Ovaj gori od mene...brad90 wrote: ja bih dodao jos da za neke ljude ne posoji pravi/a, jednostavno nekovoli biti sam i uzivati u sebi samom
Pozdrav raja, giba Brko vani!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ovaj gori od mene...brad90 wrote: ja bih dodao jos da za neke ljude ne posoji pravi/a, jednostavno nekovoli biti sam i uzivati u sebi samom
To ti mislištrcicu trceci wrote:kad zena zavoli ima oci djeteta, i na sve pristaje bez puno pitanjanevidljiva_ wrote:Kad se zaljubim...............totalno sam čudna, nisam ona stara ja, onaj stari terso, nego neka raznježena b'dala
možda znaš za jednu, dvije ili tri djevojke, ali ne znaš za ostale, djevojke su pune različitostitrcicu trceci wrote: to j aznam..st acemo sad![]()
krnjavi.Ridjobrki wrote:Ne, samo smo u većoj ili manjoj mjeri emotivno hendikepirani.Eleonora wrote:A sta je sa nama koji se tesko zaljubljujemo?!
Jel to nesto do nas ili... kao eto nije naletio pravi/a?!
nevidljiva_ wrote:možda znaš za jednu, dvije ili tri djevojke, ali ne znaš za ostale, djevojke su pune različitostitrcicu trceci wrote: to j aznam..st acemo sad![]()
![]()
![]()
Da,ne kaže se džaba da je ljubav slijepa,zaboravila sam napisati,da kad nekog volim,onda za mene ne postoji savršenije biće od njega na svijetu..Ne smeta mi ništa njegovo,pa čak i kad bi hrkao(a to je nešto na što imam alergiju,ospem se svaNot My Idea wrote:Ja uvijek mislila da zaljubljen covjek nije sav svoj, da gleda kroz ruzicaste naocale, slijep za mane doticnog...
+1Miris Noci wrote:
Da,ne kaže se džaba da je ljubav slijepa,zaboravila sam napisati,da kad nekog volim,onda za mene ne postoji savršenije biće od njega na svijetu..Ne smeta mi ništa njegovo,pa čak i kad bi hrkao(a to je nešto na što imam alergiju,ospem se sva...)slušala bih to kao neku lijepu pjesmu.
![]()
Ljubav je i jedna vrsta ludila,jes' majke mi
Kad smo već kod toga :“šta se moglo uraditi,a šta nije...“hadzinicasa wrote:meni nije žao šta sam radila.... već šta nisam radila....
Što će reći potencijalni kurban....sanabe wrote:Iskreno? Ja ko ovca budem![]()
![]()
![]()
sanabe wrote:Iskreno? Ja ko ovca budem![]()
![]()
![]()
ne slažem se.....onda bih ja isto trebala reći i za muškarce, a neću kad znam da nije takoIndustrialyzer wrote:nevidljiva_ wrote:možda znaš za jednu, dvije ili tri djevojke, ali ne znaš za ostale, djevojke su pune različitostitrcicu trceci wrote: to j aznam..st acemo sad![]()
![]()
![]()
Sve je to isti kalup
Poznat mi taj osjećajsuncokret_1984 wrote:Ja kad se zaljubim imam onaj ludi smjesak na licu, pa sama sebe uhvatim kako se smjeskam, a ovamo ljudi kao nesto ozbiljno rade, pricaju...![]()
i sva nesto lebdim, i sve mi nesto lijepo, ma imam volje za sve
Joj, sjećam se i ja toga!Miris Noci wrote:Poznat mi taj osjećajsuncokret_1984 wrote:Ja kad se zaljubim imam onaj ludi smjesak na licu, pa sama sebe uhvatim kako se smjeskam, a ovamo ljudi kao nesto ozbiljno rade, pricaju...![]()
i sva nesto lebdim, i sve mi nesto lijepo, ma imam volje za sve
Ma sve vibrira baRidjobrki wrote:Joj, sjećam se i ja toga!Miris Noci wrote:Poznat mi taj osjećajsuncokret_1984 wrote:Ja kad se zaljubim imam onaj ludi smjesak na licu, pa sama sebe uhvatim kako se smjeskam, a ovamo ljudi kao nesto ozbiljno rade, pricaju...![]()
i sva nesto lebdim, i sve mi nesto lijepo, ma imam volje za sve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K'o da ti mobitel vibrira u džepu...
Kralju najjači si187 wrote:To mi znaci , da mi vise ne treba . Ljubav ti je kao guza neke ljepotice iako na prvi pogled izgleda savrseno , svi znamo sta se iza toga krijemalaplavooka wrote:187 wrote:Jesam evo vec nekih 20-ak dana ricem ko vo , jebala vas ljubav
Štati to znači?