ma ja sam to piso prijeIHAVEDREAM wrote:i "trcicu trceci" me savjetovao tako jer tako "cika Google "definira problem "Kompleksa"....licnosti!trcicu trceci wrote:e vako...pisi kako ja mislim da sam najpametniji, najljepsi i najzgodniji...reci da ne prihvatam misljenja drugih ljudi o sebi jer ih smatram pogresnim, da pokusavam da ubjedim vecinu nesto sto ne moze biti istina...ugledan_clan wrote:Hocu to za peticu. A sta da pisem o tebi?
Sta znaci kompleks?
-
ugledan_clan
#51 Re: Sta znaci kompleks?
-
ugledan_clan
#52 Re: Sta znaci kompleks?
slabo vi to, vise ste od mene i moje ucitljeice naucili nego ja od vas, odoh sad da spremim njige i uzinu za sutra ...
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#53 Re: Sta znaci kompleks?
ugledan_clan wrote:pa kakve lijekove uzimas?
priznaj mu da je Prozac!
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#54 Re: Sta znaci kompleks?
trcicu trceci wrote:a sta je prozac ?anthraxQ wrote:ugledan_clan wrote:pa kakve lijekove uzimas?
priznaj mu da je Prozac!
antidepresiv. američko tržište.
-
IHAVEDREAM
#55 Re: Sta znaci kompleks?
E poslije tvog posta bi mogli da otvorimo i novu temu...ugledan_clan wrote:slabo vi to, vise ste od mene i moje ucitljeice naucili nego ja od vas, odoh sad da spremim njige i uzinu za sutra ...
AROGANCIJA .......