Kako ste upoznali partnera :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Korisnicko ime

#51 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Korisnicko ime »

Ja mislio da je samo nama starijima jedna od rijetkih mogucnost pronalaska srodne duse ona putem interneta (i jos se ne mogu navici na to) a ono, vidim, ova danasnja omladina i ne zna drugacije nego on line...pa izlazite li vi kad? :?
headbanger

#52 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by headbanger »

bio sluzbeno u njenoj ulici
i kako sam visio sa kamiona, na putu do sljedeceg kontejenra, oan je prolazila pored dobcaio sam joj da ima dobar guz
tu se ona nasmijala i stvari su dalje isle svojim tokom
Suzie Q

#53 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Suzie Q »

Korisnicko ime wrote:Ja mislio da je samo nama starijima jedna od rijetkih mogucnost pronalaska srodne duse ona putem interneta (i jos se ne mogu navici na to) a ono, vidim, ova danasnja omladina i ne zna drugacije nego on line...pa izlazite li vi kad? :?
nije istina, evo ja i nisam baš "omladina" a na internetu sam ostvarila prvu komunikaciju i dogovorila samo izlazak s partnerom...sve ostalo je izvan virtualnog svijeta
Zoya

#54 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Zoya »

headbanger wrote:bio sluzbeno u njenoj ulici
i kako sam visio sa kamiona, na putu do sljedeceg kontejenra, oan je prolazila pored dobcaio sam joj da ima dobar guz
o BoGo moj :lol: :lol: Pa jel barem uspjela da baci smece u kontejner? :D
Suzie Q

#55 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Suzie Q »

Zoya wrote:
nije morala, on joj je džentlmenski uzeo vrećicu iz ruke i sam ubacio, tu su ostvarili i prvi dodir :D
Gospoda Ministarka

#56 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Gospoda Ministarka »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oplakah
Korisnicko ime

#57 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Korisnicko ime »

Suzie Q wrote:
Korisnicko ime wrote:Ja mislio da je samo nama starijima jedna od rijetkih mogucnost pronalaska srodne duse ona putem interneta (i jos se ne mogu navici na to) a ono, vidim, ova danasnja omladina i ne zna drugacije nego on line...pa izlazite li vi kad? :?
nije istina, evo ja i nisam baš "omladina" a na internetu sam ostvarila prvu komunikaciju i dogovorila samo izlazak s partnerom...sve ostalo je izvan virtualnog svijeta
Na tu prvu komunikaciju sam i mislio... :wink:

Zar vise niko ne prilazi djevojci/mladicu?
Ili kao headbanger preuzme vrecu smeca da je ubaci u kontejner umjesto nje...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#58 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ladyblue18 »

Korisnicko ime wrote: Zar vise niko ne prilazi djevojci/mladicu?
Meni je moja mati davno jednom rekla jednu pametnu recenicu "u kafani neces naci momka (curu)" i pokazala se istinitom.
I ne vidim nista lose u tome ako se prvi kontakt ostvari putem interneta, ne znaci da je neko mutav, da ne mice iz kuce itd. vec jednostavno tako se poklopi, a internet je danas normalno sredstvo komunikacije i po meni ima cak i prednost na prvu za razliku od kontakta uzivo.
LieToMe

#59 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by LieToMe »

nije istina, evo ja i nisam baš "omladina" a na internetu sam ostvarila prvu komunikaciju i dogovorila samo izlazak s partnerom...sve ostalo je izvan virtualnog svijeta[/quote]
Na tu prvu komunikaciju sam i mislio... :wink:

Zar vise niko ne prilazi djevojci/mladicu?
Ili kao headbanger preuzme vrecu smeca da je ubaci u kontejner umjesto nje...[/quote]

:lol: :lol: :lol: :thumbup: oplakah od sege
ne vidim nista lose da upoznas nekog on line, cak sta vise, meni je bilo gore kad s nekim izlazim, druzim se, znam ga... a ispadne pravi kreten. nema tu pravila
ema_

#60 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ema_ »

OldTown wrote:na servisu auta, ja mijenjao diskove, ona ulje... i od tada "gonimo" hairli :D

:lol: :lol: :lol:

Nije partner, ali neka posebna veza, koja je više od prijateljstva je počela preko sa-x :skoljka:

I kad mi neki dan reče da je prošlo godina dana, hjoj, a ja imam osjećaj da je prošlo makar 5 :cry: :lol:
headbanger

#61 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by headbanger »

Suzie Q wrote:
Zoya wrote:
nije morala, on joj je džentlmenski uzeo vrećicu iz ruke i sam ubacio, tu su ostvarili i prvi dodir :D
uzela je moj broj mobitela i kada god joj je kanta bila puna nazvala bi me i ja bi dosao do njenih vrata i ja bi snosio smece
Korisnicko ime

