Naucno popularni portal
- MMozart
#51 Re: Naucno popularni portal
Još jednom veliko hvala na podrsci, mnogo nam znaci.
U potrazi smo za saradnikom za polje drustvenih nauka.
- Sed
#52 Re: Naucno popularni portal
Pretplatio sam se na RSS i stavio ga tik do Sarajevo-x.com. Nadam se da će me miš ponekad prevariti pa klinknuti na pokoji link :-D
- MMozart
#53 Re: Naucno popularni portal
@Sed Lijepo je biti u rangu sa velikim igracima 
Takodjer, pretpostavljam da bi mnoge mogla zanimati jedna od diskusija na nasem forumu : http://www.eakademik.com/forum/index.php?topic=41
Veliki pozdrav za sve.
Takodjer, pretpostavljam da bi mnoge mogla zanimati jedna od diskusija na nasem forumu : http://www.eakademik.com/forum/index.php?topic=41
Veliki pozdrav za sve.
-
Ambrozija
#54 Re: Naucno popularni portal
Vise tema iz oblasti psihologije i pedagogije 
Inace super dajem potpunu podrsku
-
belfy
#55 Re: Naucno popularni portal
nisu dokazali. to je sada samo pretpostavka, ako pratis. jesi vidio da su na isti nacin "dokazali" i Higgsov boson (Boziju cesticu)?SprecoM wrote:Kako su ovi neutrini pokazali da se masa (čestica) može kretati brzinom svjetlosti izgleda da STR nije više aktuelna?!MMozart wrote:Takodjer, pretpostavljam da bi mnoge mogla zanimati jedna od diskusija na nasem forumu : http://www.eakademik.com/forum/index.php?topic=41
- krompir i riza
#56 Re: Naucno popularni portal
Ambrozija wrote:Vise tema iz oblasti psihologije i pedagogije
- MMozart
#57 Re: Naucno popularni portal
@krompir i riza @ambrozija Hvala na podršci. Naravno, ukoliko neko želi da saradjuje sa portalom, smatra da ima tekst, vijest, rad koji želi podijeliti, kontaktirajte nas bez ustručavanja. Sve ideje, sugestije, kritike su dobro došle.
- NIN
#58 Re: Naucno popularni portal
Imam dosta (procitane) literature iz evolucione psihologije pa se mozemo dogovoriti?
- MMozart
#59 Re: Naucno popularni portal
@NIN Naravno, sve opcije za saradnju su otvorene
. Kontaktirajte nas na [email protected].
- duspi
#60 Re: Naucno popularni portal
vrijeme prolazi, stvari se mijenjaju,u međuvremenu se ispostavilo da neutrini izgleda ipak nisu brži od svjetlosti već je bilo do kabla (pored silnih phd-a, cernu izgleda fali dobrih tehničara..možda se prijavim
), dobili smo i novog ministra obrazovanja..
..a eakademik je obilježio skromne, ali značajne jubileje, hiljaditog fb followera, a nekoliko dana kasnije i hiljaditu objavljenu vijest
tim je već mjesecima manje više nepromijenjen, ali naravno i dalje smo otvoreni za nove potencijalne saradnike, kako bi dodatno proširili polja koja pokrivamo i podigli cjelokupni kvalitet sajta
prijedlozi, sugestije i kritike, analize razvoja / napredka / nazadovanja i svaki sličan feedback je dobro došao, direktno preko portala, maila i fb stranice
..a eakademik je obilježio skromne, ali značajne jubileje, hiljaditog fb followera, a nekoliko dana kasnije i hiljaditu objavljenu vijest
tim je već mjesecima manje više nepromijenjen, ali naravno i dalje smo otvoreni za nove potencijalne saradnike, kako bi dodatno proširili polja koja pokrivamo i podigli cjelokupni kvalitet sajta
prijedlozi, sugestije i kritike, analize razvoja / napredka / nazadovanja i svaki sličan feedback je dobro došao, direktno preko portala, maila i fb stranice
-
SprecoM
#61 Re: Naucno popularni portal
This site has been suspended??!!
- MMozart
#62 Re: Naucno popularni portal
Mali tehnički problemi koji su bili otklonjeni u roku do par sati.
-
SprecoM
#63 Re: Naucno popularni portal
Ja već (bio) prežalio - forum sa najboljim alatima (za moje potrebe)!
- insertdelete
#64 Re: Naucno popularni portal
Izgleda da jos nisu otklonjeniMMozart wrote:Mali tehnički problemi koji su bili otklonjeni u roku do par sati.
- MMozart
#65 Re: Naucno popularni portal
Vjerovatno Vam browserov cache drzi ucitanu staru stranicu. Probajte sa CTRL + F5 uraditi refresh dok ste na stranici.
Pozdrav
Pozdrav
- MMozart
#66 Re: Naucno popularni portal
Jedan kratki update vezano za projekat: za sve matematičare, fizičare, hemičare, biologe, društvenjake i ine druge kategorije, proširili smo forum, obogatili ga nizom novih kategorija i nadamo se da će svako od vas pronaći nešto za sebe. http://www.eakademik.com/forum/
S druge strane, ako neko želi da nam se pridruži ili na bilo koji drugi način da svoj doprinos popularizaciji nauke u BiH i regionu - vrata su uvijek otvorena.
Pozdrav svima!
S druge strane, ako neko želi da nam se pridruži ili na bilo koji drugi način da svoj doprinos popularizaciji nauke u BiH i regionu - vrata su uvijek otvorena.
Pozdrav svima!
-
mcman
#67 Re: Naucno popularni portal
Mislio sam upisati smjer Zdravlje i ekologija na Fakultetu Zdravstvenih Studija - Sarajevo... Da li je ko studirao ili studira ovaj smjer, iskustva neka ili misljenje o tome...? Milsim da je veoma siroka oblast koju proucava ovaj smjer i dosta je zanimljivo, to je neko moje misljenje...
- Tesla10
#68 Re: Naucno popularni portal
Imate moju potpunu podršku. Volim nauku i uvijek ću je podržavati.