Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Vegetastar
#51 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
upravo tako - dopustili.
i svjesni toga jer u naslovu piše "ZNAM da sam s pogrešnim...."
pa jaranice kad znaš riješi svoj problem. Nema univerzalnog recepta. Ti ga znaš mi ga ne znamo. Ne mogu ti ja reći kako da riješiš svoje emocionalne probleme
i svjesni toga jer u naslovu piše "ZNAM da sam s pogrešnim...."
pa jaranice kad znaš riješi svoj problem. Nema univerzalnog recepta. Ti ga znaš mi ga ne znamo. Ne mogu ti ja reći kako da riješiš svoje emocionalne probleme
- Vegetastar
#52 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
niko nikoga ovdje nije ponizio. Nema post-a u kojem se neko ponižava.trcicu trceci wrote:ja cu svakoga ponizavati, ko god dodje ovdje da rijesi problem...hebem ti takve ljude !!!
- Not My Idea
#53 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
pa nisi zar mislio da sve znas?armin.i.am wrote:nisam znao da trolovi plačuNot My Idea wrote:Strpljiva wrote:Je l' vam sad lakše dušebrižnici, kada znate da niste jedini s vašim malim životima?!
- Pitarrr82
#54 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Taj momak zvuci kao Jedi vitez, cuj ubijedio me ovo, ubijedio ono...
Ti si sama sebi kriva za sve i zdravo!
P.S. Ako sam malo grub danas halali, takav mi je dan!
- boyka
#55 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
napiši na Facebook-u status da ste raskinuli 
-
Mr. Brightside
#56 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
nisamNot My Idea wrote: pa nisi zar mislio da sve znas?
sad on topik
posaljes sms i prekines
- boyka
#57 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
facebook status je moderni approacharmin.i.am wrote:nisamNot My Idea wrote: pa nisi zar mislio da sve znas?
sad on topik![]()
posaljes sms i prekines
- Vegetastar
#58 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Ne Jedi, on je Sith, oni su na Dark Side of the Force....Pitarrr82 wrote:Taj momak zvuci kao Jedi vitez, cuj ubijedio me ovo, ubijedio ono...
- Pitarrr82
#59 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Vegetastar wrote:Ne Jedi, on je Sith, oni su na Dark Side of the Force....Pitarrr82 wrote:Taj momak zvuci kao Jedi vitez, cuj ubijedio me ovo, ubijedio ono...
Ma dobro Jedi, Sith nevermind ali uglavnom on ono mahne rukom i ona ga prati ma daj...
- JThomas
#60 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
iiiiiiiijao đe me nađeeeeeee...
-
Mr.Penguin
#61 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Muski problemi u mjesecu?Pitarrr82 wrote:Taj momak zvuci kao Jedi vitez, cuj ubijedio me ovo, ubijedio ono...
- Pitarrr82
#62 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Mr.Penguin wrote:Muski problemi u mjesecu?Pitarrr82 wrote:Taj momak zvuci kao Jedi vitez, cuj ubijedio me ovo, ubijedio ono...
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#63 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
ako je ovo istina sto pise,onda nije bas ni tako jednostavno prekinuti sa budalom
mozda se neko sjeca ovog slucaja
poznavao sam djevojku i nikada mi nije bilo jasno kako takva djevojka moze da hoda sa izbrijanim kretenom u crno-narandzastoj spidfajerci,ali eto kazu ljubav je slijepa
najbolje je da se obratis nekome od familije da ti pomogne,jer sa budalama nikada nisi siguran
mozda se neko sjeca ovog slucaja
poznavao sam djevojku i nikada mi nije bilo jasno kako takva djevojka moze da hoda sa izbrijanim kretenom u crno-narandzastoj spidfajerci,ali eto kazu ljubav je slijepa
najbolje je da se obratis nekome od familije da ti pomogne,jer sa budalama nikada nisi siguran
- tazmaniaBAN4
#64 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Officer Crabtree wrote:Stalno mu nudi p.cke... muškarcima to dosadi.
e sad cu ja da otvorim novu temu sa ovom tematikom, imam problem, stalno mi nudi... dosadilo mi!
- fidoremilienko
-
Mr.Penguin
#66 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Bolje da te posaoPitarrr82 wrote:Mr.Penguin wrote:Muski problemi u mjesecu?Pitarrr82 wrote:Taj momak zvuci kao Jedi vitez, cuj ubijedio me ovo, ubijedio ono...
Ma malo me posao
sve ima pozitivnu stranu
- Pitarrr82
#67 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
@Mr.Penguin
I to sto kazes, ovoj djevojci ako je ovo istina zelim sve najbolje, neka joj je Bog na pomoci...
I to sto kazes, ovoj djevojci ako je ovo istina zelim sve najbolje, neka joj je Bog na pomoci...
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#68 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Bas se nekad pitam kako su neki ovdje tako uvjereni u svoje misljenje... kao da barataju vidovitoscu i telepatijom. Nismo svi isti, ne razmisljamo svi isto... jel' ostalo imalo empatije u ljudima ili nam vise nista nije sveto nego obavezno sve okrecemo na salu, segu i omalovazavanje.
