Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad vec spomenu terene, promijenili su loptice. Evo sta su Ljubo i Roger izjavili (donekle parafraziram):
Ljubo: "Ove loptice su brze, sa manje rotacije, kratko se zadrzavaju na reketu. To najvise odgovara Novaku, Rogeru i Nadalu i ne bas."
Federer: "Ne valja sto su ih uveli bas na GS, a nismo imali priliku da ih isprobamo ranije"
Vidjet cemo kad dodju tezi protivnici, mene Nole i Roger nisu impresionirali za sada (plus obojica su promasili citave loptice u prvom mecu na turniru)
irvinx1 wrote:Kad vec spomenu terene, promijenili su loptice. Evo sta su Ljubo i Roger izjavili (donekle parafraziram):
Ljubo: "Ove loptice su brze, sa manje rotacije, kratko se zadrzavaju na reketu. To najvise odgovara Novaku, Rogeru i Nadalu i ne bas."
Federer: "Ne valja sto su ih uveli bas na GS, a nismo imali priliku da ih isprobamo ranije"
Vidjet cemo kad dodju tezi protivnici, mene Nole i Roger nisu impresionirali za sada (plus obojica su promasili citave loptice u prvom mecu na turniru)
Ja sam primijetio visok odskok, Nadal je vraćao Isnerove servise iznad glave
A ti promašaji su tipični za zemlju, ako se teren malo izruje... sjeti se meč lopte u finalu Madrida prošle godine
Na osnovu prikazane igre ovih ostalih ....a Novak ih je vec pobjedjivao ove godine ..tako da jos Del Potra jedinog kao prijetnju vidim a da sa njim vec nije igrao ... A ovakav Nadal ce i u 3 seta ispusit od Novaka ...Jedino ako nije takticka varka Ne znam ko bi jos mogao biti prijetnja Novaku..Jedino jos Gasquet pred domacom publikom ili Tsonga..ali to je iskljucivo zbog domace publike ali opet tesko ali eto
Andujar Sjajno igrao, ali je svaki važan poen zajebao... nevjerovatno da možeš voditi 5:1 i izgubiti set, a da uopšte ne igraš loše. Andujar je novi Almagro...
Rafa Slabo je ovo... backhand je malo bolji, ali forehand nema onu penetraciju. Hajd ako ništa ne mora na Davydenka...
Bogami je ovaj rafa sve losiji i losiji, udarci su mu ofalili pravo. Ovi porazi od Djokovica izgleda da su ga dobro poremetili, ili jednostavno ne moze vishe