Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

jeza u ledja

#51 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

lester burnham wrote:
Bosnolog wrote:Moramo uzeti svih sest bodova Bjelorusima ako zelimo ostati u igri za baraz ili kvalifikacije EURO 212,....u suprotnom pisi propalo i moli se bogu da drugi zabrljaju,kao do sada.....
4 -bjelarusi bi imali 13 bodova i mec sa rumunima a bosna 17 i mec sa francuzima... ;-)
Buraz, ako uzmemo 2 ili 4 boda Bjelorusima mi smo ispred njih vjerovatno, ali nije problem u njima vec u Rumunima.
Rumuni mogu uzeti i Albaniju u gostima i Bjelorusiju kuci, a mogu i otkinuti koji bod Francuskoj kuci, tako da to uz 3 boda sa Luksom stavlja njih u bolju poziciju od Bjelorusije, odnosno protiv nas kao glavnog konkurenta za drugo mjesto.
Nama "samo" odgovara svih 6 boba protiv Bjelorusije, plus 3 boda protiv Luksa. Tada bi bili gotovo sigurno drugi.

Nemojte se zavaravati, Rumunija nam je i dalje glavni konkurent.
samko1974

#52 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by samko1974 »

jeza u ledja wrote:
lester burnham wrote:
Bosnolog wrote:Moramo uzeti svih sest bodova Bjelorusima ako zelimo ostati u igri za baraz ili kvalifikacije EURO 212,....u suprotnom pisi propalo i moli se bogu da drugi zabrljaju,kao do sada.....
4 -bjelarusi bi imali 13 bodova i mec sa rumunima a bosna 17 i mec sa francuzima... ;-)
Buraz, ako uzmemo 2 ili 4 boda Bjelorusima mi smo ispred njih vjerovatno, ali nije problem u njima vec u Rumunima.
Rumuni mogu uzeti i Albaniju u gostima i Bjelorusiju kuci, a mogu i otkinuti koji bod Francuskoj kuci, tako da to uz 3 boda sa Luksom stavlja njih u bolju poziciju od Bjelorusije, odnosno protiv nas kao glavnog konkurenta za drugo mjesto.
Nama "samo" odgovara svih 6 boba protiv Bjelorusije, plus 3 boda protiv Luksa. Tada bi bili gotovo sigurno drugi.

Nemojte se zavaravati, Rumunija nam je i dalje glavni konkurent.
upravo tako, rumunija nije jedini al je glavni konkurent za drugo jer bjelorusija prvo ima odigrati utakmicxu manje od nas i rumuna plus imaju dvije u gostima samo protiv nas kod kuce , tako da nevjerujem da ce bjelorusija uopste biti druga.
Corola

#53 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

Koja Rumunija.jedinu tekmu da valja su odigrali protiv nas.i to samo jer smo im mi maksimalnom nonsalantnosti dopustili.Nista oni napraviti nece.Par nerjesenih do kraja i to je to.
Bjelorusi su cudna sorta poput Albanaca.veze nemaju,ali otkinuti bod sad pa sad.
Najgori scenario da vadimo vizu za baraz u Parizu,A da ovi do tada nisu osigurali prvu poziciju.
El_comadante

#54 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by El_comadante »

mi ako uzemomo 6 bodova sigurno smo 2 plus 3 protiv lux. ako uzemomo 3 ili 4 boda onda nezavisimo samo od sebe jer tu je onda i Rumuni je samim tim gubimo 2 boda prednosti ispred Rumuna, a ako uzmemo manje od 3 boda nemamo se čemu nadati. a Rumuni imaju možda i najbolji raspored jer eto u zadnjem kolu idu Albaniji koji če tada izgubiti sve šanse za EP i igrače bez motiva velikog. a bjelorusi su u najtežoj situaciji je rimaju utakmicu više. znaći mnogo zavisi od ove dvije utakmice ikoliko čemo bodova uzeti.
zonbirile

#55 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zonbirile »

ja žalosti i kalkulacija,Bjelorusija,Albanija,Luxemburg e da su još Farski otoci pa da drama bude kompletna.
Obuca9

#56 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ov ... rsku/58480

Evo najavio je Pape da za Bjelorusiju pozivi idu i Papcu i Begoviću. Uz povratak Salihovića, to bi mogla biti pravo fina ekipica.

