ja nikad nisam imo tih problemadalton wrote:ti zivis u zemlji koja bosance tretira kao teroriste . to sam iskusio kad sam prelazio granicu na niagari. sve je bilo ok dok me nisu pitali odakle sam dosao u kanadu . kad sam rekao bosna odmah su me sklonili u stranu kao da sam zigosan...
Čak 30.000 zahtjeva za ispis iz državljanstva BiH
-
ake
-
margareta
Slika za ram moga dragoga.frupi wrote:Nikad od balije nece nastati Bosnjak.
Kad smo Islam primali jedni od nas su to cinili da sacuvaju svoju zemlju, dostojanstvo, obraz i jezik - I SACUVALI smo i Turcima u ledja pogledali.
Ovi drugi sto vjeru za veceru prodase za malo pilava, rize i fildjan kahve, to su ti sto danas krstasima pod skute trce i prodaju ovaj put ne samo vjeru nego i ZEMLJU ZA VECERU (hamburger i Coca-colu).
NEMATE VI SAMOSVIJESTI. KOD VAS JE MOZAK, ZELUDAC I SUPAK isto.
Hej, balje, balje sjeme vam se zatrlo.
I pojurite da se poudate i pozenite sa onima neopranih guzica i da okotite sto vise krstasa. Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili - a letili su ko pile u halu kao i vi.
OSTANI - OPSTANI ili NESTANI
Krstasa
- manijak1
Đe najvišeHej, balje, balje sjeme vam se zatrlo.
-
verbal
sto ti je biti merhametli, zeliti drugom dobro i propovijedati mir i ljubav medju ljudima.frupi wrote: Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili...
bravo frupi, samo tako nastavi svjetlati obraz sebi i onima koji su te tome naucili.
-
Toozla
frupi wrote:Nikad od balije nece nastati Bosnjak.
Kad smo Islam primali jedni od nas su to cinili da sacuvaju svoju zemlju, dostojanstvo, obraz i jezik - I SACUVALI smo i Turcima u ledja pogledali.
Ovi drugi sto vjeru za veceru prodase za malo pilava, rize i fildjan kahve, to su ti sto danas krstasima pod skute trce i prodaju ovaj put ne samo vjeru nego i ZEMLJU ZA VECERU (hamburger i Coca-colu).
NEMATE VI SAMOSVIJESTI. KOD VAS JE MOZAK, ZELUDAC I SUPAK isto.
Hej, balje, balje sjeme vam se zatrlo.
I pojurite da se poudate i pozenite sa onima neopranih guzica i da okotite sto vise krstasa. Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili - a letili su ko pile u halu kao i vi.
OSTANI - OPSTANI ili NESTANI
PROCITAJ - NAUCI ili OSTANI GLUP
-
Kazimoglu
Neki kao da ne znaju ili zive u oblacima. Ko ce d asklapa ugovore sa kriminalcima koji falsifikuju najvaznija i najsojetljivja, civilna dokumenta. Dosad au Dokumentaciji protiv manijaka iz Sarajeva nema niti jednog Ministarstva -ukljucujuci MInistrstvo Prdanei Zakona - sa Borjanom kriminalkom - pa nadalje. a koje se nije bavilo krivotvorenjem ili upotrebom svesno krivotvorenih dokumenata.Primjerice, pregovori sa Slovenijom nisu odmakli od poèetka, jer vlasti u Ljubljani uopæe nisu zainteresirane za sporazum o dvojnom dr¾avljanstvu s BiH.
Svedska je daleko, nju su zamanjai malo drugacije.
Zato moli se, ne nervirajte sa zalopojkama, vec tatacina kriminalaca i manijaka.
- Vodenjak
Reci mu jos uz to da mi mozemo i birati pa se vratiti i kuci ako tamo bude bolje!Kazimoglu wrote:pa i to je bolje od toga sto od vas rade.Dace Bog pa cete svi u zicu tamo na Zapadu ko Jevreji sto su zavrsili...
Joooj, pojesce se od muke specijalac!
-
missA
dinas ja jos gore mislim o tebi!dinash wrote:nema pojmova ni za lijeka ...MRAVOJED wrote:daj dinash nemaš pojmova
*missA ... glupa si i tvrdoglava (+nemas smisla za humor). i ne znam koji k. sam trosio svoje vrijeme na tebe. necu vise, obecajem*
Nestalo argumenata ostale su ti vlastite lazi i uvrede.
Ma ti si jedno najobicnije zakompleksano bosansko djubre naseljeno u prestolnici dezele, a kompleksi svakodnevno rastu, prerasli su cak i triglav. Pateticno!