Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#51 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by elSaik »

punk's not dead wrote:
elSaik wrote:Jedno je kad mu zviždi navijač koji je ostavio dušu na tribini da bi tom istom kapitenu pomogao, a nešto sasvim drugo kad mu zviždi ovca koja je prije toga 70+ minuta nijemo posmatrala dešavanja na terenu.

jarane,ljudi su platili kartu,platili da gledaju utakmicu,neces im ti,niti bilo ko,govoriti kako i da li trebaju da navijaju,on je platio ulaznicu i moze komotno da sjedne i da prati desavanja na terenu,bez da izusti i jednu jedinu rijec,svakom svoje prosudjivanje,ali realnost je to,tako da nema potrebe da ti kao neko ko brani spahica od ovih seljacina sto su zvizdali,lijepis tako kultrune i profinjene epitete kao "ovca".isto tako neki kulturni i prifinjeni su govorili da im se napuse qrca,svi sto su zvizdali,mislim stvarno. :-)
Tebi tvoje, meni moje mišljenje. Za mene su licemjerne, prevrtljive ovce bez obraza i poštovanja, a tebi neka budu šta god ti izabereš da su.
ja.neron

#52 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by ja.neron »

dinty2 wrote:zaista se vidjelo koliko ga je zabolio onaj zvizduk
momak gine,voli ovu zemlju.,dobro igra.,zeli najbolje reprezentaciji...i to sve vec godinama,,,a vraca mu se onako
:( :( zaista je tuzno bilo gledati onaj momenat i slusati njegove rijeci
SPAHA CARE IZVINI ,,nismo svi kao ona neraspisana stoka,,,,nadam se da ces nam oprostiti :sad:
zaslužio je zvižduke jer je pokazao koliko nema pojma o postavljanju na svome dijelu terena kada je pustio benzemu dva metra od sebe i ovaj daje gol ali nije on sam kriv, krivi su i primadone iz veznog reda kada između trojice jedan francuz prima loptu pa fakat dokle treba da boljeg igrača od sebe puštaju da se kreće po terenu bez da mu niko ne "puše za vratom"

i dokle će selektori biti pitari koji nemaju iskustva za vođenje reprezentacije fakat idiota u savezu nikad previše
karanana

#53 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by karanana »

drugo je to kakav je covjek i patriota i iskreni borac, to stoji, ali za igru je veceras zasluzio zvizduke.....ako su zvizduci bili za igru.
Edin H.

#54 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:
Edin H. wrote:
Ne tvrdim ja da je niko blesav, nego govorim da se ovo vec par puta desavalo nakon bakljada i na opomene bez obzira od koga su dolazile je uvijek sljedio zvizduk. Pametna ili ne, logicna ili ne, ali to je uvijek reakcija plebsa.
A da ih je trebalo izvizdati na kraju utakmice ukljucujuci i Spahica naravno da je trebalo.
Gubish mi se malo Edine, jer da nije tog istog Spahica, mi bi fasovali josh bar 3 gola.
Ali hej, najbitnije je reci Savez napolje, upaliti baklju...
A sto nije nazvao Papca dvije godine :D

Ovo si i u pravu, nije ni cudo nakon onakve utakmice gdje nam je gol cijelo vrijeme visio u zraku, nervoza, nada da cemo se na neku ludu srecu izvuci i onda dolazi neizbjezno. Dobrim djelom smo djelovali kao provincijska ekipa.

Elem, sada je skandiranje protiv Saveza najveci problem, naravno bi bilo bolje da se istrajalo na bojkotu i da je veceras Kosevo bilo prazno, ali tesko je raji prevladati emocije i ne otici na (veliku) utakmicu.
Za bakljadu sam rekao da je dosla kasno i stoga nije imala nikakve svrhe.
elSaik

#55 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by elSaik »

Ma koju crnu raju i emocije. Došao Ćiro i preko noći su Kodro, Bola i prijatelji postali levati. Preko noći!
Bosanski_kralj

#56 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by Bosanski_kralj »

BSn wrote:
Bosanski_kralj wrote:
BSn wrote: da, da... neponovljiva atmosfera iz luksemburga na koju su se igraci zalili, selektor prenio, al' sta zna selektor i igraci sta im smeta, bhf je najpametniji. sirokogrudni bhf koji ne priznaje nista osim sebe.
A i našim igračima podosta toga smeta. Te nemoj ovo pjevati, te nemoj ono...Et večeras su uglavnom ćutali, pa zar i to ne paše?

