Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hocunecu
#51 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
mene nikad niko to nije pitao,ko vele kakva je, naopaka jos ce rec iskreno 
-
sasvim_neozbiljna
#52 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Bas sam ljubomorna.Mene jako zanima bivsa mog decka,,on je s njom bio 5 godina....a 2 god su zivjeli zajedno...pokazivo mi je njen fb.jer sam to trazila...ali da mi je da je vidim bolje...bil je dodala a da on ne zna?
ili da napravim fejk profil?
jel ovo ocajno,pateticno*???
- bijela
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#54 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Jako.
Sta te briga ko je i kako izgleda, zar ti nije dovoljna cinjenica sto je bivsa i sto je ne krije od tebe pa ti je cak pokazao i ko je?
Ja isto ko da nisam zensko kad vidim sta sve radite.

Sta te briga ko je i kako izgleda, zar ti nije dovoljna cinjenica sto je bivsa i sto je ne krije od tebe pa ti je cak pokazao i ko je?
Ja isto ko da nisam zensko kad vidim sta sve radite.
- Filter
#55 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
extra nacin za prekvalifikaciju... u bivsu...sasvim_neozbiljna wrote:Bas sam ljubomorna.Mene jako zanima bivsa mog decka,,on je s njom bio 5 godina....a 2 god su zivjeli zajedno...pokazivo mi je njen fb.jer sam to trazila...ali da mi je da je vidim bolje...bil je dodala a da on ne zna?ili da napravim fejk profil?
- suncokret_1984
#56 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ma tim parovim svaka casttheTruePath wrote:suncokret_1984 wrote:meni da prica o bivsoj ja bih odmah pomislila da nesto ne stima i da nisu cista posla, odnosno da nije rascistio sam sa sobom tu vezu..
sta on ima koji djavo pricat o njoj, ma ni lijepo ni ruzno![]()
dakle ako spominje bivsu nije je prebolio? hmm bas cudan nacin razmisljanja,,neki parovi jednostavno mogu o svemu da pricaju
-
theTruePath
#57 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ma ne mora mi pricati kakav je bio..ali eto moze spomenuti neke detalje,recimo stalno se svadjo,,bio je ljubomoran,,isao tu i tu skolusuncokret_1984 wrote:ma tim parovim svaka casttheTruePath wrote:suncokret_1984 wrote:meni da prica o bivsoj ja bih odmah pomislila da nesto ne stima i da nisu cista posla, odnosno da nije rascistio sam sa sobom tu vezu..
sta on ima koji djavo pricat o njoj, ma ni lijepo ni ruzno![]()
dakle ako spominje bivsu nije je prebolio? hmm bas cudan nacin razmisljanja,,neki parovi jednostavno mogu o svemu da pricajupa eto hajd iskreno sta bi ti volio da cujes o bivsem svoje sadasnje(koja recenica)
-
theTruePath
#58 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
sasvim_neozbiljna wrote:Bas sam ljubomorna.Mene jako zanima bivsa mog decka,,on je s njom bio 5 godina....a 2 god su zivjeli zajedno...pokazivo mi je njen fb.jer sam to trazila...ali da mi je da je vidim bolje...bil je dodala a da on ne zna?ili da napravim fejk profil?
Jeste
a i neces olaksati sebi,vidjeces je i jos vise ces razmisljati..ta ljubomora ce te pojesti,i uticati na vezu znacajno.Pusti to krajem,,,nije mu dzaba bivsa
- suncokret_1984
#59 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ma ne mora mi pricati kakav je bio..ali eto moze spomenuti neke detalje,recimo stalno se svadjo,,bio je ljubomoran,,isao tu i tu skolu![]()
nisam ni pomislila da ces reci grugacije
- suncokret_1984
#60 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
theTruePath wrote:sasvim_neozbiljna wrote:Bas sam ljubomorna.Mene jako zanima bivsa mog decka,,on je s njom bio 5 godina....a 2 god su zivjeli zajedno...pokazivo mi je njen fb.jer sam to trazila...ali da mi je da je vidim bolje...bil je dodala a da on ne zna?ili da napravim fejk profil?
Jeste
a i neces olaksati sebi,vidjeces je i jos vise ces razmisljati..ta ljubomora ce te pojesti,i uticati na vezu znacajno.Pusti to krajem,,,nije mu dzaba bivsa
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#61 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Mene sve zanima, ali nista ne zelim da znam

