ne volim ni jedne ni druge...inace sam totalno protiv tih "velikih klubova..."
ali vidim raspravlja se o kristini

i klincu koji se dopingovao

(prvi put cujem za to...ali ima da ih je stid i sram ako su se igrali Boga!!!! )
nesto bih da kazem samo, ono sto je po mom isljenju pokazatelj ko je to najbolji igrac trenutno na svijetu...
kristina gdje god da dodje sa kojom god ekipom da igrala...oh...dopizdilo mi je vishe ovo sovinisticko ponasanje sa moje strane...postovani C. Ronaldo gdjeo god da dosao i igrao sa kojom god ekipom dozivit ce provokacije protivnickih navijaca(naravno...svaki igrac je provociran, ali govorim o provociranju sa postovanjem

)...dakle...imam osjecaj da njega ne voli ni rodjena gospodja sto ga je donijela na ovaj svijet...to nije slucajno...dakle...momku nesto fali (ali...sta ja tu serem za kompjuterom...covjek najskuplji na svijetu a meni valja sutra dnevnicu zaradit pa se poklopit

)
nebitno...
eh...dopingovanom klincu(opet kazem...prvi put cujem za to) koliko znam...decko je simpatican, vole ga...a i zabija brate mili kad i kako kome hoce...dok kristina...aaaarerrgghhh opet ja... C. Ronalda u odnosu na Messija nema u mnogo velikih utakmica u kojima igra...stoga...tu je ta razlika...
neko je somenuo i velikog gospodina Alessandra Del Piera...dovoljno je reci da se tom covjeku poklonio i Traford i Bernabe(jel se tao pishe??? )...i mnogo "velikih" stadiona gdje je gostovao tokom karijere...