Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
campa_xxx wrote:Ovaj ce ga pozvati garant, bez obzira na sve...ali zato
11 October 2011
Bosnia and Herzegovina – Cyprus
Bilino Polje, Zenica
mu se sjetiti kompletne familije Imbecil
ako mali ustasa bude pozvan vjerujem da poslije ovo utakmice vise nece zeljeti da ima ista s ovom drzavom
split ce dobiti novog stanovnika...pa nek dole ceka da se hercegovina pripoji hrvatskoj
Sad ga namjerno treba pozvati i u A reprezentaciju ,upisati jedan nasput u zvanicnoj utakmici- pa da može zauvijek sanjati da ce zaigrati za "lipu našu"
Ozbiljno, nema potrebe da se daje prostor i citava jedna tema ovom kretenu Markiću ili kako se vec zove.
Ja bih i jesam ga nazvao kreten.
Ti očito ne znaš tko i šta su ustaše.
Mislim da si potpuno u pravu. Ja isto mislim da je prije Tamilski tigar nego ustaša.
Dole u Hercegovini pogotovo zapadnoj imamo rasprostranjenu pojavu Tamilskih tigrova, pjevaju se njihove pjesme kao "Evo zore evo Sabahudina i Hasana", "Tamilski bećarac", "Tamil sam moja majko mila" itd. Svako malo Zrinjski navijači istaknu ogromno crno "T", po zapadnom Mostaru su i ulice nadivali po imenima istaknutih Tamilskih tigrova kao Velupillaija Budak, itd.
Šala na stranu znam šta misliš ali ne možeš zahtijevati neko veliko razumijevanje za nekog kao ovog Markića.
Ako si gledao utakmicu Grčka - BiH vidio si ekipu bh. navijača koji pjevaju "Jedna si, jedina" ( nemam ništa protiv), a onda prije završetka službene himne počeli skandirati nešto. Preružna i pregrdna scena koja je obišla Evropu. Niko ne mora voliti našu himnu, ali ako se već smatra navijačem BiH onda neka šuti dok ne završi službena himna i time pokaže poštovanje prema državi i nama koji druge ni države, ni zastave, ni himne nemamo.[/quote]
Gledao sam, mislim da su na kraju skandirali "Volim te Bosno". Ali dobro, ako misliš da je u redu što su otpjevali "Jedna si, jedina", a da su do kraja službene himne trebali odšutiti, onda se slažemo. Ali poređenje skandiranja "Ratko Mladić" navijača u Banjaluci i "Volim te Bosno" naših u Litvaniji, te komentari tipa "ne živite u prošlosti", što sam ja shvatio kao poređenje onih državljana BiH koji ističu zastave susjednih zemalja i onih koji ističu ljiljane (ispravi me ako griješim), ti stvarno nisu na mjestu.
da se mene pita trebalo bi mu zabranit' bavljenje fudbalom u bilo kojem smislu na teritoriji BiH. Pa nek ide nek trazi drzavljanstvo Zimbambvea, nek' za njih igra. Takvom izjavom pokazuje da ne postuje himnu , reprezenataciju a samim tim ni drzavu BiH
Nemam ni ja razumijevanja za njega, ali nemam ni za glupo generaliziranje, s bilo koje strane.
Država, sjebana kakva jeste, je tu, bar 51% jeste i on živi u njoj. Ovakve babune poznajem jer sam okružen njima, nisu ni vidjeli ni čuli rata a zadojeniji su od roditelja koji su prošli ratne godine. Nemaju elementarnog pojma o politici i povijesti a spremni su uvrijediti i omalovažavati za neke ideje.
Plavih_11 wrote:Ode ovo daleko a povod svemu je nekakvo pisanje iz 2008. godine. Zar je uopste potrebno otvarati ovakve teme?
zbog konteksta komentara, da, apsolutno
I cemu vode rasprave? Hoce li se sta postici ako se nastavi ovde nekome j.bavati majka i spominjati ustastvo? Ili cu samo ja bezveze morati brisati postove?
vaučer wrote:Nemam ni ja razumijevanja za njega, ali nemam ni za glupo generaliziranje, s bilo koje strane.