na sta su se zalili, osim na "napolje"?
Na bakljadu! ;-)
punk's not dead
Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata

#57 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by punk's not dead »

saik i burece,vidite svi smo mi ljudi,bez obzira zvizdali ili ne,bez obzira navijali ili ne,bez obzira bili bogati ili ne,ali svi u sebi imamo tu emociju da reagujemo na nesto sta nam se ne svidja,ili jednostavno nas ponese ta emocija u datom trenutku,a kako je one ljude na stadionu ponijela emocija veceras,pa su izvizdali spahu,tako je i vas ovdje ponijela emocija pa ste se tim zvizdacima svega nagovorili.ko je tu sad seljak,primitivan,ovca,papak i sta sve ne,u to ne bih ulazio....
BSn

#58 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by BSn »

elSaik wrote:Ma koju crnu raju i emocije. Došao Ćiro i preko noći su Kodro, Bola i prijatelji postali levati. Preko noći!

ne mo's ti to nacrtat. ja sam prije tekme pis'o da bih bio najsretniji da kosevo bude prazno (ako se dobro sjecam i edin je nesto slicno pisao), al' tad je bilo "sta ti je ba, podrska". isti ti "podrska" veceras i sutra ce biti najveci pljuvaci i pobornici praznih tribina. princip "kako vjetar puse".
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#59 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by bordo gandalf »

Halali spaha
BSn

#60 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by BSn »

Bosanski_kralj wrote:
BSn wrote:

Na bakljadu! ;-)

a bakljada je nesto pozitivno?
Last edited by BSn on 08/09/2010 01:02, edited 1 time in total.
sasa_t

#61 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by sasa_t »

E moj edine.
Bojkot utakmica? Da li je reprezentacija jedina ekipa za koju je nadlezan savez?
Pa ta reprezentacija je najmanji problem u radu citavog saveza!
Pa jel treba dalje ici od Premijer lige, o Prvoj federalnoj da i ne govorim! Sve su to takmicenja kojima rukovodi savez! Ako sta treba bojkotovat onda je to sugava Premijer liga!
samo_ti

#62 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by samo_ti »

BSn wrote:
elSaik wrote:Ma koju crnu raju i emocije. Došao Ćiro i preko noći su Kodro, Bola i prijatelji postali levati. Preko noći!

ne mo's ti to nacrtat. ja sam prije tekme pis'o da bih bio najsretniji da kosevo bude prazno (ako se dobro sjecam i edin je nesto slicno pisao), al' tad je bilo "sta ti je ba, podrska". isti ti "podrska" veceras i sutra ce biti najveci pljuvaci i pobornici praznih tribina. princip "kako vjetar puse".
nas narod = ovce :bih:
elSaik

#63 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by elSaik »

BSn wrote:

Od mene to sigurno nije bilo, ali shvatam te. Ni meni nije pravo, ali prevrtljivost nam je u krvi. Osvrnuo sam se to na onoj temi o kvalifikacijama prije koji minut, mrsko mi se ponavljati.
burek_in_space

#64 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by burek_in_space »

punk's not dead wrote:saik i burece,vidite svi smo mi ljudi,bez obzira zvizdali ili ne,bez obzira navijali ili ne,bez obzira bili bogati ili ne,ali svi u sebi imamo tu emociju da reagujemo na nesto sta nam se ne svidja,ili jednostavno nas ponese ta emocija u datom trenutku,a kako je one ljude na stadionu ponijela emocija veceras,pa su izvizdali spahu,tako je i vas ovdje ponijela emocija pa ste se tim zvizdacima svega nagovorili.ko je tu sad seljak,primitivan,ovca,papak i sta sve ne,u to ne bih ulazio....
Ja sam seljak, i priznajem to, samo shto ja necu kapitenu, koji svaku tekmu gine zvizhdati jer je prenio sudijine rijechi.
Bosanski_kralj

#65 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by Bosanski_kralj »

BSn wrote:
Bosanski_kralj wrote:
BSn wrote:

Na bakljadu! ;-)

a bakljada je nesto pozitivno?
Dok se ne ubacuju u teren, baklje su pozitivne
elSaik