#62 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Korisnicko ime »

ladyblue18 wrote:
Meni je moja mati davno jednom rekla jednu pametnu recenicu "u kafani neces naci momka (curu)" i pokazala se istinitom.
I ne vidim nista lose u tome ako se prvi kontakt ostvari putem interneta, ne znaci da je neko mutav, da ne mice iz kuce itd. vec jednostavno tako se poklopi, a internet je danas normalno sredstvo komunikacije i po meni ima cak i prednost na prvu za razliku od kontakta uzivo.
Nije kafana jedino mjesto gdje mozes sresti nekoga ko ti se svidja...
Ne mislim ni ja da je taj nacin upoznavanja los...samo nisam znao da je tako rasiren...pogotovo medju mladjom rajom...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#63 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by plain vanilla »

Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera? :D
cava

#64 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by cava »

Možda sam malo sterijeg kova, ali uglavnom su to bili prijatelji prijatelja, par kolektivnih izlazaka, onda kafica solo, pa veza.
cava

#65 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by cava »

plain vanilla wrote:Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera? :D
ja :roll: ali nikad nije kasno :lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#66 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Mis mekinjas »

Korisnicko ime wrote:
ladyblue18 wrote:
Nije kafana jedino mjesto gdje mozes sresti nekoga ko ti se svidja...
Ne mislim ni ja da je taj nacin upoznavanja los...samo nisam znao da je tako rasiren...pogotovo medju mladjom rajom...
ja sam jednog upoznala na autoputu, ganjali se...., ja na benzinsku, on za mnom, elem ja se njemu svidjeh on meni ne....
aj taj mi nije bio partner....
Jednog sam upoznala u čamcu, gumenom na moru, s tim sam petljala....., prevrn'o se kraj mene, ja se počela smijati, i tako....
ema_

#67 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ema_ »

Pa ne možeš na sred ulice prići nekome :) Mislim, šta će oni koji npr. ne idu u kafiće, disko klubove, derneke..., i šta ja znam gdje se izlazi danas? Na internetu ima mjesta za sve :)
Mis mekinjas

#68 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Mis mekinjas »

jednom sam prišla frajeru sa čačkalicom među zubima, sa kezom 'vakim :D .....
Kad je došlo do toga da se ljubimo, nije mi bio više partner....
Gospoda Ministarka

#69 Re: Kako ste upoznali partnera :)

plain vanilla wrote:Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera? :D
Ja nisam ni jednog. :D

Jednog upoznala u kafani :D zenskaros, kockar i alkoholicar ... ne ponovilo se :lol: :lol:
U kafani niko nista dobro nije nasao. :lol: :lol: :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#70 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by plain vanilla »

Gospoda Ministarka wrote:
Ja nisam ni jednog. :D

Jednog upoznala u kafani :D zenskaros, kockar i alkoholicar ... ne ponovilo se :lol: :lol:
U kafani niko nista dobro nije nasao. :lol: :lol: :mrgreen:
Nemas pojma sta propustas :D
baby24

#71 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by baby24 »

ja sam svog sadasnjeg muza upoznala na poslovnom sastanku, sve ga persirala, Vi ovo, Vi ono... a evo sad ce nam godina braka :D
p.s. uvijek kad to prepricavamo, sjetim se onog vica o vidri :D
Mis mekinjas

#72 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:
Mis mekinjas wrote:jednom sam prišla frajeru sa čačkalicom među zubima, sa kezom 'vakim :D .....
Kad je došlo do toga da se ljubimo, nije mi bio više partner....

stan ba, ko je imao čačkalicu među zubima, ti il on>? :zoka: :skoljka:
Ja :D
Gospoda Ministarka

#73 Re: Kako ste upoznali partnera :)

baby24 wrote:ja sam svog sadasnjeg muza upoznala na poslovnom sastanku, sve ga persirala, Vi ovo, Vi ono... a evo sad ce nam godina braka :D
p.s. uvijek kad to prepricavamo, sjetim se onog vica o vidri :D
:lol: :lol: :lol: Tidra
plain vanilla wrote:Nemas pojma sta propustas
Nemoj zezat? Hmmm... vise volim "staru skolu" upoznavanja, da kad ga vidim padnem na guzicu.. proradi hemija...
Jednog sam upoznala na radnom mjestu, pitao odmah mozemo li sutra kafu piti... moj odgovor je bio "A, zasto ne sad?" :D
Mis mekinjas

#74 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:
i ja sam danas ma poslu dva sata sjedila sa čačkalicom među zubima, ćejf mi bio :D
sinoć sam ti htjela pisati SMS....kad ovdje ne mogu PP :roll:
izvinjavam se lady, i ostali.....

chat :cry:
lady____

#75 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by lady____ »

ja svog hairliju upoznala u studentskom domu i zajedno smo vec jednu deceniju... :-D
eee..bila su to lijepa vremena
Post Reply