- LONGMAN
#62 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Mene nisu zanimale, kad sretnemo koga onda kaze "bivsa" i sl., i tad se spomene ta rijec, ostalo JOK.
Dook je njega svee zanimalo (
) al' ja ko otvorena knjiga, budala 
Dook je njega svee zanimalo (
- ladyblue18
#63 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
plain vanilla wrote:Mene sve zanima, ali nista ne zelim da znam![]()
- Sunrise00
#64 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
s ovom sto je bila prije mene se stalno druzi tako da nju znam poprilicno dobro
sto licno sto iz njegove price
al' meni ne smeta
o ostalima znam pomalo 
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#65 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ti si sama sebi dusmaninsasvim_neozbiljna wrote:Bas sam ljubomorna.Mene jako zanima bivsa mog decka,,on je s njom bio 5 godina....a 2 god su zivjeli zajedno...pokazivo mi je njen fb.jer sam to trazila...ali da mi je da je vidim bolje...bil je dodala a da on ne zna?ili da napravim fejk profil?
- blue_sky
#66 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
jok mene, sta ce me to zanimati
jedino kad bih im mogla doci do zdravstvenih kartona nekako, pa da vidim jel neka imala kakvu bolescuru (prenosivu
) al' posto se to ne moze, brigE me

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#67 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ako je kakva neizljeciva, saznat cesblue_sky wrote:jok mene, sta ce me to zanimati![]()
jedino kad bih im mogla doci do zdravstvenih kartona nekako, pa da vidim jel neka imala kakvu bolescuru (prenosivu
![]()
- ladyblue18
#68 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Taman takoplain vanilla wrote:ako je kakva neizljeciva, saznat cesblue_sky wrote:jok mene, sta ce me to zanimati![]()
![]()
![]()
![]()
- blue_sky
#69 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ne bih bas da saznajem, zato i rekoh da bi me jedino u tom pogledu mogle zanimati 
-
Smoki
#70 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ne pitam previse
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#71 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
pa možeš od momka tražiti da ti donese potvrdu da je zdravblue_sky wrote:ne bih bas da saznajem, zato i rekoh da bi me jedino u tom pogledu mogle zanimati
-
♥ Julianna ♥
#72 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Samo ako je bolja koka, ako nije brigE metheTruePath wrote:Dakle,recimo upoznate nekoga i jako vam se svidja...dal vas zanima njen/njegov bivsi/bivsa? zapravo,dal uopste pricate o bivsima ako ste u ranom stadiju veze/upoznavanja?
- Mis mekinjas
#73 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
naravno da si ti bolja koka...♥ Julianna ♥ wrote:Samo ako je bolja koka, ako nije brigE metheTruePath wrote:Dakle,recimo upoznate nekoga i jako vam se svidja...dal vas zanima njen/njegov bivsi/bivsa? zapravo,dal uopste pricate o bivsima ako ste u ranom stadiju veze/upoznavanja?
- Wutkica
#74 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ne zanimam se za bivse vec za buduce
hoce li biti bolje il gore, da vidim na cemu je ostao poslije mene

-
♥ Julianna ♥
#75 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Pa ja, jest, al mislim ono ženskokritičkiMis mekinjas wrote:naravno da si ti bolja koka...♥ Julianna ♥ wrote:Samo ako je bolja koka, ako nije brigE metheTruePath wrote:Dakle,recimo upoznate nekoga i jako vam se svidja...dal vas zanima njen/njegov bivsi/bivsa? zapravo,dal uopste pricate o bivsima ako ste u ranom stadiju veze/upoznavanja?