#66 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by elSaik »

sasa_t wrote:E moj edine.
Bojkot utakmica? Da li je reprezentacija jedina ekipa za koju je nadlezan savez?
Pa jel treba dalje ici od Premijer lige, o Prvoj federalnoj da i ne govorim! Sve su to takmicenja kojima rukovodi savez! Ako sta treba bojkotovat onda je to sugava Premijer liga!
Savez je danas uzeo para na ulaznice taman dovoljno da se izvuče koliko toliko iz finansijske krize. Također, uzeo je para koliko u Premijer ligi ne uzme za 10 godina. Također, ni 5% navijača na tribinama nije bilo onih koji redovno prate Premijer ligu. Savez živi od para koje zaradi rekpa i svak ko nju ide gledati uživo na domaćim utakmicama radi u korist Saveza.
ganjeta

#67 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by ganjeta »

kakav bojTok premijer lige :skoljka:
ja bolan nebi dao jednu Zeljinu tekmu za svih 8 ovih kvalifikacija
nasiliti se na jugu i navijati za plavce...neprocjenjivo

svi u siroki :run:
BSn

#68 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by BSn »

Bosanski_kralj wrote: Dok se ne ubacuju u teren, baklje su pozitivne

pogotovo kad prijeti suspenzija samo zbog paljenja, bez ubacivanja (tad kad su se zalili).
Bosanski_kralj

#69 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by Bosanski_kralj »

elSaik wrote:
Savez je danas uzeo para na ulaznice taman dovoljno da se izvuče koliko toliko iz finansijske krize. Također, uzeo je para koliko u Premijer ligi ne uzme za 10 godina. Također, ni 5% navijača na tribinama nije bilo onih koji redovno prate Premijer ligu. Savez živi od para koje zaradi rekpa i svak ko nju ide gledati uživo na domaćim utakmicama radi u korist Saveza.
Od čega "žive" kriminalci u klubovima?
glade

#70 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by glade »

pa eto... ti kad platis kartu da gledas svoj klub te pare idu klubu a ne savezu... ti kad gledas na tv-u utakmicu svog kluba te pare idu klubu a ne savezu... ovako su oko milion mlatnuli samo od karata, jos bog zna koliko od tv prijenosa, sponzora itd.

a da si fino bojkotovao i uzivo i preko tv-a... imali bi jedno 200 maraka od karata (uvijek se nadje bliskih savezu), 0 od tv prijenosa jer ne bi niko gledao i 0 od sponzora jer niko nece da ulaze ako ih niko ne gleda... pa ti racunaj
sasa_t

#71 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by sasa_t »

elSaik wrote:
Boze sacuvaj! Pa znaci i sam BHF po toj nekoj logicni podrzava savez?
Na toj Premijer ligi je okrenuto para samo u jednoj sezoni koliko savez ne bi zaradio odlaskom na SP! Kladionica je cudo! Travnik igra prijateljske po Njemackoj! Svi dokazi da je stimano ali nikakvih mjera nema?
Bosanski_kralj

#72 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by Bosanski_kralj »

BSn wrote:
Bosanski_kralj wrote: Dok se ne ubacuju u teren, baklje su pozitivne

pogotovo kad prijeti suspenzija samo zbog paljenja, bez ubacivanja (tad kad su se zalili).
Nikad nas neće suspendovati zbog baklji, pa makar one i bile ubačene u teren. Za suspenziju je potrebno neki veći problem: neredi na tribinama, masovno ulijetanje na teren...a to naši navijači ne čine
saso mange

#73 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by saso mange »

sto serendaju da je 40KM neka svota, bem vas...
80% vas i onih na stadionu baci tolko na jedan izlazak petkom il subotom, i sad to ispade opravdanje za seljakluk
jos ona petarda, gdje je mozak tom frajeru hebo sebe glupog

nek vam/im nije zao dati tolku lovu na cecu, brenu i ostale seljacke pizdarije
elSaik

#74 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by elSaik »

sasa_t wrote:
elSaik wrote:
Na toj Premijer ligi je okrenuto para samo u jednoj sezoni koliko savez ne bi zaradio odlaskom na SP! Kladionica je cudo! Travnik igra prijateljske po Njemackoj! Svi dokazi da je stimano ali nikakvih mjera nema?
Da je tako kako ti i tebi slični tvrdite ne bi se Savez vadio iz dubioze dizanjem cijena ulaznica za utakmice REPREZENTACIJE.
glade

#75 Re: SPAHA;IZVINI!!!!!

Post by glade »

sasa_t wrote:
elSaik wrote:
1. Da!
2. I kakve veze onda ima bojkot PL ako se zaradjuje od kladionica? Pa samo ce jos lakse namjestati ako nema ko da gleda.

A za onog gore i "kriminalce u klubovima". To je vec od slucaja do slucaja, ima nas sto smo zadovoljni svojim upravama.
Post Reply