Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#51 Re: Senad Lulić
I sad se lafo i Herta ukljucila,izgleda da ce Lulin transfer puniti novine i transfere.
- simonese
#52 Re: Senad Lulić
Herta je odlicna opcijaganjeta wrote:I sad se lafo i Herta ukljucila,izgleda da ce Lulin transfer puniti novine i transfere.
-
SaPnA
#53 Re: Senad Lulić
jel ulaze oni sad u bundesligu?simonese wrote:Herta je odlicna opcijaganjeta wrote:I sad se lafo i Herta ukljucila,izgleda da ce Lulin transfer puniti novine i transfere.
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#54 Re: Senad Lulić
nigdje on nece... opklade primam na pp!! 
- just principe
#55 Re: Senad Lulić
bi ja, ali necu zao mi tePriorat wrote:nigdje on nece... opklade primam na pp!!
ahajel ulaze oni sad u bundesligu?
- Priorat
#56 Re: Senad Lulić
neboj se nista...ciko dA BOMBONA....just principe wrote:bi ja, ali necu zao mi tePriorat wrote:nigdje on nece... opklade primam na pp!!
ahajel ulaze oni sad u bundesligu?
- smoki_choko
#57 Re: Senad Lulić
ja ulazem 100 KMPriorat wrote:nigdje on nece... opklade primam na pp!!
- just principe
#58 Re: Senad Lulić
eki sad ulaze
da, eno Lazio ga opet trazi, a YB ga spremni prodati za 4 miliona franaka...@Priorat, cini se ipak da Lula ide na bolje

da, eno Lazio ga opet trazi, a YB ga spremni prodati za 4 miliona franaka...@Priorat, cini se ipak da Lula ide na bolje
- smoki_choko
#59 Re: Senad Lulić
pa nije data ponuda prije 100 godina vec prije tri dana a od kad se prica da ce ici. od prosle godinejust principe wrote:eki sad ulaze![]()
da, eno Lazio ga opet trazi, a YB ga spremni prodati za 4 miliona franaka...@Priorat, cini se ipak da Lula ide na bolje![]()
Last edited by smoki_choko on 21/05/2011 14:23, edited 1 time in total.
- Romanista 101%
#60 Re: Senad Lulić
Bolje mu je da predje u najveci Rimski klub, kod ovih nema on perspektivu za napredak.
- Priorat
#61 Re: Senad Lulić
necu zborit nista pametno. opklada prihvacena...
bolan, bolan..nadje sam sebi novine, napise gluposti i dize sebi cijenu!!
u svakom slucaju opklada vazi!!!
bolan, bolan..nadje sam sebi novine, napise gluposti i dize sebi cijenu!!
u svakom slucaju opklada vazi!!!
-
Baudelaire
#62 Re: Senad Lulić
Šta će u Atletico Romi?Romanista 101% wrote:Bolje mu je da predje u najveci Rimski klub, kod ovih nema on perspektivu za napredak.
- ODVRATAN_i_GADAN
- Priorat
#64 Re: Senad Lulić
da, blick je stvarno relavantna novina..ODVRATAN_i_GADAN wrote:http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... lic-173015
Evo originalnog teksta!
- just principe
#65 Re: Senad Lulić
a dobro, al kad vidis YB je promjenio trenera i taj novi ocigledno ne racuna na Lulica ozbiljno, jer cim je dosao na mjesto trenera Lulic odmah prvu utakmicu na klupi zavrsi.. Ne znam, ali mislim da je razlaz neizbjezan, Lulic je prerastao taj YB, ako bi ostao kod njih i sljedecu sezonu samo bi stagnirao, ovo mu je prava prilika za odlazak u Lazio, za 4 miliona Lazio bi napravio pravi potez, pa vi kako god
- Priorat
#66 Re: Senad Lulić
ako prokontas da yb druge alternative na toj poziciji nema onda je opstanak neminovan.yb doveo novog trenera sa zeljom CL i prema tome cisto sumnjam da ce ga pustiti!!just principe wrote:a dobro, al kad vidis YB je promjenio trenera i taj novi ocigledno ne racuna na Lulica ozbiljno, jer cim je dosao na mjesto trenera Lulic odmah prvu utakmicu na klupi zavrsi.. Ne znam, ali mislim da je razlaz neizbjezan, Lulic je prerastao taj YB, ako bi ostao kod njih i sljedecu sezonu samo bi stagnirao, ovo mu je prava prilika za odlazak u Lazio, za 4 miliona Lazio bi napravio pravi potez, pa vi kako god
- ODVRATAN_i_GADAN
#67 Re: Senad Lulić
Nisam komentarisao relavantnost, a ako bas hoces i to imaju odlicne sportske izvore dok ostatak medija necu komentarisati.Priorat wrote:da, blick je stvarno relavantna novina..ODVRATAN_i_GADAN wrote:http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... lic-173015
Evo originalnog teksta!
