Čak 30.000 zahtjeva za ispis iz državljanstva BiH

ake

Post by ake »

dalton wrote:ti zivis u zemlji koja bosance tretira kao teroriste . to sam iskusio kad sam prelazio granicu na niagari. sve je bilo ok dok me nisu pitali odakle sam dosao u kanadu . kad sam rekao bosna odmah su me sklonili u stranu kao da sam zigosan...
ja nikad nisam imo tih problema :shock:
margareta

Post by margareta »

frupi wrote:Nikad od balije nece nastati Bosnjak.

Kad smo Islam primali jedni od nas su to cinili da sacuvaju svoju zemlju, dostojanstvo, obraz i jezik - I SACUVALI smo i Turcima u ledja pogledali.
Ovi drugi sto vjeru za veceru prodase za malo pilava, rize i fildjan kahve, to su ti sto danas krstasima pod skute trce i prodaju ovaj put ne samo vjeru nego i ZEMLJU ZA VECERU (hamburger i Coca-colu).

NEMATE VI SAMOSVIJESTI. KOD VAS JE MOZAK, ZELUDAC I SUPAK isto.

Hej, balje, balje sjeme vam se zatrlo.
I pojurite da se poudate i pozenite sa onima neopranih guzica i da okotite sto vise krstasa. Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili - a letili su ko pile u halu kao i vi.

OSTANI - OPSTANI ili NESTANI
Slika za ram moga dragoga.

Krstasa :(
verbal

Post by verbal »

BosniakOdSanjak wrote:Ali 20 000 Bosnjaka iz Sandzaka uzelo BiH drzavljanstvo :)
20000 Bosnjaka dobilo bosansko drzavljanstvo.

Ovim je sve receno o nama i nasoj "drzavi".
Last edited by verbal on 29/12/2004 19:23, edited 1 time in total.
manijak1

Post by manijak1 »

Đe najviše :? :?
verbal

Post by verbal »

frupi wrote: Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili...
sto ti je biti merhametli, zeliti drugom dobro i propovijedati mir i ljubav medju ljudima.

bravo frupi, samo tako nastavi svjetlati obraz sebi i onima koji su te tome naucili.
Toozla

Post by Toozla »

frupi wrote:Nikad od balije nece nastati Bosnjak.

Kad smo Islam primali jedni od nas su to cinili da sacuvaju svoju zemlju, dostojanstvo, obraz i jezik - I SACUVALI smo i Turcima u ledja pogledali.
Ovi drugi sto vjeru za veceru prodase za malo pilava, rize i fildjan kahve, to su ti sto danas krstasima pod skute trce i prodaju ovaj put ne samo vjeru nego i ZEMLJU ZA VECERU (hamburger i Coca-colu).

NEMATE VI SAMOSVIJESTI. KOD VAS JE MOZAK, ZELUDAC I SUPAK isto.

I pojurite da se poudate i pozenite sa onima neopranih guzica i da okotite sto vise krstasa. Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili - a letili su ko pile u halu kao i vi.

OSTANI - OPSTANI ili NESTANI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PROCITAJ - NAUCI ili OSTANI GLUP
Kazimoglu

Post by Kazimoglu »

Primjerice, pregovori sa Slovenijom nisu odmakli od poèetka, jer vlasti u Ljubljani uopæe nisu zainteresirane za sporazum o dvojnom dr¾avljanstvu s BiH.
Neki kao da ne znaju ili zive u oblacima. Ko ce d asklapa ugovore sa kriminalcima koji falsifikuju najvaznija i najsojetljivja, civilna dokumenta. Dosad au Dokumentaciji protiv manijaka iz Sarajeva nema niti jednog Ministarstva -ukljucujuci MInistrstvo Prdanei Zakona - sa Borjanom kriminalkom - pa nadalje. a koje se nije bavilo krivotvorenjem ili upotrebom svesno krivotvorenih dokumenata.

Svedska je daleko, nju su zamanjai malo drugacije.

Zato moli se, ne nervirajte sa zalopojkama, vec tatacina kriminalaca i manijaka.
Kazimoglu

Post by Kazimoglu »

Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili...
pa i to je bolje od toga sto od vas rade.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Kazimoglu wrote:
Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili...
pa i to je bolje od toga sto od vas rade.
Reci mu jos uz to da mi mozemo i birati pa se vratiti i kuci ako tamo bude bolje! :D

Joooj, pojesce se od muke specijalac! :lol: :lol:
missA

Post by missA »

dinash wrote:
MRAVOJED wrote:daj dinash nemaš pojmova :D
nema pojmova ni za lijeka ... :)

*missA ... glupa si i tvrdoglava (+nemas smisla za humor). i ne znam koji k. sam trosio svoje vrijeme na tebe. necu vise, obecajem :D*
dinas ja jos gore mislim o tebi!
Nestalo argumenata ostale su ti vlastite lazi i uvrede.
Ma ti si jedno najobicnije zakompleksano bosansko djubre naseljeno u prestolnici dezele, a kompleksi svakodnevno rastu, prerasli su cak i triglav. Pateticno!
Post Reply