Ko je premir'o igrace poslije derbija na Grbavici bez prisustva nasih navijaca ??? Ko je pobjedio "familiju" ??? Ko je sprijecio da sutra ne osvane FK Lijanovic ??? Dodavanjem imena preslo bi se na jos radikalnije promjene, pa bi osvanuli ko Austrijanci ....Mada vidim mnogima to ne bi ni smetalo... Bitne su pare ...
Uostalom ako UNFKS podrzava BP ne znam sta je vama problem ??? Jeste li clanovi UNFKS ??? Ako jeste fino u udruzenjem pa dajte prijedlog, ako niste samo trosite slova beze... jer apsolutno nikoga ne zanimaju vasi prijedlozi po forumima, zato samo konkretno... Ne svidja vam se rad BP, opet udruzenje, pa im fino saopstite zasto samo daju "intelektualna misljenja", pa vi kazete treba ovako i ovako, kazete evo ja cu donijeti mjesecno 10 milja , a vas clan noga iz uprave... Pa ja, vrlo jednostavno...
A srati po forumima i pametovati, a ne znati gdje su prostorije kluba je jadno i bijedno... Kad ste zadnji put otisli do kluba i pitali za situaciju, kad ste otisli do udruzenja navijaca i isto pitali, kad ste otisli uopste na utakmicu osim na derbi(i to mozda, jbg ne prati se nas domaci fudbal), na gostovanje... ????
Svaka sugestija, kritika.... je dobro dosla, ali palamudenje po forumu, i ocekivati da vas neko ozbiljno shvati... ma zaboravite...
A sve dok su BP tj UNFKS nekom trn u oku znam da dobro radimo, i na vasu zalost ta udruzenja ce se uvijek pitati za sudbinu kluba, i naravno mi nemamo drugi klub, pa se da brzinski presaltamo na Real, Mancester, Inter itd . itd.....
P.S. BP = UNFKS
Pa kad "pljujete" po BP samo da znate da se to odnosi i na UNFKS, jer je to bukvalno jedno, i nista se ne radi bez medjusobnog dogovora... ali vama je vjerovatno lakse to raditi po BP, jer kao oni nisu "navijaci" za razliku od UNFKS, za ove druge nemate muda njima uputiti kritiku, ustvari naravno da imate, ali preko foruma iza nika....