@boli do bola... zvuci kao da si napokon postala svjesna svoje stvarnosti. Kao da si skoro donijela odluku da vise ne zelis ostati u toj prici. S druge strane kao da imas neki veliki strah od svijeta oko sebe. Vise nije fokus na zasto, vec kako... a moj savjet je da se obratis nekom za pomoc jer zvucis kao da sve to sama trenutno ipak nisi sposobna proci.
Ako si nesto odlucila onda razmisli o tome kako sad to provesti... i ne oklijevaj ! Ne zaboravi da nista nije nemoguce, gdje ima dovoljno odlucnosti i volje vec ce se naci i neki nacin.
Nece biti lako ali ako zaista zelis neku promjenu jednostavno moras hrabro napraviti koji korak, u suprotnom smjeru.
Sretno !
@boli do bola... zvuci kao da si napokon postala svjesna svoje stvarnosti. Kao da si skoro donijela odluku da vise ne zelis ostati u toj prici. S druge strane kao da imas neki veliki strah od svijeta oko sebe. Vise nije fokus na zasto, vec kako... a moj savjet je da se obratis nekom za pomoc jer zvucis kao da sve to sama trenutno ipak nisi sposobna proci.
Ako si nesto odlucila onda razmisli o tome kako sad to provesti... i ne oklijevaj ! Ne zaboravi da nista nije nemoguce, gdje ima dovoljno odlucnosti i volje vec ce se naci i neki nacin.
Nece biti lako ali ako zaista zelis neku promjenu jednostavno moras hrabro napraviti koji korak, u suprotnom smjeru.
Sretno !
- madner
#69 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Mislim da je ocit problem da te ne uhodi dovoljno, cim imas vremena da pises po forumu. Dakle situacija nije takva kaku je predstavljas.
- Mojo Jojo
#70 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Možda je čovjek u pravu, kad te tako drži pod kontrolom.
Tvoja prošlost je možda bila "šarena" pa ti ne vjeruje

Tvoja prošlost je možda bila "šarena" pa ti ne vjeruje
- zonna
#71 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
boli, opet ti ponavljam, nemoj ni probati da sama rijesis svoje probleme. predaleko si otisla
evo ti link i javi se njima. pomoc je besplatna a nalaze se kod pivare.
http://www.porodicno.ba/images/stories/ ... 20brak.pdf
pozdrav big boy!
pozdrav big boy!
-
Mr.Penguin
#72 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Slazem se s zonna jer da te neko savjetuje da probas prekinuti na ovaj ili onaj nacin nije pametan, jer nikad se ne zna kako moze reagovati, a ja bi da mirno spavam po noci.zonna wrote:boli, opet ti ponavljam, nemoj ni probati da sama rijesis svoje probleme. predaleko si otisla
pozdrav big boy!
- tandrlike_chandrlike
#73 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
najbolje bi bilo da ga prevariš, pa će on prekinut s tobom. ako si zgodna, lijepa, atraktivna i bogata, možeš ga prevarit i sa mnom 
-
AS_sa
#74 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
ja imam osjecaj da se ti njega pravo bojis... ako ga se ne bojis onda si za psihijatrije, tacnije neuropsihijatrije ...
a ako je to prvo da te je strah, dogovoricemo se ... vrlo efikasno rijesavamo sve probleme, tipa "mrak ce te pojest"
dogovricemo se ljudi smo ..
a ako je to prvo da te je strah, dogovoricemo se ... vrlo efikasno rijesavamo sve probleme, tipa "mrak ce te pojest"
dogovricemo se ljudi smo ..
-
Katy
#75 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Je li ovo zeza neka?
Sta bona kako ces prekinuti?
Posalji ga u.............. %&§"!/&%5%4$......i odi,nedaj da ti pridje vise!
Zamisli samo sebi da se udas za idiota zbog kojeg vec sad dolazis u situaciju da razmisljas da li ti treba psihijatar!
Sta mislis sta bi ti tad radio?
Hajde ,sa srecom ti.....i kad ga posaljes u ***************************....javi....javi i kad ti se kvalitet zivota opet popravi
i dodjes sebi.....sretno ti!
osim ako nisi od onih sto se vole dati psihicki maltretirati i u tom uzivaju....onda ti zbilja treba psihijatar....
Sve najbolje zelim u buducnosti i kvalitetan i lijep zivot draga!
Sta bona kako ces prekinuti?
Posalji ga u.............. %&§"!/&%5%4$......i odi,nedaj da ti pridje vise!
Zamisli samo sebi da se udas za idiota zbog kojeg vec sad dolazis u situaciju da razmisljas da li ti treba psihijatar!
Sta mislis sta bi ti tad radio?
Hajde ,sa srecom ti.....i kad ga posaljes u ***************************....javi....javi i kad ti se kvalitet zivota opet popravi
i dodjes sebi.....sretno ti!
osim ako nisi od onih sto se vole dati psihicki maltretirati i u tom uzivaju....onda ti zbilja treba psihijatar....
Sve najbolje zelim u buducnosti i kvalitetan i lijep zivot draga!