Država, sjebana kakva jeste, je tu, bar 51% jeste i on živi u njoj. Ovakve babune poznajem jer sam okružen njima, nisu ni vidjeli ni čuli rata a zadojeniji su od roditelja koji su prošli ratne godine. Nemaju elementarnog pojma o politici i povijesti a spremni su uvrijediti i omalovažavati za neke ideje.
Slažem se s tobom po pitanju generaliziranja nikad nisam mislio da su svi u Hercegovini ustaše ili svi Hrvati daleko od toga vjeruj. Babuna tipa nikad ni blizu rata bili a zadojeni i bez elementarnog znanja o politici i povijesti ima vjeruj na svim stranama, nama je s njima živiti nažalost. Većina ljudi ( i ja sam ) one koji žele najgore ovoj državi poistovjećuje s najgorim njihove sorte što se ni u kojem slučaju ne odnosi na sve pripadnike nacije iz koje neki prozvani pojedinac dolazi.
Plavih_11 wrote:Ode ovo daleko a povod svemu je nekakvo pisanje iz 2008. godine. Zar je uopste potrebno otvarati ovakve teme?
zbog konteksta komentara, da, apsolutno
I cemu vode rasprave? Hoce li se sta postici ako se nastavi ovde nekome j.bavati majka i spominjati ustastvo? Ili cu samo ja bezveze morati brisati postove?
ONO cemu MOZE da vodi rasprava je da se ovome da dovoljno paznje, i da dodje do nekoga ko MOZE,HOCE a i TREBA da uradi nesto konkretno u vezi ovoga, kao npr. banovati ga dozivotno sto se tice nase reprezentacije ili raspravljati kako sankcionisati ovo
to ostalo sto kazes "j.bavati majka i spominjati ustastvo?" TAKVOJ raspravi nema mjesta, i nije potrebna, tako da, da treba se voditi rasprava o ovome, jer nije ovo nesto malo, pa da se ispod tepiha pomete...ali ne takva rasprava, to se podrazumijeva da takvim komentarima nema mjesta
todd_smith wrote:ONO cemu MOZE da vodi rasprava je da se ovome da dovoljno paznje, i da dodje do nekoga ko MOZE,HOCE a i TREBA da uradi nesto konkretno u vezi ovoga, kao npr. banovati ga dozivotno sto se tice nase reprezentacije ili raspravljati kako sankcionisati ovo
to ostalo sto kazes "j.bavati majka i spominjati ustastvo?" TAKVOJ raspravi nema mjesta, i nije potrebna, tako da, da treba se voditi rasprava o ovome, jer nije ovo nesto malo, pa da se ispod tepiha pomete...ali ne takva rasprava, to se podrazumijeva da takvim komentarima nema mjesta
Ko ce ga banovati iz reprezentacije? Vlado Jagodic? Clanovi Saveza iz reda srpskog i hrvatskog korpusa? Pa 90% njih ima istop misljenje ali ne govore u javnosti ..
exAprilica wrote:ima lik profil na fcb, najmanje sto mozemo, ici na report
report sta?
manite se toga. covjek se zajebavo, ocigledno to u zadnje 3 godine nije uradio. nemam pojma ni jeli igrao, ali da je tako nesto stvarno uradio, siguran sam da bi se saznalo.
Moj motiv za pokretanje ove teme je samo jedan a taj je da svi reprezentativci nase drzave znaju sta ljudi i nasa javnost misli o takvim potezima koji je ovaj mali napravio,ili onaj sto se slikao u majci na kojoj je ratni zlocinac.Naravno,i da svi buduci reprezentativci treba da znaju sta mislimo o ponizavanju naseg dresa i nase domovine..Ako hoces da igras za Bosnu i Hercegovinu moras da znas sta narod koji dolazi na stadione i u dvorane misli o istoj i da u buducnosti takvima kao sto je on ne dozvolimo ovakve "ispade" ..
Taj mali se upravo na sportskim portalima izvinjava i izjavljuje da je neko koristio njegov Facebook pasword - prije nego što ga jednoglasno osudimo, hajd' malo da sačekamo