fixer wrote:Ja samo mogu reci da to nikad ne bih dao nekom balkancu. Pa vi sta hocete.
lexum.cz
Ovi su napravili ogromno ime u svjetskim razmjerima. S ocima se nije zajebavat, i ako ce se to raditi, onda treba dati onima koji znaju.
Slazem se sa tobom da nije dobro sa ocima se zajebavat.
Samo, tu postoji jedan IZUZETAK. Ovaj baja Mirko Jankov iz Beograda, je samo sticajem okolnosti Balkanac, ali sve sto ima veze sa njegovim radom sa ocima, ali bukvalno sve, je naucio van Balkana i to u Brazilu (znamo kako se loze na korekcije bilo koje vrste pa umesto silikona moze jedno lasersko skidanje dioptrije, moze, moze), Svicarska, USA, Grcka,... Samo na spec u Brazilu je imao 500 operacija katarakti, o LASIKU i skidanju dioptrije da ne pricam, lik je izmislio neku novu metodu sa Svicarcima ili je nadogradio staru (UltraB 2) nisam apsolutno siguran. Evo i malo dokaza o cemu pricam, cisto da ne mislite da pricam gluposti i da sam placeni marketinski dripac
http://www.laserfocus.eu/?page_id=410.
Povod pohvalnice je to sto i ja eto nosim naocare i stekam kintu za operaciju vec godinu dana jer necu oba oka za 1500KM nego cu da grunem 2000 eura kod baje u BG-u i necu da brinem. Odradio sam onaj predoperativni od 200e i kandidat sam. Ko ima para, a ima dilemu, topla preporuka bez dileme Mirko Jankov i laserfocus, ostali respect, moze pregled, ali nema brkanja po mojim okicama.