prekomjerno znojenje ispod pazuha
Moderator: anex
-
foxy13
#51 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Samo da se prijavim, da pratim. Imam iste probleme zadnjih par mjeseci, al pošto je jako stresan period bio, nadam se da će se malo smanjiti. Ako ne - isprobaću nešto od vaših prijedloga, pa javim rezultate. 
- Nisrin
#52 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Ja nemam problema sa znojenjem, hvala Bogu, ali imam problem sa pronalaskom NORMALNOG DEZODORANSA...trenutno ih imam 10ak, od Neutro Robertsa, Nivee, Dove-a, Rexone, Fa, Garnier, Avene i svaki mi pravi identican PROBLEM...
Miris dezodoransa se prenosi na majice, pa cak i jakne...OK, jakne zimske i mantilice mogu prati cesto, ali kozne jakne bas i ne mogu...Postoji li neki dezodorans od kojeg se nece javljati taj problem?
Znaci, da mi odjeca i jakne NE MIRISU NA DEZODORANSE, jer mi jednostavno smetaju mirisi, jer jos nikad nisam naisla na neki da nije JAK...
Miris dezodoransa se prenosi na majice, pa cak i jakne...OK, jakne zimske i mantilice mogu prati cesto, ali kozne jakne bas i ne mogu...Postoji li neki dezodorans od kojeg se nece javljati taj problem?
Znaci, da mi odjeca i jakne NE MIRISU NA DEZODORANSE, jer mi jednostavno smetaju mirisi, jer jos nikad nisam naisla na neki da nije JAK...
- arra_lee
#53 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Nisrin wrote:Ja nemam problema sa znojenjem, hvala Bogu, ali imam problem sa pronalaskom NORMALNOG DEZODORANSA...trenutno ih imam 10ak, od Neutro Robertsa, Nivee, Dove-a, Rexone, Fa, Garnier, Avene i svaki mi pravi identican PROBLEM...
pokusaj sa alverde proizvodima ima u DM-u, nemaju intenzivan miris a onako osvjezavajuci su i prirodni.
- Nisrin
#54 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
arra_lee wrote:Nisrin wrote:Ja nemam problema sa znojenjem, hvala Bogu, ali imam problem sa pronalaskom NORMALNOG DEZODORANSA...trenutno ih imam 10ak, od Neutro Robertsa, Nivee, Dove-a, Rexone, Fa, Garnier, Avene i svaki mi pravi identican PROBLEM...
pokusaj sa alverde proizvodima ima u DM-u, nemaju intenzivan miris a onako osvjezavajuci su i prirodni.
Alverde nazalost NE DRZE nista...istina je da nemaju miris, i onaj sto imaju brzo izlapi
-
gazda664
#55 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Zanima me za koliko dana se dostavi ovaj Gelmanin?
Dali se nakon koristenja moze nanijeti neki dezodorans?
Da li unistava odjecu?
I moze li se nanositi na druge dijelove koze, osim pazuha?
Da li unistava odjecu?
- 4m3l
#56 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
ne znam, Ja kupio u apoteci..gazda664 wrote:Zanima me za koliko dana se dostavi ovaj Gelmanin?
Da li unistava odjecu?
Valjda moze
Ne unistava 100%
Moze,stopala, ruke i tako to
-
gazda664
#57 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Jesu li rezultati vidljivi vec nakon prvog nanosenja?4m3l wrote:ne znam, Ja kupio u apoteci..gazda664 wrote:Zanima me za koliko dana se dostavi ovaj Gelmanin?
Da li unistava odjecu?
Valjda moze(Ja cim sam nanio dezodorans opet se poceo znojiti
eh sad je li to zbog dezodoransa ili neceg drugog nisam 100% siguran, trenutno sam jos u fazi testiranja
)
Ne unistava 100%
i mozel se nanositi u predjelu stomaka i ledja,jer ljeti kad je bas vruce znojim se svuda?
- 4m3l
#58 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Pa nakon prvog nanosenja ja sam ima vise nego vidljive rezultate..gazda664 wrote:Jesu li rezultati vidljivi vec nakon prvog nanosenja?4m3l wrote:ne znam, Ja kupio u apoteci..gazda664 wrote:Zanima me za koliko dana se dostavi ovaj Gelmanin?
Da li unistava odjecu?
Valjda moze(Ja cim sam nanio dezodorans opet se poceo znojiti
eh sad je li to zbog dezodoransa ili neceg drugog nisam 100% siguran, trenutno sam jos u fazi testiranja
)
Ne unistava 100%
i mozel se nanositi u predjelu stomaka i ledja,jer ljeti kad je bas vruce znojim se svuda?
Moze i po tjelu al' cuj ovo
Otkako sam poceo koristiti galmanin primjetio sam da se vise znojim na nekim drugim mjestima nego prije. Moglo bi se zakljuciti da ovaj sprej ne regulira znojenje vec fizicki zaceplja te zlijezde i samim tim pocinjes se znojiti vise na nekim drugim mjestima... Na treningu kad sam uvijek mokar kao cep, ispod pazuha haman suho - prije bila poplava, dok na djelovima gdje se prije nisam puno znojio npr. stomaku, ledjima, vratu i glavi sad je znojenje puno vece!