----------------Begović-------------------
Mujdža----Spahić----Papac---Salihović
------------Rahimić---Pjanić-------------
----Misimović-----------------Lulić------
---------Džeko----------Ibišević---------

A još je za nadati se da će do septembra Džeko, Miske, Pjanić, Sejo, Vedo vratiti bar pola one stre forme.

U tom slučaju 6 bodova protiv Bjelorusa nam ne gine, taman da na klupi sjedi Mirza Varešanović, a ne Pape.
Tomahawk11
Globalni moderator

#57 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Tomahawk11 »

hz__semir wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ov ... rsku/58480

Evo najavio je Pape da za Bjelorusiju pozivi idu i Papcu i Begoviću. Uz povratak Salihovića, to bi mogla biti pravo fina ekipica.

----------------Begović-------------------
Mujdža----Spahić----Papac---Salihović
------------Rahimić---Pjanić-------------
----Misimović-----------------Lulić------
---------Džeko----------Ibišević---------

A još je za nadati se da će do septembra Džeko, Miske, Pjanić, Sejo, Vedo vratiti bar pola one stre forme.

U tom slučaju 6 bodova protiv Bjelorusa nam ne gine, taman da na klupi sjedi Mirza Varešanović, a ne Pape.
To bi bila prava stvar. :thumbup: Mora se malo i Pape potruditi, ne moze se ponasati ko uvrijedjena mlada kad neki od igraca ne odigraju prijateljsku. Ne opravdavam izbjegavanje reprezentativnih utakmica, ali mislim da se moze doci do rijesenja ako se nesto uradi po tom pitanju, a ne da svako drzi svoju stranu. Sad bi Susicu trebala biti ograda sto je on selektor, pa ne mora nikoga moliti ili sto Begovic brani u EPL, pa mu je ispod casti braniti za BiH i slicne situacije. Svi bi oni zapravo trebali da imaju samo jedan cilj: plasman reprezentacije na EP. Imamo i mi svoj privatni zivot, ali kidamo zivce kad se nekom ne igra, jer se nije naspavao i sl., pa se vuce ko prebijena macka po terenu.
Zato se nadam da ce Susic podici nivo aktivnosti kako bi imali najkvalitetnije igrace u odlucujucim utakmicama.
Kad je mogao Osim ici na noge pojedincima koji ne zasluzuju ni da ih se spomene, moze i Susic Papcu, Begovicu ili nekom trecem ko zasluzuje mjesto u reprezentaciji. Uostalom, to mu je posao, ne radi dzabe, placen je da ga radi. Tek ako tada neko od ovih igraca bude pametovao, prekriziti mirne duse.
Šef

#58 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Šef »

