Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čestitke Darku za postignuti gol.
Nadam se da će ih postizati i u narednim tekmama.
Želim mu da ode u neki dobar klub i da se dobro pripremi za dvomeč sa Bjelorusima.
SaPnA wrote:meni je najjace kad je dao gol potrca i stavi ruke na prsa ko fol da ufati grb da poljubi pa onda samo se potapsa i na koljena ali nema veze nek igraju i filipinci samo ek daju golove i nek igraju srcem
evo je darko
Nisam baš upućen, ne pratim nešto naročito tu ligu (neinteresantna je)... ja samo konstatujem ko ima bolje rezultate i u kom klubu je zadnjih 10-tak godina bilo bolje igrat...
k'o sto reko' sinoc u kafani: "to Srbine! Osvetio si se za Kosovo"
daj te ljudi raspravljate o glupostima... momak je dobro igrao to kruniso golom, i u buducnosti moze biti jako koristan igrac upravo u slicnim situacijama kada treba omogucit da dodje brzi kontri...
i mnogi zaboravljaju da se on odazvao prvi put dok je jos bio u Partizanu sto sasvim sigurno nije bilo ugodno po njega... kao sto neko vec rece njegova reakcija kod gola Medunjanina dosta govori...
kako mrzim nas gubitnicki mentalitet, svemu trazimo mane!? Dok drugi svoje velicaju i kad nemaju razloga, mi se trudimo da svojima umanjimo vrijednost!
Bio sam jucer na utakmici i vidjelo se da covjek igra srcem, za onih 20 minuta je pokazao vise zelje, zara i borbenosti neko pojedini u obe utakmice zajedno. I nebitno je da li su mu na rijecima usta puna Bosne (takvi su najgori), vazno je da to pokaze na terenu. Sto je definitivno uradio, direktno ispred mojih ociju ide glavom na kopacku da me u jednom trenutku bilo strah i na kraju akcije postize pogodak!? Ludilo!
Nije on neka zvijezda, mozda su mu ogranicene igracke mogucnosti, ali bismo kao reprezentacija bili puno uspjesniji da imamo jos vise igraca njegovog tipa!?
I zbog svega mu treba odati priznanje, svaka cast Darko, nadam se da ces naci dobar klub u sljedecoj sezoni.
Dao gol albancima i odma igracina
I odma je evo vidim bolji i od dzeke
A protiv rumuna nabacivao loptu navijacima na glavu.
Ako nista dobar je kao joker,ubacivati ga samo kada igramo protiv albanije.
zovemsecrveni wrote:Što je najsmješnije Darko šutira i zabija iz iste pozicije odakle Džeko ne smije nego pokušava neki jad od driblinga. *ebalo ga njegovo samopouzdanje. Al dobro, doći će to sve na svoje, Dijamant će uskoro biti onaj pravi.
Hoce ako Bog da! Jedva cekam tu 2018-u, jer ce biti prvi strijelac kvalifikacija!
Sala-mala
Dobar Darko (u poredjenju sa ostalima)!
Tomahawk11 wrote:Joj naseg mentaliteta, jel odigrao srcem, jes, u cemu je sad problem, moramo mi iskopati razlog zasto je to tako.
Tacno, ... nas pogani mentalitet.
Covjek igra u dresu reprzentacije Bosne i Hercegovine. Sinoc, ... dvadesetak minuta uz maksimalno zalaganje, borbeno, ... i sa puno trcanja. Sve je krunisao lijepim golom, i .... sta bi jos trebao uraditi da ga normalno ocijenimo i prihvatimo, bez glupavih poshalica o njegovom porijeklu i namjerama kako da proslavi svoj pogodak?
Proslavio ga je sa vidnom radoscu, na koljenima i rukama rasirenim prema navijacima.
Da sam bio na njegovom mjestu, ja bih se uz to jos i prekrstio, no .... izgleda da je Darko kjafir.
Ne sjecam se kada sam zadnji put vidio igraca u repki da presjece loptu na 30-ak metara odsprinta 60-ak metara i na kraju ima i snage i stalozenosti da odsuta rezantno po zemlji u cosak. Svaka cast !
Dajem Susicu kredit za ovo , a kliko je samo kritika popio sto je zovnuo Maletica.
[quote="stranac2"]Ne sjecam se kada sam zadnji put vidio igraca u repki da presjece loptu na 30-ak metara odsprinta 60-ak metara i na kraju ima i snage i stalozenosti da odsuta rezantno po zemlji u cosak. Svaka cast ! to se rijetko vidja!!!
Maletic je i u mandatu dok je bio Sliskovic selektor dobijao prilike da igra, tako da ne vidim nista cudno u tome sto se i kako se radovao, sasvim normalna reakcija jednog bosanca
KPNCTNJAH wrote:Solidan sinoc on je sad slobodan igrac jel' tako ? eto zasto je dobio priliku da igra
Nije slobodan... Igrač je banjalučkog Borca koji je, uglavnom zahvljajući Darku Maletiću, i postao prvak države.
Osmorica igrača Borca bez ugovora
Pred upravom novog prvaka Bosne i Hercegovine je veliki posao oko stvaranja ekipe za narednu sezonu.
Naime, osmorici igrača iz prošle sezone istekli su ugovori, tako da će odgovorni morati da što prije obave razgovore sa Stuparom, Benovićem, Ćorićem, Vidakovićem, Maletićem, Damjanovićem, Veljovićem i Mikićem.
KPNCTNJAH wrote:Solidan sinoc on je sad slobodan igrac jel' tako ? eto zasto je dobio priliku da igra
Nije slobodan... Igrač je banjalučkog Borca koji je, uglavnom zahvljajući Darku Maletiću, i postao prvak države.
Osmorica igrača Borca bez ugovora
Pred upravom novog prvaka Bosne i Hercegovine je veliki posao oko stvaranja ekipe za narednu sezonu.
Naime, osmorici igrača iz prošle sezone istekli su ugovori, tako da će odgovorni morati da što prije obave razgovore sa Stuparom, Benovićem, Ćorićem, Vidakovićem, Maletićem, Damjanovićem, Veljovićem i Mikićem.
Dobro je odradio svoju dionicu, i to je to. Zna se njegov plafon. Bezveze je pisat nekakve hvalopsjeve kao za Lulica, koji, imam osjecaj, nece zavrsit u Laziu. (opet je dosla do izrazaja njegova nekonkretost, kao i na svakoj utakmici prije one sa Rumunima u Zenici)
Ne bih puno, jedan jako dobar igrac i steta sto nije i prije ( kada je bio u jos boljoj formi nego sada) dobijao vise prilika...
A za "ostalo"... ne znam zasto Darko ne bi volio vise Bosnu od nas svih.... ???
Zato sto je Srbin ??? Smijesno....
Jedno je biti Srbin , a sasvim drugo biti cetnik ....