Po mom misljenju nije pozeljno da se prskas bas svakuda
-
neretvanac
#59 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Jedan od uzroka je i psiha, ako prestanes mislit o tome i zamarati se time, mozda nece nestati ali ce se smanjiti.
-
zzizibizzi
#60 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Pozdrav,
ja sam se znojila bez obzira ljeto zima,.. hladno toplo,.non stop
Koristila sam Seminken sprej, sprcava znojenje ali upropasti sve majice- uzas!!
Probajte obavezeno Absolute Toor- fantastican je
)
ja sam se znojila bez obzira ljeto zima,.. hladno toplo,.non stop
Koristila sam Seminken sprej, sprcava znojenje ali upropasti sve majice- uzas!!
Probajte obavezeno Absolute Toor- fantastican je
-
pathyeshme
#61 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Je li neko u skorije vrijeme kupovao Galmanin tj. ima li ga u apoteci Dina na Čengić Vili?
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
- arra_lee
#62 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Jesam ja koristila i kupila u apoteci dina prije neka 3mjeseca(nije bas skoro)pathyeshme wrote:Je li neko u skorije vrijeme kupovao Galmanin tj. ima li ga u apoteci Dina na Čengić Vili?
-
pathyeshme
#63 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
arra_lee wrote:Jesam ja koristila i kupila u apoteci dina prije neka 3mjeseca(nije bas skoro)pathyeshme wrote:Je li neko u skorije vrijeme kupovao Galmanin tj. ima li ga u apoteci Dina na Čengić Vili?
Onda vjerovatno i sada ima. Hvala ti!
-
pathyeshme
#64 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Upravo kupio u apoteci Dina, 17.5 KM.
-
pathyeshme
#65 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Zaboravio sam napisati svoja iskustva s ovim proizvodom.
Jednostavno, kao da je od Boga poslan čovječanstvu da se ne znoji i smrdi ljudima.
Već nakon prvog stavljanja znojenje se smanjilo 90%. Nakon drugog, ni kapi znoja. Stavio sam ga 3 puta zaredom, i onda napravio pauzu 7 dana. U tih 7 dana niti jednom mi na košulju nije dospjela ni kap znoja. Tek sedmi dan sam osjetio, kao, da se minimalno znojim, pa sam ponovo stavio, i sad ću ići sa stavljanjem svaka 3 dana dok ne prođu ona 2 mjeseca.
Jednostavno, kao da je od Boga poslan čovječanstvu da se ne znoji i smrdi ljudima.
Već nakon prvog stavljanja znojenje se smanjilo 90%. Nakon drugog, ni kapi znoja. Stavio sam ga 3 puta zaredom, i onda napravio pauzu 7 dana. U tih 7 dana niti jednom mi na košulju nije dospjela ni kap znoja. Tek sedmi dan sam osjetio, kao, da se minimalno znojim, pa sam ponovo stavio, i sad ću ići sa stavljanjem svaka 3 dana dok ne prođu ona 2 mjeseca.
-
mali_balon
#66 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
pathyeshme wrote:Zaboravio sam napisati svoja iskustva s ovim proizvodom.
Jel se znojis zbog stresa ili su neki hormonalni poremecaji. Mene stres ubi.
-
pathyeshme
#67 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Iskreno, nemam pojma zašto se znojim. To je počelo odjednom, prije par godina. Moguće da je stres, jer sam student, ispiti, ovo ono. Istina, ne znojim se prekomjerno. Ali, vjerovatno imam karakterističan znoj koji, kada dođe u kontakt s odjećom, počinje smrditi... I to je bilo klasično smrđenje drugima... Krenem na fax, dok dođem usmrdio se... Džaba dezodoransi, džaba sve. Da nisam naletio na Galmanin, tačno ne znam šta bih od sebe.mali_balon wrote:pathyeshme wrote:Zaboravio sam napisati svoja iskustva s ovim proizvodom.
Jel se znojis zbog stresa ili su neki hormonalni poremecaji. Mene stres ubi.
- arra_lee
#68 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
nemoras se pridrzavati toga da stavljas svaka 3 dana u prva 2 mj, ja to stavim kad vidim da sam se pocela znojiti nekad 10 dana nekad 15 prodje izmedju svaki put sve veca pauza.pathyeshme wrote:Zaboravio sam napisati svoja iskustva s ovim proizvodom.
-
pathyeshme
#69 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
E hvala ti na sugestiji. Još bolje ako ne moraš 2 puta sedmično!
- oldtajmer
#70 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
zna li neko gdje se ima uzeti u sarajevu kristalni kamen 
- Nisrin
#71 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
OTKRICE je za mene REXONA MAXIMUM PROTECTION...jeste 12 KM ali vrijedi svake marke, od 6h do 20h ne osjeti se nista, samo divan, blag miris svjezine...ne znam da li je do toga jer je plava Rexona ali je divnaaa 
Na snizenju u DMu 7.40 KM
Na snizenju u DMu 7.40 KM
- AstorH
#72 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Sva ta sranja od preparata sto stavljate ispod pazuha dovest ce vas do kojekakvih bolesti do tumora dojke i kojecega ne. Ne kazem da treba da smrdite, ali vam ne preporucujem ni ta otkrica, jer to nisu otkrica, to su sredstva koja su napravljena od stetnih spojeva koja vam cine vise stete nego dobra.
