinio za razliku od sličnih aktera.

Slazem se. Drago mi je skontao gresku. idemo dalje, ova izjava je ipak poboljsanje.
todd_smith

#64 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by todd_smith »

Plavih_11 wrote:Ode ovo daleko a povod svemu je nekakvo pisanje iz 2008. godine. Zar je uopste potrebno otvarati ovakve teme?
zbog konteksta komentara, da, apsolutno
Charuga
Globalni moderator

#65 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Charuga »

todd_smith wrote:
Plavih_11 wrote:Ode ovo daleko a povod svemu je nekakvo pisanje iz 2008. godine. Zar je uopste potrebno otvarati ovakve teme?
I cemu vode rasprave? Hoce li se sta postici ako se nastavi ovde nekome j.bavati majka i spominjati ustastvo? Ili cu samo ja bezveze morati brisati postove?
Korisničkoime

#66 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Korisničkoime »

vaučer wrote:Nemam ni ja razumijevanja za njega, ali nemam ni za glupo generaliziranje, s bilo koje strane.
Država, sjebana kakva jeste, je tu, bar 51% jeste i on živi u njoj. Ovakve babune poznajem jer sam okružen njima, nisu ni vidjeli ni čuli rata a zadojeniji su od roditelja koji su prošli ratne godine. Nemaju elementarnog pojma o politici i povijesti a spremni su uvrijediti i omalovažavati za neke ideje.
Slažem se s tobom po pitanju generaliziranja nikad nisam mislio da su svi u Hercegovini ustaše ili svi Hrvati daleko od toga vjeruj. Babuna tipa nikad ni blizu rata bili a zadojeni i bez elementarnog znanja o politici i povijesti ima vjeruj na svim stranama, nama je s njima živiti nažalost. Većina ljudi ( i ja sam ) one koji žele najgore ovoj državi poistovjećuje s najgorim njihove sorte što se ni u kojem slučaju ne odnosi na sve pripadnike nacije iz koje neki prozvani pojedinac dolazi.
todd_smith

#67 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by todd_smith »

Plavih_11 wrote:
todd_smith wrote:
I cemu vode rasprave? Hoce li se sta postici ako se nastavi ovde nekome j.bavati majka i spominjati ustastvo? Ili cu samo ja bezveze morati brisati postove?
ONO cemu MOZE da vodi rasprava je da se ovome da dovoljno paznje, i da dodje do nekoga ko MOZE,HOCE a i TREBA da uradi nesto konkretno u vezi ovoga, kao npr. banovati ga dozivotno sto se tice nase reprezentacije ili raspravljati kako sankcionisati ovo

to ostalo sto kazes "j.bavati majka i spominjati ustastvo?" TAKVOJ raspravi nema mjesta, i nije potrebna, tako da, da treba se voditi rasprava o ovome, jer nije ovo nesto malo, pa da se ispod tepiha pomete...ali ne takva rasprava, to se podrazumijeva da takvim komentarima nema mjesta
slobodni armirach

#68 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by slobodni armirach »

Mislim da Markic nije jedini koji ima takvo misljenje, ali treba mu odati priznanje da je makar iskren u odnosu na druge 'reprezentativce' !
karanana

#69 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by karanana »

pa jeli se u zadnje 3 godine od kada je ovaj komentar, drzao za jaja?
exAprilica

#70 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by exAprilica »

ima lik profil na fcb, najmanje sto mozemo, ici na report :evil:
Charuga
Globalni moderator

#71 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Charuga »

todd_smith wrote:ONO cemu MOZE da vodi rasprava je da se ovome da dovoljno paznje, i da dodje do nekoga ko MOZE,HOCE a i TREBA da uradi nesto konkretno u vezi ovoga, kao npr. banovati ga dozivotno sto se tice nase reprezentacije ili raspravljati kako sankcionisati ovo

to ostalo sto kazes "j.bavati majka i spominjati ustastvo?" TAKVOJ raspravi nema mjesta, i nije potrebna, tako da, da treba se voditi rasprava o ovome, jer nije ovo nesto malo, pa da se ispod tepiha pomete...ali ne takva rasprava, to se podrazumijeva da takvim komentarima nema mjesta
Ko ce ga banovati iz reprezentacije? Vlado Jagodic? Clanovi Saveza iz reda srpskog i hrvatskog korpusa? Pa 90% njih ima istop misljenje ali ne govore u javnosti ..
karanana

#72 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by karanana »

exAprilica wrote:ima lik profil na fcb, najmanje sto mozemo, ici na report :evil:
report sta?
manite se toga. covjek se zajebavo, ocigledno to u zadnje 3 godine nije uradio. nemam pojma ni jeli igrao, ali da je tako nesto stvarno uradio, siguran sam da bi se saznalo.
slobodni armirach

#73 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by slobodni armirach »

eto ako ga skinete onda je na redu Corsovic :D
nidje_veze

#74 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nidje_veze »

Moj motiv za pokretanje ove teme je samo jedan a taj je da svi reprezentativci nase drzave znaju sta ljudi i nasa javnost misli o takvim potezima koji je ovaj mali napravio,ili onaj sto se slikao u majci na kojoj je ratni zlocinac.Naravno,i da svi buduci reprezentativci treba da znaju sta mislimo o ponizavanju naseg dresa i nase domovine..Ako hoces da igras za Bosnu i Hercegovinu moras da znas sta narod koji dolazi na stadione i u dvorane misli o istoj i da u buducnosti takvima kao sto je on ne dozvolimo ovakve "ispade" ..
Gandalf

#75 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Gandalf »

Taj mali se upravo na sportskim portalima izvinjava i izjavljuje da je neko koristio njegov Facebook pasword - prije nego što ga jednoglasno osudimo, hajd' malo da sačekamo :roll:
Locked