Koju muziku da slusam a da me ne grize savijest?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

tendzera

#51 Re: Koju muziku da slusam a da me ne grize savijest?

Post by tendzera »

Slusaj Kemala M. i nemas brige :wink:
sheilak

#52 Re: Koju muziku da slusam a da me ne grize savijest?

Post by sheilak »

harell wrote:
Kaligrafija wrote:Evo perfektne muzike, a da te ne grize savjest...Mozes skakati , mozes plesati , mozes pjevati ,kolo igrati i povuci cizu jos uz to...! Svijet je tvoj! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Majke mi na podu sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cuj shems my bitch up, ludilo :lol: :lol: :lol:
jaooooooooooo! :lol: ovo je ono ludilo sa harmonikom hahhahahah
Logovan

#53 Re: Koju muziku da slusam a da me ne grize savijest?

Post by Logovan »

drag_gost wrote:
zlo87 wrote:
drag_gost wrote:Pola od tih gluposti sto si naveo nije istina, ali hajde, neka se barem o necemu prica. Jos jedan trol samo.
Šta po tebi nije istina?
Sta po tebi jeste osim Galije i Riblje Corbe? To sto Samardzic prica ekavski? Vau! Daj dokaze za ostale, pa da vidimo koliko je to sve istina. Bosanče, pljuni jače!
Nisam ja rekao šta je laž a šta istina. Mnogo sam ja čuo i pročitao negativnih stvari oko nekih pobrojanih pjevača/pjevačica, plus neki što nisu na spisku iz prvog posta teme. Ne bih sada da govorim šta je to sve što sam čuo/pročitao, jer bi 100% skrenuli sa teme i onda bi banovi sjevali a nije vrijedno. Samo ću reći da ima još istine, osim Galije i Riblje Čorbe. :wink:
vukojebina

#54 Re: Koju muziku da slusam a da me ne grize savijest?

Post by vukojebina »

Slusaj Jelenu Karleusu jebo ga ti... Pa ona se jedina uklapa u tvoje kriterije, ima popa ima rocka ima turbo folka, a ustvari nema nista... Gotivi Bosnu i bosance, ima sisu do jaja...ha jaaa kud ces sta bolje...
drag_gost

#55 Re: Koju muziku da slusam a da me ne grize savijest?

Post by drag_gost »

Ma.. eto ja ti kazem da pola od toga nije istina. Joksimovic je npr. rekao da je dosao da pokaze Turcima kako se osvaja Istanbul. Kasnije se i izvinuo, a sve je to preneseno i protumaceno na najgori moguci nacin. Znas vec kako to kod nas ide. Ima sigurno istine, ali ima i lazi, a ovaj troll sto je otvorio temu je zakuhao bezveze. Standardno.
dust in the wind

#56 Re: Koju muziku da slusam a da me ne grize savijest?

Post by dust in the wind »

boze mili...muzika je samo muzika, sto ljudi pripisuje neke vanserijske stvari necemu sto je pjesma... pjesma je da uzivas, pjevas, pleses, napijes se, tugujes...a ne da se filizofira o kojekavim dubokim osjecajima i vrijedjanju druge rase, naroda, vjere... tema je bljutava i glupa... pozdrav
Post Reply