Ja sam musko, takodjer se brijem ispod pazuha jer ne volim dlake na kojima se posebno ljeti nakuplja znoj, ali nikada ne koristim stickove, rollon ili mirisne deo. preparate nakon brijanja i kojesta jer je to direktan unos stetnih toksina u organizam kroz otvorene izritirane bore koze.
Evo sta ja jedino koristim nakon brijanja ispod pazuha, to je mala bocica od 25ml. kristalnog otopinskog rastvora, bez boje i bez umjetnih mirisa, sadrzi samo prirodne mineralne soli i prociscenu vodu, nista drugo. Sad procitajte na tim cudima od stickova i rollona sta sve sadrze poput rexone i ostalih , nema kraja sadrzinama. Klonite se toga skupa sa dezodorandima prskanjem direkno na kozu, to se nanosi na odjecu ne na kozu.

Ja sam musko, takodjer se brijem ispod pazuha jer ne volim dlake na kojima se posebno ljeti nakuplja znoj, ali nikada ne koristim stickove, rollon ili mirisne deo. preparate nakon brijanja i kojesta jer je to direktan unos stetnih toksina u organizam kroz otvorene izritirane bore koze.
Evo sta ja jedino koristim nakon brijanja ispod pazuha, to je mala bocica od 25ml. kristalnog otopinskog rastvora, bez boje i bez umjetnih mirisa, sadrzi samo prirodne mineralne soli i prociscenu vodu, nista drugo. Sad procitajte na tim cudima od stickova i rollona sta sve sadrze poput rexone i ostalih , nema kraja sadrzinama. Klonite se toga skupa sa dezodorandima prskanjem direkno na kozu, to se nanosi na odjecu ne na kozu.

-
mirzaooo
#73 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Registrovao sam se samo zbog ovoga jer znam kako vam je i sam sam imao taj problem. Evo vam moje zivotne price u kojoj cete se vecina pronaci sigurno:
-Jos od djetinstva sam imao problema sa prekomjernim znojenjem u predjelu pazuha sto mi je pocelo stvarati komplekse, probleme pri izboru odjece ali srecom ne i neugodnog mirisa. Malo sam istrazivao po internetu o tome i vidio da zapravo mnogo ljudi ima identicnih problema (inace taj problem se naziva hiperhidroza, ili povecano znojenje), a fleka od znoja je bila stvarno prevelika (cesto sam ocu govorio da ne mora daleko ici na pecanje). Probao sam sve i svasta od raznih stikova do dezodoransa međutim nista nije davalo efekta.
Prije nekih mjesec dana sam saznao za GALMANIN, inace losion na biljnoj bazi koji suzbija hiperhidrozu pazuha, ruku i tijela. Odlucio sam pokusati i sa tim i nakon prvog nanosenja rezultati su bili itekako vidljivi, dok sam danas nakon mjesec i vise dana koristenja skoro i zaboravio na svoj problem i kako je sve to prije izgledalo.
Moguce je da je reklamiranje zabranjeno ali ja sam ovde da bi pomogao svima koji imaju problem sa znojenjem pa svi koji su zainteresovani mogu me kontaktirati putem pik.ba profila: http://v2.pik.ba/artikal/13578996/galma ... -znojenja/
-Jos od djetinstva sam imao problema sa prekomjernim znojenjem u predjelu pazuha sto mi je pocelo stvarati komplekse, probleme pri izboru odjece ali srecom ne i neugodnog mirisa. Malo sam istrazivao po internetu o tome i vidio da zapravo mnogo ljudi ima identicnih problema (inace taj problem se naziva hiperhidroza, ili povecano znojenje), a fleka od znoja je bila stvarno prevelika (cesto sam ocu govorio da ne mora daleko ici na pecanje). Probao sam sve i svasta od raznih stikova do dezodoransa međutim nista nije davalo efekta.
Prije nekih mjesec dana sam saznao za GALMANIN, inace losion na biljnoj bazi koji suzbija hiperhidrozu pazuha, ruku i tijela. Odlucio sam pokusati i sa tim i nakon prvog nanosenja rezultati su bili itekako vidljivi, dok sam danas nakon mjesec i vise dana koristenja skoro i zaboravio na svoj problem i kako je sve to prije izgledalo.
Moguce je da je reklamiranje zabranjeno ali ja sam ovde da bi pomogao svima koji imaju problem sa znojenjem pa svi koji su zainteresovani mogu me kontaktirati putem pik.ba profila: http://v2.pik.ba/artikal/13578996/galma ... -znojenja/
-
mirzaooo
#74 Re: prekomjerno znojenje ispod pazuha
Sry pogresan link, evo pravi: http://v2.pik.ba/artikal/13578996/galma ... -znojenja/