S obzirom da se u 4 dana igraju dvije utakmice sa Bjelorusima tu će teško da se uzme svih 6 bodova. Jednu ekipu pobijediti dva puta u tako kratko vremenskom roku je skoro pa nemoguće. Tim prije što se ne radi o Luksemburgu ili Lihtenštajnu nego o ozbiljnoj ekipi koja gaji stil igre koji ne leži balkanskim ekipama. Realno je očekivati da nakon dvomeča bude ista meta isto odstojanje. Poraz tamo, pobjeda kući. Remi tamo pobjeda kući izbacuje Bjeloruse iz igre ali itekako ostavlja u igri Rumune, koji čak mogu osvojiti svih 12 bodova iz preostale 4 utakmice.
Naime, ako Rumuni Luksemburg dobiju kući, a Francuska dobije Albaniju u gostima što je realno, biće bitan rezultat iz Minska. Ako tamo bude remi što je takođe realno, onda Francuzi svojoj romanskoj braći mogu prepustiti pobjedu u Bukureštu. Francuzi će potom pobijediti Albaniju kući a u Zenici ako Bjelorusi izgube ispadaju iz trke definitivno i u Bukurešt odlaze praktično bez motiva gdje Rumuni opet upisuju tri boda. Posljednji meč u Parizu Francuzi neće izgubiti, čak im i remi odgovara:
Tabela bi izgledala ovako:
1. FRA 20 bodova
2. BiH 17
3. ROM 17
ove ostale nisu bitne
Ključna utakmica bi mogla biti u posljednjem kolu Albanija-Rumunija. To će biti krkljanac pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da Rumuni ne priznaju Kosovo kao nezavisnu državu. Ako se iz utakmice sa Bjelorusima ne uzme svih 6 bodova onda će Francuzi imati glavnu riječ u grupi. Uz ovaj gore scenarij mogu čak i remizirati sa Rumunijom i opet zadnje kolo odlučuje sve, Francuzi će igrati za Rumune to treba svima da bude jasno. Pitanje je može li se Albanija suprotstaviti Rumunima a vrlo vjerovatno i sudijama. Ovo sve uz gore opisani scenarij koji je realan. Ako bude u dvomeču poraz i pobjeda stvar se dodatno komplikuje. Ako bude svih 6 ili nula bodova onda je to gotovo ali ponavljam, to se vjerovatno neće desiti.
Obuca9

#59 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

Ništa, ako nam u Parizu bude potreban bod, imamo dovoljno ovih svojih Francuza, pola bivših igrača nam je igralo tamo (Pape, Hadžibegić, Švabo, V. Musemić, Baka, Baždarević, Vaha...), neki imaju i državljanstvo njihovo, pa nek se uhvate posla i dogovore taj bod, ha ja :D
Olovni_Vojnik

#60 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Olovni_Vojnik »

Ako Maletic bude u prvih 11 uzimamo 6 bodova albino rusima :dance:
damirdamic

#61 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by damirdamic »

Šef wrote:Hajmo kalkulacije. :D

1 France 6 4 1 1 9 2 +7 13
2 Belarus 7 3 3 1 6 2 +4 12
3 Bosnia 6 3 1 2 8 7 +1 10
4 Romania 6 2 2 2 8 6 +2 8
5 Albania 6 2 2 2 4 6 -2 8
6 Luxemb 7 0 1 6 1 13 -12 1

Raspored Francuske do kraja:
Fri 02/09/11 EUC Albania - France
Tue 06/09/11 EUC Romania - France
Fri 07/10/11 EUC France - Albania
Tue 11/10/11 EUC France - Bosnia-Herzegovina
---------------------------------------------------------------------
Raspored Bjelorusije do kraja:
Fri 02/09/11 EUC Belarus - Bosnia-Herzegovina
Tue 06/09/11 EUC Bosnia-Herzegovina - Belarus
Fri 07/10/11 EUC Romania - Belarus
-------------------------------------------------------------------

Raspored Bosne do kraja:
Fri 02/09/11 EUC Belarus - Bosnia-Herzegovina
Tue 06/09/11 EUC Bosnia-Herzegovina - Belarus
Fri 07/10/11 EUC Bosnia-Herzegovina - Luxembourg
Tue 11/10/11 EUC France - Bosnia-Herzegovina
-------------------------------------------------------------------------
Raspored Rumuna do kraja:
Fri 02/09/11 EUC Luxembourg - Romania
Tue 06/09/11 EUC Romania - France
Fri 07/10/11 EUC Romania - Belarus
Tue 11/10/11 EUC Albania - Romania
ŠEFE hvala ti na ovom tabelarno prikazu upravo si me postedjeo 10 minuta pisanja :) .nego da krenemo u analizu utakmica sa bjelorusijom i drugih.ja sam uradio jednu malu analizu forme i utakmica nasih konkutenata pa cemo krenuti redom.

