pa jebemu,brojim,neJma...Ženski Dr.Med wrote:pa zar imaju neostvarene??Mis mekinjas wrote:ma sve me sramota pitati, jel' udaramo samo po neostvarenim željama?
nešto sam tamo nadodala, ali gruntam...
šta još...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa jebemu,brojim,neJma...Ženski Dr.Med wrote:pa zar imaju neostvarene??Mis mekinjas wrote:ma sve me sramota pitati, jel' udaramo samo po neostvarenim željama?
ProbuseniDolar wrote:Sapni meni na PMVenomousV wrote:ProbuseniDolar wrote:Sve nesto uobicajeno ... dajte nesto bolesno, uvrnuto ...Nesto sto stvarno zelite, u dubini duse
ne smijem, ima ljudi koji me znaju
Mis mekinjas wrote:Ma pali me neki umjereni sado mazo...![]()
Priznajem
ja tebe gazim štiklama...Ženski Dr.Med wrote:Mis mekinjas wrote:Ma pali me neki umjereni sado mazo...![]()
Priznajemda te bicujem??
necu, ljudi mogu pogresno protumacitiProbuseniDolar wrote:
dogovorit cemo se : DMis mekinjas wrote:ja tebe gazim štiklama...Ženski Dr.Med wrote:Mis mekinjas wrote:Ma pali me neki umjereni sado mazo...![]()
Priznajemda te bicujem??
evo ovaj putercicŽenski Dr.Med wrote:ko ja taj??hana_montana wrote:nekad zamisljam kako mi cester pokazuje svoje tattoo-s...u cetiri oka

Pa oni vec znaju da mi neces sapnuti, ali ti ipak to mozes uraditi, niko nece znatiVenomousV wrote:necu, ljudi mogu pogresno protumacitiProbuseniDolar wrote:
a joj pa nije nalik na insana ... samo mu tetovaze valjaju...hana_montana wrote:evo ovaj putercicŽenski Dr.Med wrote:ko ja taj??hana_montana wrote:nekad zamisljam kako mi cester pokazuje svoje tattoo-s...u cetiri oka
![]()
vv haj idi tamo nedje eno ti džonija
mogu'l kako obojica?hana_montana wrote:evo ovaj putercicŽenski Dr.Med wrote:ko ja taj??hana_montana wrote:nekad zamisljam kako mi cester pokazuje svoje tattoo-s...u cetiri oka
![]()
vv haj idi tamo nedje eno ti džonija
Moje su bolje, ovo šareno...Ženski Dr.Med wrote: a joj pa nije nalik na insana ... samo mu tetovaze valjaju...
pa zar nisam u pravu gospodarice domina!!!!Mis mekinjas wrote:Moje su bolje, ovo šareno...Ženski Dr.Med wrote: a joj pa nije nalik na insana ... samo mu tetovaze valjaju...![]()
![]()
![]()
![]()
Ženski Dr.Med wrote:pa zar nisam u pravu gospodarice domina!!!!Mis mekinjas wrote:Moje su bolje, ovo šareno...Ženski Dr.Med wrote: a joj pa nije nalik na insana ... samo mu tetovaze valjaju...![]()
![]()
![]()
![]()
EJ, ALO TI SI ROB I TAČKAŽenski Dr.Med wrote:hoohohhoohohdogovoricemo se :p ko ce koga da bicuje i kojim bicem
hhahahhaMis mekinjas wrote:EJ, ALO TI SI ROB I TAČKAŽenski Dr.Med wrote:hoohohhoohohdogovoricemo se :p ko ce koga da bicuje i kojim bicem
ko jos u fantazijama misli na insanaŽenski Dr.Med wrote: a joj pa nije nalik na insana ... samo mu tetovaze valjaju...
Mis mekinjas wrote:Ma pali me neki umjereni sado mazo...![]()
Priznajem
hana_montana wrote:ko jos u fantazijama misli na insanaŽenski Dr.Med wrote: a joj pa nije nalik na insana ... samo mu tetovaze valjaju...![]()
cuj nje zlato moje drago hahahahhaa,neda hana
cat lover wrote:@hana -> vodi ga kući![]()
![]()
![]()
![]()
mozeVenomousV wrote:
a moremo ga podijelit'
Čim da tebe okinem? hm...braca wrote:Mis mekinjas wrote:Ma pali me neki umjereni sado mazo...![]()
Priznajem
Ja imam dobar prijedlog: ti vičeš (mazo) - TUCI ME, TUCI ME, a ja odgovaram (sado) - NEEEEĆUUUU ! I svima dobro.