jefferson wrote:
Ti si koliko se sjecam rekao da ce trositi od 10 do 12ltr??? Od kud sad 7???
Sto se tice ovoga sto sam rekao stojim iza toga. To tebi nista ne znaci, ali ne volim kada neko prosipa suplju zato sto je negdje nesto procitao pa onda prica o tome. Cimer je vozio to auto a ne ti! I da ja jesam vozio puno auta, a nigdje nisam rekao da bolje znam, ja samo kazem da stojim iza toga sto kazem.
Ne sjecas se dobro, rekao sam 10-11l. Neki drugi forumasi su rekli da ce da trosi 7, nikada preci 8 i sl.
Pa ti upravo prosipas suplju i ocekujes od nas da to volimo.
Da, cimer je vozio. Ali vozio se i ja s njim 80% vremena, vozio ga i ja. Zajedno placali gorivo, zajedno mjerili 'proizvoljno', od cepa do cepa, za odredjenu kolicinu kesa i sl. Ja sam napomenuo da je tu bilo svakakve voznje i budalesanja, nisam rekao da je to minimum koji ce auto potrositi. Ali nece ispod 9 normalne voznje, i vidi, kojim slucajem, ta cifra se poklapa sa izjavom fabrike. Ja nista drugo nisam rekao. Ti si izjavio da ce trositi 10 jedino ako je auto totalno rastimano i na -20. A onda si malo skontao pa si rekao da bi kod tebe trosio 9. Izgleda to auto pravo rastimano i taj minus upeko pa samo jedan litar vise trosi... Hajde, negdje drugo se hvali brojem auta i predjenih kilometara.
Sto se tice ostalog, daxon ti je objasnio. Stvarno nemam vise namjeru da se raspravljam s tobom. Uzivaj.