- Priorat
#68 Re: Senad Lulić
ODVRATAN_i_GADAN wrote:Nisam komentarisao relavantnost, a ako bas hoces i to imaju odlicne sportske izvore dok ostatak medija necu komentarisati.Priorat wrote:da, blick je stvarno relavantna novina..ODVRATAN_i_GADAN wrote:http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... lic-173015
Evo originalnog teksta!
dobro
- rossoner
#69 Re: Senad Lulić
Ma nek pređe mali. Nije Lazio toliko loš sada. Jači je od Boys-a kako god.
- just principe
#70 Re: Senad Lulić
http://www.football-italia.net/may21z.html
bgm tesko ce se Lazio kvalifikovati u l.prvaka..2 boda bjezi Udinese koji mora sutra izgubiti od Milana a kojem bodovi ne trebaju
bgm tesko ce se Lazio kvalifikovati u l.prvaka..2 boda bjezi Udinese koji mora sutra izgubiti od Milana a kojem bodovi ne trebaju
-
Baudelaire
#71 Re: Senad Lulić
Mislim da Lazio nema nikakve šanse. Udinese i Milan su već naštelili zadnje kolo u sezoni 2004/2005, kad je Udinese dobio 1-0 čini mi se i kvalifikovao se ispred Sampdorie u Ligu prvaka, a Milan zauzvrat dobio popust na Mareka Jankulovskog.
- argyle
#72 Re: Senad Lulić
Lulić potvrdio: U pregovorima sam sa Laziom!
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić karijeru će po sve sudeći nastaviti u redovima rimskog Lazija.
Lazio se nalazi pred potpisivanjem igrača švajcarske ekipe Young Boysa, koja je Luliću dala zeleno svijetlo za odlazak.
"Znam da se odvijaju pregovori sa Lazijom oko mog transfera. Moj menadžer je u kontaktima i sa Laziom i sa Young Boysima, tako da će narednih nekoliko dana za mene biti veoma važni", rekao je Lulić za italijanski Corriere dello Sport.
Lulić je priznao kako je prilično nestrpljiv ovih dana.
"Nadam se da će ovi razgovori biti okonačni što je prije moguće. Jedva čekam neke vijesti. Ovo je za mene kao san", kaže Lulić.
"Zaista bih volio obući dres Lazija. Pratim italijansku Seriju A i nadam se da će Lazio napraviti mnogo toga naredne sezone", dodao je naš reprezentativac.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić karijeru će po sve sudeći nastaviti u redovima rimskog Lazija.
Lazio se nalazi pred potpisivanjem igrača švajcarske ekipe Young Boysa, koja je Luliću dala zeleno svijetlo za odlazak.
"Znam da se odvijaju pregovori sa Lazijom oko mog transfera. Moj menadžer je u kontaktima i sa Laziom i sa Young Boysima, tako da će narednih nekoliko dana za mene biti veoma važni", rekao je Lulić za italijanski Corriere dello Sport.
Lulić je priznao kako je prilično nestrpljiv ovih dana.
"Nadam se da će ovi razgovori biti okonačni što je prije moguće. Jedva čekam neke vijesti. Ovo je za mene kao san", kaže Lulić.
"Zaista bih volio obući dres Lazija. Pratim italijansku Seriju A i nadam se da će Lazio napraviti mnogo toga naredne sezone", dodao je naš reprezentativac.
- simonese
- Point.
#74 Re: Senad Lulić
Dobro dosao Senade u najljepsi klub na dunjaluku! 
-
ortega
#75 Re: Senad Lulić
gdje je sad onaj sto kaze osrednji svicarac za osrednji klub, e boze sve strucnjaci!!