Unaprijed se izvinjavam za buduce kiksove,iznenadjena itd :-)

Albanija igra jako 2 teske utakmice sa Francuzima,Rumunijom i Luxemburgom i po mom skromnom misljenju najvise sto mogu uzeti su 4 boda do kraja kvalifikacija sto znaci da sa ovih 8 koje imaju mogu biti maksimalno četvrti sa nekih 12 bodova.znaci nisu nam konkurenti

Bjelorusija igra 2 sa nama i jednu sa Rumunijom u gostima.maksimalno (ako Bog da) mogu dobiti 2 boda iz ove 3 utakmice i tako ukupno uknjiziti 14 bodova sto ih ne moze odvesti ni na Cevljansku koridu :D

Francuzi su vec prvi i skidanje njih sa prvog mjesta je u rangu naucne fantasstike. :lol:

Luksemurg.Ne smijemo ih podcijeniti ni u kom pogledu ali su oni takodje nekonkurentni

Rumunija je po meni.A vidjet cete da sam u pravu nas najzesci konkurent za 2.mjesto.Naime imaju 4 utakmice sa lUXEMBURGOM,Bjelorusijom i Francuskom kod kuce i jednim gostovanjem u Albaniji.mislim da bi oni mogli uzeti barem 7 bodova u ova 4 susreta sto im daje 15 bodova i nas stavlja u poziciju da ne smijemo izgubiti ni jednom

B I H- mi ako hocemo u baraz moramo uzeti barem 4 boda iz susreta sa Bjelorusijom,pobjediti Luksemburg i remizirati sa Francuskom,sto bi nam dalo 17-18 bodova i ucvrstilo nas na 2 poziciju

Hvala lijepo na vremenu koji ste proveli citajuci ovo

P s

Rekao sam da ce maletic dobro igrati :run:

Rumunija.Po meni su Rumuni nas najzesci konkurent za 2 mjesto zato sto imaju
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#62 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by JoseMujica »

ako jamimo od Bjelorusa 4 boda (pobjeda kući i nerješeno kod njih) trebamo se nogom u guzicu udarat od sreće. Luksemburg valja dobiti i s Francuzima se ne treba nadati ničemu, već bunker i ići na častan poraz, pa ako bude sreće da uspijemo bod uzet.

nadam se da ćemo na jesen imati Papca u odbrani i Salihovića u sredini i nadam se ipak povratku Begovića u reprezentaciju i da bude naš prvi golman.

Iako Albanci nisu Rumuni, mislim da je Pandža Rio Ferdinand za onog padobranca Moravca, a po mom najbolji par Spahiću kao stoper je Nadarević.

Prevelik je ulog u igri u naredne 4 utakmice na jesen da možemo, kao jenda mala zemlja, robovat nakim inatima i naseravanju bilo od igrača, jal od selektora.

Selektore dragi imaš čitavo ljeto, put pod noge, pa obiđi svakog igrača koji valja, i šta imaš rješi u četri oka, a ne preko novinara :!:
bosnovizija

#63 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bosnovizija »

[quote="Šef"]
1. FRA 20 bodova
2. BiH 17
3. ROM 17

Ne zaboravi, da kod istog broja bodova između BiH i Rumunije, Rumunija je ispred BiH zbog međusobnog skora (2:1-0:3)
Šef

#64 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Šef »

bosnovizija wrote:
Šef wrote: 1. FRA 20 bodova
2. BiH 17
3. ROM 17

Ne zaboravi, da kod istog broja bodova između BiH i Rumunije, Rumunija je ispred BiH zbog međusobnog skora (2:1-0:3)
Da, to sam previdio. Vrlo vjerovatno da će Francuzi krojiti kapu u ovoj grupi.
palermo

