Danin - najpozeljniji nezenja u BiH

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Yankee

Post by Yankee »

Danin je ok lik, kompletan, mada kod ostalih likova nije mu ni bilo tesko pobijediti, jes su tobejarabi
Prince

Post by Prince »

Glumica wrote:meni taj momak i izgleda i zvuci glupavo ko daska od dooooobre bukovine... al eto... mozda sam ljubomorna... :D
Frajer je beton, a i ti to znaš.

Svaka mu čast, mada stvarno i nije imao neku konkurenciju, od početka se zna da će on pobijediti.
violentjack

Post by violentjack »

Cvako wrote:Da vidimo tebe ViolentJack bili imao muda prohodati bez majice po gradu...
Covjek je zasluzeno pobijedio, dokaz da gradski svijet u Sa moze prezivjeti, a ne samo Sandzosi i seljaci.
Covjeku nema ravnog, a ko sta ima da kaze, bujrum pred kamere da vidimo od cega ste napravljeni i sta u glavi imate...
:-x
Oh Cvako easy..nesto mi moj pc ne fercera pa slike ne mogu gledati..tako iako ste postavili slike tog Danina ne mogu ga vidjeti

Dalje Jack nije 6 godina bio u Bosni..ali haj oprostit cu ti to

Sta u glavi imate..jao i ti se lozis na tog Danina..uh

Pa ne bih zimi isao bez majice..a mislio sam onako kratku majicu vise..necu biti insan i haman gol hodat po gradu :shock: :lol:
violentjack

Post by violentjack »

:oops: Naravno kad bih ja pokazao svoju masivnu ruku..odmah bi pobjedio

Ali haj pustio sam mu..by default :lol: :lol:
CuraDrugogSistema

Post by CuraDrugogSistema »

toliko price, a nigdje slike.
Cvako

Post by Cvako »

Masivnu, recu maasnu ruku buraz. Iti si bodybuilder carsijskog tipa?
violentjack

Post by violentjack »

:lol: :lol: :lol: Kako god
SD-6

Post by SD-6 »

A, Kleopatra rekla da ce onaj Mujo pobijediti...,izgleda da nas slavna prorocica nije u formi :( ,
..mora da joj se grah ubudjo :D
Gazz

Post by Gazz »

_BaykoNoor_ wrote:Svaka cast Daninu, bio je moj favorit.Gradsko dijete pravo, momak je na svom mjestu.I dobro izgleda, pametan je, obrazovan i zna se ponasati.Zao mi je sto je Mirza ispao prosli put.Uglavnom, svaka cast Daninu.Zasluzeno je pobijedio.
Apsolutno se slazem sa svim navedenim. Mirza je cool momak takodjer, ali Danin je "kompletniji". Zasluzena pobjeda.

@sicky sreco :roll: znas da nemas sanse kod Danina :roll: i isto tako znas da njegovo srce pripada samo meni :D
13

Post by 13 »

decko je zasluzio .... kljuceve ..... moj favorit od starta ..... a jos sto je bivsi moje jaranice .... imao je dodatni + ... kod mene ..... a i bez konkurencije je bio pogotovo u finalnu ....... samo mali ima manu ...... ne znam kako ce te je usvojiti ..... vi zene pogotovo ...... ali po meni mali ima femi glas ..... ne adekvatan pojavi ..... ali Boze moj niko nije savrsen .....
imigrant

Post by imigrant »

Ma hebite se vise i vi i vas Hanim, ili kako se vec zove!

more li vise ta slika za imigraciju ili ne????

:x :x :x :x
edu

Post by edu »

1. Realno, na taj "show" se niko normalan nece prijavit. Prvi dokaz da vasem Daninu fali dosta toga.
2. O tome koliko je pametan svjedoce mnogobrojna jednostavna pitanja koja su mu postavljali debilni voditelji na koja, ne da nije znao odgovor, nego je lupetao... Kulminiralo je pitanjem u zadnjoj emisiji kada su mu dali 100 sec da kaze zasto je nas on najpozeljniji..izmedju ostalog:"zato sto sam pametan..zato sto sam obrazovan..zato sto imam posao..zato sto sam momak koji je u zivotu sve sam postigao..zato sto sam momak koji je u ratu ostao bez oca ".......mislim da ne treba dalje nabrajati...
3. Sto se tice fizickog izgleda, iako sam mud***..muskarac, reci cu da momak fino izgleda. To je za one koje vole bildere i ta sranja... Visok je i to ga vadi.
4. Glas mu jeste pederski..kako neko vec rece...
5. Prototip muskarca za kojim lude zene u Sarajevu: Fino izgleda..nije od neke pameti..a jos je sad medijska licnost...nema dalje.....

I na kraju..od svih debila koji su se prijavili (cast nekolicini izuzetaka koji su se prijavili zbog zajebancije) bilo bi smijesno da je neko drugi pobijedio...pa sad dragi dijasporci razmislite kakvi su ostali bili...

A ljubomoran jesam garant...sve bih dao da sam na njegovom mjestu...

