Kako ste upoznali partnera :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Korisnicko ime
#51 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja mislio da je samo nama starijima jedna od rijetkih mogucnost pronalaska srodne duse ona putem interneta (i jos se ne mogu navici na to) a ono, vidim, ova danasnja omladina i ne zna drugacije nego on line...pa izlazite li vi kad? 
- headbanger
#52 Re: Kako ste upoznali partnera :)
bio sluzbeno u njenoj ulici
i kako sam visio sa kamiona, na putu do sljedeceg kontejenra, oan je prolazila pored dobcaio sam joj da ima dobar guz
tu se ona nasmijala i stvari su dalje isle svojim tokom
i kako sam visio sa kamiona, na putu do sljedeceg kontejenra, oan je prolazila pored dobcaio sam joj da ima dobar guz
-
Suzie Q
#53 Re: Kako ste upoznali partnera :)
nije istina, evo ja i nisam baš "omladina" a na internetu sam ostvarila prvu komunikaciju i dogovorila samo izlazak s partnerom...sve ostalo je izvan virtualnog svijetaKorisnicko ime wrote:Ja mislio da je samo nama starijima jedna od rijetkih mogucnost pronalaska srodne duse ona putem interneta (i jos se ne mogu navici na to) a ono, vidim, ova danasnja omladina i ne zna drugacije nego on line...pa izlazite li vi kad?
-
Zoya
#54 Re: Kako ste upoznali partnera :)
o BoGo mojheadbanger wrote:bio sluzbeno u njenoj ulici
-
Suzie Q
#55 Re: Kako ste upoznali partnera :)
nije morala, on joj je džentlmenski uzeo vrećicu iz ruke i sam ubacio, tu su ostvarili i prvi dodirZoya wrote:o BoGo mojheadbanger wrote:bio sluzbeno u njenoj ulici
tu se ona nasmijala i stvari su dalje isle svojim tokom![]()
Pa jel barem uspjela da baci smece u kontejner?
-
Gospoda Ministarka
#56 Re: Kako ste upoznali partnera :)
headbanger wrote:bio sluzbeno u njenoj ulici
Oplakah
- Korisnicko ime
#57 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Na tu prvu komunikaciju sam i mislio...Suzie Q wrote:nije istina, evo ja i nisam baš "omladina" a na internetu sam ostvarila prvu komunikaciju i dogovorila samo izlazak s partnerom...sve ostalo je izvan virtualnog svijetaKorisnicko ime wrote:Ja mislio da je samo nama starijima jedna od rijetkih mogucnost pronalaska srodne duse ona putem interneta (i jos se ne mogu navici na to) a ono, vidim, ova danasnja omladina i ne zna drugacije nego on line...pa izlazite li vi kad?
Zar vise niko ne prilazi djevojci/mladicu?
Ili kao headbanger preuzme vrecu smeca da je ubaci u kontejner umjesto nje...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#58 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Meni je moja mati davno jednom rekla jednu pametnu recenicu "u kafani neces naci momka (curu)" i pokazala se istinitom.Korisnicko ime wrote: Zar vise niko ne prilazi djevojci/mladicu?
I ne vidim nista lose u tome ako se prvi kontakt ostvari putem interneta, ne znaci da je neko mutav, da ne mice iz kuce itd. vec jednostavno tako se poklopi, a internet je danas normalno sredstvo komunikacije i po meni ima cak i prednost na prvu za razliku od kontakta uzivo.
- LieToMe
#59 Re: Kako ste upoznali partnera :)
nije istina, evo ja i nisam baš "omladina" a na internetu sam ostvarila prvu komunikaciju i dogovorila samo izlazak s partnerom...sve ostalo je izvan virtualnog svijeta[/quote]
Na tu prvu komunikaciju sam i mislio...
Ili kao headbanger preuzme vrecu smeca da je ubaci u kontejner umjesto nje...[/quote]
oplakah od sege
ne vidim nista lose da upoznas nekog on line, cak sta vise, meni je bilo gore kad s nekim izlazim, druzim se, znam ga... a ispadne pravi kreten. nema tu pravila
Na tu prvu komunikaciju sam i mislio...
Ili kao headbanger preuzme vrecu smeca da je ubaci u kontejner umjesto nje...[/quote]
ne vidim nista lose da upoznas nekog on line, cak sta vise, meni je bilo gore kad s nekim izlazim, druzim se, znam ga... a ispadne pravi kreten. nema tu pravila
- ema_
#60 Re: Kako ste upoznali partnera :)
OldTown wrote:na servisu auta, ja mijenjao diskove, ona ulje... i od tada "gonimo" hairli
Nije partner, ali neka posebna veza, koja je više od prijateljstva je počela preko sa-x
I kad mi neki dan reče da je prošlo godina dana, hjoj, a ja imam osjećaj da je prošlo makar 5
- headbanger
#61 Re: Kako ste upoznali partnera :)
uzela je moj broj mobitela i kada god joj je kanta bila puna nazvala bi me i ja bi dosao do njenih vrata i ja bi snosio smeceSuzie Q wrote:nije morala, on joj je džentlmenski uzeo vrećicu iz ruke i sam ubacio, tu su ostvarili i prvi dodirZoya wrote:o BoGo mojheadbanger wrote:bio sluzbeno u njenoj ulici
tu se ona nasmijala i stvari su dalje isle svojim tokom![]()
Pa jel barem uspjela da baci smece u kontejner?