#65 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

ma meni se čini da ovdje baš i nema previše prostora za kalkulacije. Trebamo dobiti Bjelorusiju u obadvije utakmice i to je jedino što nam vrijedi. U svakoj drugoj varijanti mi ovisimo o drugima ili ćemo pak biti u poziciji da u Parizu ganjamo baraž (što je prilično nemoguća misija). Paradoksalno je da ukoliko mi dobijemo Bjelorusiju u obadvije utakmice, onda ćemo zaista u Parizu moći igrati sa prvo mjesto. A u poziciji kada imaš osiguran baraž, i potpuno si rasterećen, sve je moguće
Suma sumarum, nadati se da će naši glavni igrači se osvježiti preko ljeta, podići formu, da I Pape neće ljenčariti preko ljeta,i možda bude dobro. Mislim, koliko god mi bili skloni euforiji, ali ako su nam glavni igrači u formi, mi objektivno jesmo bolji od bijelih Rusa
casa_vode

#66 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by casa_vode »

9 ili cak 7 bodova u iduce 3 tekme i mislim da ce baraz biti osiguran

:bih:
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#67 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by 1pajdo »

Mostar_1987 wrote:Protiv Srbije sam znao da cemo izgubiti - jer smo bili slabija ekipa.
protiv Portugala sam znao da cemo izgubiti - Jer smo bili slabija ekipa.
Protiv Danske na Kosevu sam znao da cemo izgubiti - jer je prva "bitnija" tekma bila od kada smo drzava.
E sada igramo protiv Bjelorusije, ista Bjelorusija sto nikada nije igrala na vecem prvenstu, ista Bjelorusija gdje 2 najbolja igraca (osim Hleba) igraju u Rusiji i to u slabijim ekipama rusije, sve ostalo igra u Bate Borislovu.
Ista Bjelorusija sto se danas namuci sa Luxemburgom i dadose gol iz penala.
Ovo je nesto ekipa tipa Estonije 2,3 dobre tekme i onda tonu kao brod.
Ta ista Bjelorusija je namučila Hrvatsku dok su Modrić i ekipa bili u boljoj formi nego sad (mada smo osvojili svih 6 bodova, teško je igrati protiv njih) :roll:

Treba ići polako, a ne s podcjenjivanjem, nisu džabe drugi...
cls

#68 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by cls »

opet se pocinjemo loziti....a sinoc lose igrali, jedva pobjedili....sa onakom igrom kao sinoc i remi sa luxemburgom je dobar rezultat...iskreno, nismo mi toliko dobri, a ni bjelorusi toliko lose, sve mi mirise na dva X :)
samo malo reloaded

#69 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by samo malo reloaded »

Bjelorusi su protiv Francuza uzeli 5 bodova, negdje su kiksali ali tih 5 bodva je njihova prednost.

BiH mora uzeti svih 6 bodova od Bjelorusije, inace nista od baraza. U nekakvo iznenadjenje u Francuskoj, sumnjam.

A i Rumuni su u igri, ako dobiju Bjelorusiju kod kuce, Bih izgubi od Bjelorusije u kolu prije toga, onda...

Ni Francuzi nisu sigurni ni za sta.

Albanija nije neko mjerilo, ne treba letiti.
samo malo reloaded

#70 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

1pajdo wrote:
Mostar_1987 wrote:Protiv Srbije sam znao da cemo izgubiti - jer smo bili slabija ekipa.
protiv Portugala sam znao da cemo izgubiti - Jer smo bili slabija ekipa.
Protiv Danske na Kosevu sam znao da cemo izgubiti - jer je prva "bitnija" tekma bila od kada smo drzava.
E sada igramo protiv Bjelorusije, ista Bjelorusija sto nikada nije igrala na vecem prvenstu, ista Bjelorusija gdje 2 najbolja igraca (osim Hleba) igraju u Rusiji i to u slabijim ekipama rusije, sve ostalo igra u Bate Borislovu.
Ista Bjelorusija sto se danas namuci sa Luxemburgom i dadose gol iz penala.
Ovo je nesto ekipa tipa Estonije 2,3 dobre tekme i onda tonu kao brod.
Ta ista Bjelorusija je namučila Hrvatsku dok su Modrić i ekipa bili u boljoj formi nego sad (mada smo osvojili svih 6 bodova, teško je igrati protiv njih) :roll:

Treba ići polako, a ne s podcjenjivanjem, nisu džabe drugi...
Gledao sam to, jaki su Bjelorusi, nadam se da susic ne razmislja u stilu "imaju Hleba, ostalo sve bezveze"...

