jednako rak pluca, iziritiran zeludac i depresijaSkyfox wrote:od sutra krecem sa trcanjem... pa sta bude do jesenicls wrote:
pa to je problem sto ti je trener dao (necu da kazem da nema znanje)kao sto vec sam napisao u onom vecem postu moras se traziti sam, vidjeti sta ti odgovara, a sta ne, mislim steta sto si odustao, malo vise edukacije, vaga za hranu i strpljenje cuda cini
) za hranu i vjezbe istazivati u hodu sta mi pase...
zar se od stresa ne mrsavi stres+kafa+cigare jednako vitak stas
Stomak i salo
Moderator: anex
- alica.k
#51 Re: STOMAK I SALO
- cat lover
#52 Re: STOMAK I SALO
fino sam gorek napisao->crni 'leb fino utiče na moždane vijuge (B vitamini), nema stresa, poboljšava varenje, dodati mu sjemenke raznih vrsta, praviti kod kuće...
odjava
odjava
- Bloo
- Globalna šefica
#53 Re: STOMAK I SALO
Skyfox wrote:od sutra krecem sa trcanjem... pa sta bude do jesenicls wrote:
pa to je problem sto ti je trener dao (necu da kazem da nema znanje)kao sto vec sam napisao u onom vecem postu moras se traziti sam, vidjeti sta ti odgovara, a sta ne, mislim steta sto si odustao, malo vise edukacije, vaga za hranu i strpljenje cuda cini
ne vec = ode štitna u helać plus kilogrami
- cls
#54 Re: STOMAK I SALO
kako ko, neko se i deblja od stresa, opet individualno ali zagarntovano fasuje se kakba bolest od stresaSkyfox wrote:od sutra krecem sa trcanjem... pa sta bude do jesenicls wrote:
- Filter
#55 Re: STOMAK I SALO
vec 20 godina gledam u isti takav. kad sam imao 70kg i kad sam imao 107kg isti fol. nigdje mascobe a sahan ispred mene. neko kaze od pive (ko me znablue flower wrote:JA vec 10 mjeseci idem na fitness,na aerobik i pazi na zdravu ishranu....nije mi jasno zasto ne spada salo oko stomaka??????????????
- alica.k
#56 Re: STOMAK I SALO
jeeecat lover wrote:fino sam gorek napisao->crni 'leb fino utiče na moždane vijuge (B vitamini), nema stresa, poboljšava varenje, dodati mu sjemenke raznih vrsta, praviti kod kuće...
odjava
- cls
#57 Re: STOMAK I SALO
samo ako je 100% provjerno da je crni hljeb, mute ovi nasi pekari svastaalica.k wrote:jeeecat lover wrote:fino sam gorek napisao->crni 'leb fino utiče na moždane vijuge (B vitamini), nema stresa, poboljšava varenje, dodati mu sjemenke raznih vrsta, praviti kod kuće...
odjavai puno se manje para trosi na hljeb
onaj pekac i brasno se zacas isplate. i znas 100% da nije obojeno bijelo brasno (tip, ako je kupovni crni hljeb sav onako supljikav i fin, onda nije pravi crni hljeb. crno brasno je sabijeno kad se ispece. tip2, ne probavajte praviti pizzu od integralnog brasna. gross.).
- cat lover
#58 Re: STOMAK I SALO
može i crni kruv

- alica.k
#59 Re: STOMAK I SALO
je je, na to sam i mislila. nevjerovatno koja djubrad.cls wrote:samo ako je 100% provjerno da je crni hljeb, mute ovi nasi pekari svasta
mene domaci hljeb brze zasiti neg kupovni :S pogotovo jer je mama sjemenke freak i natrpa svega unutra.
Last edited by alica.k on 15/04/2011 12:46, edited 1 time in total.
- cat lover
#60 Re: STOMAK I SALO
otrov je toalica.k wrote:je je, na to sam i mislila. nevjerovatno koja djubrad.cls wrote:samo ako je 100% provjerno da je crni hljeb, mute ovi nasi pekari svasta
- ladyada
#61 Re: STOMAK I SALO
cat lover wrote:može i crni kruv![]()
![]()
![]()
- cat lover
#62 Re: STOMAK I SALO
ladyada wrote:cat lover wrote:može i crni kruv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 dana ga jedem treci nece ni silom niz grlo ............ima li kakav recept , da se lakse pojede ..........
- cls
#63 Re: STOMAK I SALO
ima nemoj ga jesti treci danladyada wrote:cat lover wrote:može i crni kruv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 dana ga jedem treci nece ni silom niz grlo ............ima li kakav recept , da se lakse pojede ..........
- bez_ideje
#64 Re: STOMAK I SALO
Niste vi kusali domaci bezkvasni ,ubit covjeka sa onim ,jal se ohladi 
- cls
#65 Re: STOMAK I SALO
evo ko se zeli malo vise baviti trcanjem jedan od najjacih websajtova, i tamo imate od ihsrane do opreme,savjete ma sve zivo su ljudi pokroli http://www.runnersworld.com/
- cat lover
#66 Re: STOMAK I SALO
ne regulisa ti ništa po meni, hljeb je svakodnevna ishrana i mora biti najzdravija namirnicabez_ideje wrote:Niste vi kusali domaci bezkvasni ,ubit covjeka sa onim ,jal se ohladi
- cls
#67 Re: STOMAK I SALO
kako kod koga, kod mene nije svakodnevnacat lover wrote:ne regulisa ti ništa po meni, hljeb je svakodnevna ishrana i mora biti najzdravija namirnicabez_ideje wrote:Niste vi kusali domaci bezkvasni ,ubit covjeka sa onim ,jal se ohladi
- cat lover
#68 Re: STOMAK I SALO
cls wrote:kako kod koga, kod mene nije svakodnevnacat lover wrote:ne regulisa ti ništa po meni, hljeb je svakodnevna ishrana i mora biti najzdravija namirnicabez_ideje wrote:Niste vi kusali domaci bezkvasni ,ubit covjeka sa onim ,jal se ohladi![]()
mozda jednom ili dva puta sedmicno
- alica.k
#69 Re: STOMAK I SALO
bez ideje, nije bilo upuceno tebi, vec sam onako generalno pisala kak sam ja prosla kroz sve to.