- Korisnicko ime
#62 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Nije kafana jedino mjesto gdje mozes sresti nekoga ko ti se svidja...ladyblue18 wrote:Meni je moja mati davno jednom rekla jednu pametnu recenicu "u kafani neces naci momka (curu)" i pokazala se istinitom.Korisnicko ime wrote: Zar vise niko ne prilazi djevojci/mladicu?
I ne vidim nista lose u tome ako se prvi kontakt ostvari putem interneta, ne znaci da je neko mutav, da ne mice iz kuce itd. vec jednostavno tako se poklopi, a internet je danas normalno sredstvo komunikacije i po meni ima cak i prednost na prvu za razliku od kontakta uzivo.
Ne mislim ni ja da je taj nacin upoznavanja los...samo nisam znao da je tako rasiren...pogotovo medju mladjom rajom...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#63 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera? 
- cava
#64 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Možda sam malo sterijeg kova, ali uglavnom su to bili prijatelji prijatelja, par kolektivnih izlazaka, onda kafica solo, pa veza.
- cava
#65 Re: Kako ste upoznali partnera :)
japlain vanilla wrote:Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera?
- Mis mekinjas
#66 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ja sam jednog upoznala na autoputu, ganjali se...., ja na benzinsku, on za mnom, elem ja se njemu svidjeh on meni ne....Korisnicko ime wrote:Nije kafana jedino mjesto gdje mozes sresti nekoga ko ti se svidja...ladyblue18 wrote:Meni je moja mati davno jednom rekla jednu pametnu recenicu "u kafani neces naci momka (curu)" i pokazala se istinitom.Korisnicko ime wrote: Zar vise niko ne prilazi djevojci/mladicu?
Ne mislim ni ja da je taj nacin upoznavanja los...samo nisam znao da je tako rasiren...pogotovo medju mladjom rajom...
aj taj mi nije bio partner....
Jednog sam upoznala u čamcu, gumenom na moru, s tim sam petljala....., prevrn'o se kraj mene, ja se počela smijati, i tako....
- ema_
#67 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Korisnicko ime wrote:Ja mislio da je samo nama starijima jedna od rijetkih mogucnost pronalaska srodne duse ona putem interneta (i jos se ne mogu navici na to) a ono, vidim, ova danasnja omladina i ne zna drugacije nego on line...pa izlazite li vi kad?
Pa ne možeš na sred ulice prići nekome
- Mis mekinjas
#68 Re: Kako ste upoznali partnera :)
jednom sam prišla frajeru sa čačkalicom među zubima, sa kezom 'vakim
.....
Kad je došlo do toga da se ljubimo, nije mi bio više partner....
-
Gospoda Ministarka
#69 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja nisam ni jednog.plain vanilla wrote:Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera?
Jednog upoznala u kafani
U kafani niko nista dobro nije nasao.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#70 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Nemas pojma sta propustasGospoda Ministarka wrote:Ja nisam ni jednog.plain vanilla wrote:Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera?![]()
Jednog upoznala u kafanizenskaros, kockar i alkoholicar ... ne ponovilo se
![]()
![]()
U kafani niko nista dobro nije nasao.![]()
![]()
-
baby24
#71 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ja sam svog sadasnjeg muza upoznala na poslovnom sastanku, sve ga persirala, Vi ovo, Vi ono... a evo sad ce nam godina braka
p.s. uvijek kad to prepricavamo, sjetim se onog vica o vidri
- Mis mekinjas
#72 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Jasanabe wrote:Mis mekinjas wrote:jednom sam prišla frajeru sa čačkalicom među zubima, sa kezom 'vakim.....
stan ba, ko je imao čačkalicu među zubima, ti il on>?![]()
-
Gospoda Ministarka
#73 Re: Kako ste upoznali partnera :)
baby24 wrote:ja sam svog sadasnjeg muza upoznala na poslovnom sastanku, sve ga persirala, Vi ovo, Vi ono... a evo sad ce nam godina braka![]()
Nemoj zezat? Hmmm... vise volim "staru skolu" upoznavanja, da kad ga vidim padnem na guzicu.. proradi hemija...plain vanilla wrote:Nemas pojma sta propustas
Jednog sam upoznala na radnom mjestu, pitao odmah mozemo li sutra kafu piti... moj odgovor je bio "A, zasto ne sad?"
- Mis mekinjas
#74 Re: Kako ste upoznali partnera :)
sinoć sam ti htjela pisati SMS....kad ovdje ne mogu PPsanabe wrote:
i ja sam danas ma poslu dva sata sjedila sa čačkalicom među zubima, ćejf mi bio
izvinjavam se lady, i ostali.....
chat
-
lady____
#75 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ja svog hairliju upoznala u studentskom domu i zajedno smo vec jednu deceniju...
eee..bila su to lijepa vremena
eee..bila su to lijepa vremena