Sad je on frajersasvim_neozbiljna wrote:nemoj da bi mu pisala
kasno sad,napisala i ostala bez odgovora
djecija posla...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sad je on frajersasvim_neozbiljna wrote:nemoj da bi mu pisala
kasno sad,napisala i ostala bez odgovora
ladyblue18 wrote:Moram prestati izlaziti vikendima, propustam odlicne teme.
nisam.
ja bih se uvijek javila kad mi je bilo da se javim. u svoju odbranu, moram reci da nisam nikad sumno disala u slusalicu![]()
kod mnogih ispadnes donja zbog toga, jer pomisli da je toliko hebeno neodoljiv i pomisli da moze bolje
ali to vec nije moj problem. sa takvim tako i tako ne bih dugo izdrzala. neki te ipak shvate kako treba.
postoje i ljudi kojima se nisam javljala, jer su mi se cinili skroz neozbiljni ili sam predosjecala nevoljeozbiljno...skontam na p'o puta da sami ne znaju DJe gone pa pustim kraju...
e sad, ako ti imas manje od 25 godina, pa su tvoje zagondzije isto tako oko 25...zaboravi sve sto sam napisala. vi imate neka svoja pravila.
ali moram potvrditi (iz licnog iskustva), sto se manje javljas vise kotirass tim sto, ako se ti moras kontrolisati kad ces se javiti...ionako nemate isti ritam, a to je vec problem.
e to je poenta:
ako se ne kontas s nekim na pocetku, mislim da su malene sanse da se ikad skontas...mislim, moguce je...ali tesko...
postoji samo jedna osoba kojoj se javljam, iako se on dugo ne javi...i ne planiram se prestati javljati...ali tu osobu jako cijenim kao prijatelja, to je neki drugi odnos i jednostavno ne zelim izgubiti kontakt i mislim da vrijedi truda.
Da si sinoc bila na forumu, uparili bi te sa nekim forumasem.ladyblue18 wrote:Moram prestati izlaziti vikendima, propustam odlicne teme.
Ako vi gledate ko ce se prvi javiti,nema od te ljubavi nista,javi se bnb nece ti ruka otpastisasvim_neozbiljna wrote:On je uvijek taj koji pise prvi,i par puta se zalio sto nikad ne pocinjem prva kontakt.Evo vec tri dana nece da se javi..a ja se inatim necu da prva pisem,,,nekako neprirodno,kako da zapocnem sad ja odjednom? sta da mu napisem i da li uopste treba da pisem????
E sto mu persuna dje to propustihdječak sa šibicama wrote:
Da si sinoc bila na forumu, uparili bi te sa nekim forumasem.
Ovako... zao mi je, nas jedan dva koji smo dobri, zauzeti smo![]()
![]()
Ako napisesasvim_neozbiljna wrote: Oboje imamo 22 godine tako da znaci mogu sve zaboraviti,,,nema sta,sljedeci put kad napise cekacu 2 dana da odgovorim
Ja bi prevrnuo krevet da saznam broj!Sa_dy wrote:Mene je jutros neko zvao, nepoznat broj, dal da posaljem sms?![]()
![]()
sasvim_neozbiljna wrote:On je uvijek taj koji pise prvi,i par puta se zalio sto nikad ne pocinjem prva kontakt.Evo vec tri dana nece da se javi..a ja se inatim necu da prva pisem,,,nekako neprirodno,kako da zapocnem sad ja odjednom? sta da mu napisem i da li uopste treba da pisem????
respo wrote:mlada si bona ne razmisljaj o porukama
izadji vani
recimo sa mnom
Ovakvim stvarima kao iz uvodnog posta sam bila sklona sa 14, 15 godina a nije to bas bilo jucer.dječak sa šibicama wrote:Mi se zezamo sa curicom, a svi smo skloni tim stvarima.. priznajte!
![]()
Kad proradi tastina, ego, uffffff, ili kad ti decko/djevojka ne odgovara na poruke ili pozive, laze ko kaze da mu je svejedno
zasto imam osjecaj da umires od zelje da dokazes kako si ti to vec prerasla i slladyblue18 wrote:Ovakvim stvarima kao iz uvodnog posta sam bila sklona sa 14, 15 godina a nije to bas bilo jucer.