Ljudi dobili Francuze u gostime i neki dan remi sa sada vec jakom i oporavljenom i zahuktalom Francuskom. Kojoj nasi nisu ni sanse napravili, maltene, i to kod kuce.
juventus

#71 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by juventus »

samo malo reloaded wrote:Bjelorusi su protiv Francuza uzeli 5 bodova, negdje su kiksali ali tih 5 bodva je njihova prednost.

BiH mora uzeti svih 6 bodova od Bjelorusije, inace nista od baraza. U nekakvo iznenadjenje u Francuskoj, sumnjam.

A i Rumuni su u igri, ako dobiju Bjelorusiju kod kuce, Bih izgubi od Bjelorusije u kolu prije toga, onda...

Valjda su 4 uzeli... :D

4 boda protiv Bjelorusije i 3 protiv Luxemburga, 99% nas vode u baraš. Bezveze lupaš ove kalkulacije, kad su niđe veze. :-D
mustang

#72 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mustang »

ratata wrote:
Frankyee wrote:Susic treba pokusati da napali nase igrace
:oops: :lol: :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :-) :-) :-) :-) :roll: :roll: :D :D :sax:
palermo

#73 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

juventus wrote:
samo malo reloaded wrote:Bjelorusi su protiv Francuza uzeli 5 bodova, negdje su kiksali ali tih 5 bodva je njihova prednost.

Valjda su 4 uzeli... :D

4 boda protiv Bjelorusije i 3 protiv Luxemburga, 99% nas vode u baraš. Bezveze lupaš ove kalkulacije, kad su niđe veze. :-D
ma jok jarane, nek Rumunija u tom slučaju igra neriješeno sa Francuskom, mi ćemo biti u situaciji da moramo dobiti Francuze u Parizu (ne vjerujem da Rumuni neće dobiti Albance u zadnjoj utakmici)
samo malo reloaded

#74 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Da zapravo sam mislio da su Francuzima uzeli 5 bodova.

Gledao sam ih protiv Francuza, nimalo losa ekipa, nesto ko Gruzija (a gledao sam Gruziju sa Hrvatima, da nisu fizicki pali zadnjih 15 minuta u Splitu, uzeli bi 6 bodova Hrvatskoj, zatvorili su im bunker ko Murinjo) cak i jace izgledaju.
Francuzi igraju odlicno trenutno, ali opet nisu Bjelorusiji mogli pera odbiti. Gledao sam Francusku i sa Hrvatskom, igraju leprsavo, Hrvatska je imala par svojih dobrih sansi (znaci moze se i zaprijetiti Francuskoj) ali ih je od poraza spasio Pletikosa i posebno Simunic koji je strpao cijeli napad Francuske u mali djep.. Blanc je unio potrebnu hemiju u ekipu, ali ni takvi nisu mogli Bjelorusima nista.

Nezgodna grupa, ovdje 4 ekipe konkurisu za prolazak dalje. Mislim da ce Francuzi "morati" proci dalje, da si sigurni za jedno mjesto. Onaj poraz u rumuniji mi se nimalo ne svidja, kao ni remi u Albaniji. Ciro je baraz izborio u tim "malim utakmicama", i uopste, kvalifikacije se odradjuju u malim utakmicama. A mi vec imamo nekoliko kikseva. Dovoljan je jos jedan kiks, i nogatrans.
Last edited by samo malo reloaded on 08/06/2011 12:06, edited 2 times in total.
Mobile_Disco

#75 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Mobile_Disco »

Nadam se da ce iz dvomeca sa nama postati crnorusi :D
Locked