:D :D :D
idic

Post by idic »

Evo slike jest da je mala ali dovoljno se vidi. Momak je baš lijep i zgodan, drago mi je da je pobjednik. :-D

http://www.ntvhayat.com/home/kultura/in ... &pid=18869
bug

Post by bug »

edu wrote:Kulminiralo je pitanjem u zadnjoj emisiji kada su mu dali 100 sec da kaze zasto je nas on najpozeljniji..izmedju ostalog:"zato sto sam pametan..zato sto sam obrazovan..zato sto imam posao..zato sto sam momak koji je u zivotu sve sam postigao..zato sto sam momak koji je u ratu ostao bez oca
to je za vas koji niste shvatili znacilo nisam imao babu i amidzu koji drze pola ilidze i otvaraju vile parkove i pizdarije, nisam imao koga poznatoga dovesti kad je trebalo pokazati sta znam da to uradi umjesto mene, nisam doveo celu na scenu da se furam pred rajom..
edu

Post by edu »

nisam doveo Celu nego sam poderao potkosulju na stage-u da trebe vide kako su moji misici ogormni.....

nek je mali doveo Celu....bolja mi je to zajebancija bila nego sto je onaj opticar pusio kitu cijeli vrijeme svima....kao on je fin...emotivac....evo suza mi krenu... :roll: ..evo je sad ce..samo sto nijee....

Onaj ko je gledao i ko je iole inteligentan razumio je sta je gosn. opticar kanio reci...ono za tatu mu je suvisno!!!
bug

Post by bug »

aha smilujte mi se kad vec ne mogu drugacije..
edu dragi sta znas ti o zivotu?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Hocete vise postaviti sliku tog Don Juana de Marca von Bosnia and Hercegovina :lol: :lol: :lol: pa daj da se vidi o cemu pricate :D :D
edu

Post by edu »

bug wrote:aha smilujte mi se kad vec ne mogu drugacije..
edu dragi sta znas ti o zivotu?
Mama mi je govorila "Sine nemoj intimizirati sa nepoznatim ljudima"!!!

:D :D :D
sunday_morning

Post by sunday_morning »

bug wrote:
edu wrote:Kulminiralo je pitanjem u zadnjoj emisiji kada su mu dali 100 sec da kaze zasto je nas on najpozeljniji..izmedju ostalog:"zato sto sam pametan..zato sto sam obrazovan..zato sto imam posao..zato sto sam momak koji je u zivotu sve sam postigao..zato sto sam momak koji je u ratu ostao bez oca
to je za vas koji niste shvatili znacilo nisam imao babu i amidzu koji drze pola ilidze i otvaraju vile parkove i pizdarije, nisam imao koga poznatoga dovesti kad je trebalo pokazati sta znam da to uradi umjesto mene, nisam doveo celu na scenu da se furam pred rajom..
daj edu, reci mi da se pravis glup i da foliras!!!!
zasto se niko ne bi pametan prijavio?? pa on je dokazao da osim sto dobro izgleda i da je pametan! po cemu je ispao glup? zato sto je bio skroman i samouvjeren tacno koliko treba - pa i trazila se kompletna licnost zar ne? sad treba da kaze da je neobrazovan, debil, da je sve u zivotu postig'o stelama...i onda bi bio cool - momak je dobio stan , sada mozes reci relativno lako ali ni to ne moze svako - uz to otvorio hiljadu mogucnosti za dalju zaradu ili uspjeh

nama ovdje niko ne ugodi..jedino sto si pogodio da su voditelji bili poglupi sa bezveznim pitanjima i postapalicama svaka druga rijec ''idemo lagano'' i ''naravno, dakle, svakako, hajmo pljesak'' ali kad pogledas koliko imamo dobrih voditelja za live dogadjaje kalibra Tarika u Bosni? mozda takav niti jedan...barem Gorana izgleda fino pa se nekako moze progledati kroz prste..ali da je na silu opismenjena vidi se brate..
Last edited by sunday_morning on 27/12/2004 19:23, edited 1 time in total.
Zreli

Post by Zreli »

Prvo, Danin se zove, to je nadimak, hehehe.. pravo gradsko dijete, sega mi malo ...
Drugo, 26 godina pa jos proglasen za nezenju, to ima samo u onim Alan Fordovima, onim starim, na kraju ... znate one viceve, uh pravi su...

Eh, bas se nasamijasmo
sunday_morning

Post by sunday_morning »

jao zavisiti, jao ljubomore...pa vidi se brate nas mentalitet!

da je mlad, jeste..ali za koju godini bice ko bombona :D
winetou

Post by winetou »

Zar nagrada ne bi trebala biti zena ? :D
Zreli

Post by Zreli »

Kad se neko zove Danin, odmah znas damu je stari radio u Vodovodu i kanalizaciji sa pacovima. Sta imam biti ljubomoran na to?
hananah

Post by hananah »

Ma vi ste samo ljubomorni, nalazite mu falinke, e to je razlika izmedju muskaraca i zena. Mi zene uvijek kazemo realno ako je kakva misica izabrana, vi muski vazda nalazite falinku nekom dobrom frajeru.
Ko vam je kriv kad niste najpozeljniji :D
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

Zreli wrote:Kad se neko zove Danin, odmah znas damu je stari radio u Vodovodu i kanalizaciji sa pacovima. Sta imam biti ljubomoran na to?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ti stvarno nemas 8)
Pa ti si u govnima dozavtrat :lol:
Post Reply