i ne znam sta ces ti ovdje, idi na onu tamo i pisiRidjobrki wrote:Ma ne velim ja ništa nego kako sam ja na forumu ovo je viš jemda stočeteresosmi put da se ova tema bistri.
mozes i izmisljati, nema veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i ne znam sta ces ti ovdje, idi na onu tamo i pisiRidjobrki wrote:Ma ne velim ja ništa nego kako sam ja na forumu ovo je viš jemda stočeteresosmi put da se ova tema bistri.
slazem seRidjobrki wrote:Hehehe, vanilla, odo. Al prije nego odem reću vam nešto. Pazi jednu stvar i upamtite: nikad dvaput isti belaj. Ja sam prije bio emotivniji a i inače sam slab na ljude al sam jedno skonto - većina belaja i većina onog repetitivnog belaja insanu vajik dolazi od malog broja ljudi, troje-četvoro u vr glave! Kad to skontaš i tu bandu rašćeraš i kad ih ne puštaš da ti se opet ufuljaju u život e onda si rahat. Ovo ostalo što preostane belaja je pičkin dim i lako se izdevera.
I to je sve što ću reći o tome.
covjek nikada ne treba reci nikadaMis mekinjas wrote:Ja neću nikog da osuđujem..... Kako god, nikad ne znam, hoće li se meni desiti isto....
Mislim da neću dopustiti, jer znam kako je biti povrijeđena strana..... Bem ti to ni najgorem neprijatelju ne bih željela....
A opet.... nikad se ne zna, samo bih brzo raščistila s kim šta hoću, jer i znam šta hoću... bez kenjanja, tipa...., tebe volim a s njim sam jer ga ne želim povrijediti i tako, obično se povrijedi, onaj koji zaista voli.......
Jako često, surova realnost. S kojom se svako nosi najbolje kako zna i umije.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
hebeno, hebeno, hebeno...Loulou wrote:Jako često, surova realnost. S kojom se svako nosi najbolje kako zna i umije.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
I await to witness fearing for my well-being and those moments of true connection-to-be...pustopoljina wrote:hebeno, hebeno, hebeno...Loulou wrote:Jako često, surova realnost. S kojom se svako nosi najbolje kako zna i umije.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
jaka ti ta sadašnja vezalajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti.Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka
Mislim da je tu najveca opasnost da se osjecaji ponovo ne probude
Mislim da ovo nije istina, mozes nekoga da volis ali isto tako mozes da nekoga prebolis i volis nekoga drugog i vise i dublje nego sto si volio onu prvu osobu, a tad ti je ta prva osoba bila sve. Tako da mi je ovo onako malo suplja. Ne kazem da nema i ovoga i da nije moguce da neko nekoga ozeni/uda se ili je u vezi samo zato sto ne moze da ima nekog treceg, ali mislim da ovakve veze nemaju na kraju neku pravu satisfakciju i na kraju to nezadovoljstvo sa jedne strane mora izaci na vidjelo pa kako god.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
Ima istine donekle u ovom citiranom, ali ima istine i u ovome tvom sto si napisala puno vise nego u citiranom ako mene pitas.male_okice wrote:Mislim da ovo nije istina, mozes nekoga da volis ali isto tako mozes da nekoga prebolis i volis nekoga drugog i vise i dublje nego sto si volio onu prvu osobu, a tad ti je ta prva osoba bila sve.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
Prilike sami sebi stvaramo, htjeli to priznati ili ne. Najgora stvar koja se može čovjeku desiti je da se zaglavi u iluziji da je taj/ta idealna i da poslije nje/njega ne može naići niko bolji, jer zaboga to nije moguće. Lično bih, takve šamarao.ladyblue18 wrote:Ima istine donekle u ovom citiranom, ali ima istine i u ovome tvom sto si napisala puno vise nego u citiranom ako mene pitas.male_okice wrote:Mislim da ovo nije istina, mozes nekoga da volis ali isto tako mozes da nekoga prebolis i volis nekoga drugog i vise i dublje nego sto si volio onu prvu osobu, a tad ti je ta prva osoba bila sve.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
Sve zavisi od covjeka do covjeka naravno, ne dobije svako drugu priliku u zivotu da zavoli nekoga.
Niko nije rekao da je ovo univerzalno pravilo koje vrijedi za sve ljubavi. Samo je jako često.male_okice wrote:Mislim da ovo nije istina, mozes nekoga da volis ali isto tako mozes da nekoga prebolis i volis nekoga drugog i vise i dublje nego sto si volio onu prvu osobu, a tad ti je ta prva osoba bila sve. Tako da mi je ovo onako malo suplja. Ne kazem da nema i ovoga i da nije moguce da neko nekoga ozeni/uda se ili je u vezi samo zato sto ne moze da ima nekog treceg, ali mislim da ovakve veze nemaju na kraju neku pravu satisfakciju i na kraju to nezadovoljstvo sa jedne strane mora izaci na vidjelo pa kako god.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
Prije bih rekla da nece sebi, i drugoj osobi, da dadne drugu priliku, nego sto je ne dobije...ladyblue18 wrote:Ima istine donekle u ovom citiranom, ali ima istine i u ovome tvom sto si napisala puno vise nego u citiranom ako mene pitas.male_okice wrote:Mislim da ovo nije istina, mozes nekoga da volis ali isto tako mozes da nekoga prebolis i volis nekoga drugog i vise i dublje nego sto si volio onu prvu osobu, a tad ti je ta prva osoba bila sve.Ellinor wrote:“The mark of a mature man is a certain scar he bears: the memory of a perfect woman never won, or of a once-true love forever lost. However much he may love you, he is only here because she is not.” - Unknown
Sve zavisi od covjeka do covjeka naravno, ne dobije svako drugu priliku u zivotu da zavoli nekoga.
Ima i toga sto jes jes.Cholina_Lokica wrote: Prije bih rekla da nece sebi, i drugoj osobi, da dadne drugu priliku, nego sto je ne dobije...
Cholina_Lokica wrote:Prije bih rekla da nece sebi, i drugoj osobi, da dadne drugu priliku, nego sto je ne dobije...