E ovdje svakakvih likova ima daj ljudi nemojte ići napušeni na forume

Ovdje se ogradi ozbiljna rasprava oko Zebe i sam sam kriv jer sam učestovao u istoj al na nebuloze ZEBA JE BOLJI OD PJANIĆA i zapravo od ostatka naše sredine terena ne treba obraćati pažnju jer se ne mogu uzeti za ozbiljno.
Iskreno mislim da je Zahirovića opravdano pozvao, iako time njegova priča "neću zvati nikoga iz Rusije " pada u vodu, momak je mlad i mislim da je odigrao 14 od 16 utakmica, ima i pristojne ocjene za svoje nastupe tako da ako nastavi ovako neće dugo ostat u Nalčiku. Treba mislit i na to da Rahimić neće još dugo igrat za reprezentaciju i pravog nasljednika za poziciju defenzivnog veznog još nemamo, Medunjanin nije loš al nema potrebe se držati samo njega.
Alispahić je zanimljiv jer igra po desnoj strani znači u sredini desno, može igrat i centralnog veznog čak i u sredini lijevo već zbog toga je interesantan jer pokriva 3 pozicije a desno nam igra Misimović (gdje se ne snalazi najbolje jer je u biti centralni vezni) i Ibričić koji igra sad dobro sad loše na žalost nikad sjajno. Pored toga ima par veoma dobrih utakmica iza sebe ne samo u HNL nego i u kvalifikacijama za LP, te transfermarkt cijeni njegovu vrijednost na 2,5 mil. Eura (čini mi se pretjerano) al i to ukazuje da momak obećava.
Zato zašto ne održavati kontakt preko prijateljskih utakmica sa mladim a obećavajućim igračima.
Na žalost mislio sam da će pozvati i nekog drugog stopera da isproba zašto ne i Cocalića 22 mu je god. odigrao je 33 utakmice za Panionis znači standardan je može igrati i defenzivnog veznog i lijevo u odbrani. Na poziciji štopera ne možemo biti izbirljivi moramo tražit i probat jer Mravac i Pandža i nisu neka rješenja.