neki ljudi imaju cudnu sliku zdrave ishrane u glavi - umjesto coca-cole uzmu coca-colu light. neki ekstremi jedu po citav dan samo povrce. ne kazem da je povrce lose - zdravo je, al ne mozes prezivjeti od toga. postoji razlog zasto se hrana sastoji od UH, masti i proteina i zasto ih mozes unijeti organizam. sve je to potrebno organizmu da prezivi. al u umjerenim kolicinama i omjeru.
a i za tebe imam savjet, smedji secer, iako je zdraviji to je ipak secer. nicemu ne sluzi (tzv. prazne kalorije) osim da tebi bude nesto slatko. izbaci skroz. il smanji na minimum. il nabavi steviju, ja POKUSAVAM, al dobavljaci mami stalno govore da ce doc sljedece sedmice i nikako ne dolazi
. probala sam je prosle sedmice btw, nije secer slatko, nego neka specificna slatkoca, moglo bi se zivjet s tim 
neki ljudi imaju cudnu sliku zdrave ishrane u glavi - umjesto coca-cole uzmu coca-colu light. neki ekstremi jedu po citav dan samo povrce. ne kazem da je povrce lose - zdravo je, al ne mozes prezivjeti od toga. postoji razlog zasto se hrana sastoji od UH, masti i proteina i zasto ih mozes unijeti organizam. sve je to potrebno organizmu da prezivi. al u umjerenim kolicinama i omjeru.
a i za tebe imam savjet, smedji secer, iako je zdraviji to je ipak secer. nicemu ne sluzi (tzv. prazne kalorije) osim da tebi bude nesto slatko. izbaci skroz. il smanji na minimum. il nabavi steviju, ja POKUSAVAM, al dobavljaci mami stalno govore da ce doc sljedece sedmice i nikako ne dolazi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#70 Re: STOMAK I SALO
Trbusnjacima nece skinuti stomak.yellow cat wrote:samo trbušnjaci i pripaziti na prehranu...treba vremena, ali uspijeh je zagarantovan... mada, da vas utješim i ja imam jedan šlauf, ne da mi se vježbati... dojadilo.
I ne znamo mi sta ona podrazumijeva pod zdravom ishranom, ja sam vam nekidan napisala 2-3 posta velika o tim zabludama. Ljudi samo misle uglavnom da se zdravo hrane.
- alica.k
#71 Re: STOMAK I SALO
i jos nesto, cilj ne bi trebao nikome biti da smrsa, vec da se zdravo hrani i zdravo zivi, a mrsanje dodje samo po sebi onda!
tako je meni bilo, nit sam htjela smrsat ni nista, a smrsala 10tak kg. bila sam primorana skroz promjeniti ishranu i eto.
tako je meni bilo, nit sam htjela smrsat ni nista, a smrsala 10tak kg. bila sam primorana skroz promjeniti ishranu i eto.
- cls
#72 Re: STOMAK I SALO
da se nadovezem smedji secer je isti kao i bijeli samo sto je obojen to je jedna od vecih ubleha
sto se muskaraca tice mogu bez vjestackog secera, daje im vise snage i izdrzljivosti ako ga ne konzumiraju, normalno med i voce bi trebalo konzumirati, 2 banan na dan cuda cini. A for woman's moraju malo slatka unositi tako im grah pao

- alica.k
#73 Re: STOMAK I SALO
cls, nije smedji isto sto i bijeli, bijeli secer je rafiniran i izbijeljen i samim tim prosao vise hemijskih procesa. e sad, druga je stvar sto kod nas oboje bijeli secer i prodaju za smedji.
alnatura smedji secer je pravi smedji secer.
btw, smedji secer ima specifican miris melase. dobro za probavu (opstipaciju i konstipaciju) casa vruce vode, kasika smedjeg secera, casa ledene vode, kasika smedjeg secera. djeluje
.
btw, smedji secer ima specifican miris melase. dobro za probavu (opstipaciju i konstipaciju) casa vruce vode, kasika smedjeg secera, casa ledene vode, kasika smedjeg secera. djeluje
-
sombra
#74 Re: STOMAK I SALO
trcanje za sagorijevanje kalorija, u kombinaciji sa pilatesom, koji jaca tzv. core, unutrasnje misice trupa.
ugljikohidrate svesti na minimum, a nakon 18h sasvim izbaciti! i sto je najvaznije, biti istrajan!
ugljikohidrate svesti na minimum, a nakon 18h sasvim izbaciti! i sto je najvaznije, biti istrajan!
- cls
#75 Re: STOMAK I SALO
da stoji samo sto sire mase govore o ovom sto kod nas radealica.k wrote:cls, nije smedji isto sto i bijeli, bijeli secer je rafiniran i izbijeljen i samim tim prosao vise hemijskih procesa. e sad, druga je stvar sto kod nas oboje bijeli secer i prodaju za smedji.![]()
![]()
i da dodam nema veze kada jedete