LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
- super.nova
#51 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
p.s. I DA "HALO 3 PLATE SE DUGUJU"
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#52 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
a što ti to ne napišeš, kažeš sve inspekciji rada?super.nova wrote:p.s. I DA "HALO 3 PLATE SE DUGUJU"
- super.nova
#53 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Jesam vec davno Kantonalnoj inspekciji rada. Otisle ja i kolegica porazgovarale sa nekom inspektoricom iznijele svoj slucaj, ona nam rekla da to sve u pismenoj formi dostavimo na protokol, oni ce kao uraditi sta je u njihovoj moci.KatarinaKosaca wrote:a što ti to ne napišeš, kažeš sve inspekciji rada?super.nova wrote:p.s. I DA "HALO 3 PLATE SE DUGUJU"
Nakon odredjenog vremena dobile smo odgovor u kojem stoji da slucaj nije u njihovoj nadleznosti je nismo nikada potpisale ugovor o radu iako je u telefonskom razgovoru sa Zecom ustanovljeno da on ne negira navedeno u nasoj zalbi.
Nedavno sam se ponovo obratila nekoj glavnoj inspektorici u nadi da ce ponovo razmotriti slucaj. To me je posavjetovao jedan sudija u penziji, rekavsi da to mora biti u njihovoj nadleznosti... ako ne sanksionisu ispada da podrzavaju rad na crno. Zvuci logicno. Cekam odgovor na ovaj drugi dopis, pa cemo vidjeti.
Negdje sam cula da ima i Federalna inspekcija... raspitacu se o njihovim nadleznostima, pa se i njima mozda obratim.
Last edited by super.nova on 07/09/2011 20:57, edited 1 time in total.
- Skijaš
#54 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
E moj Filipoviću
-
Hodidid
#55 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Covjek ocito zivi svoje prezime ZEC. Zeca za predsjednika!super.nova wrote:rece dzeno123 i izgleda poreceSad ti kazem, fizicki nema para do Septembra i od prvih transakcija ce biti isplaceni. Tri plate se duguju, halo tri plate i vi ste se toga uhvatili.
samo da se zna da je danas 7 septembar a od liberala ni traga ni glasa.
U nastavku slijedi par zanimljivih desavanja pa sami prosudite kakav je Zec:
- Situacija 1: prolazim ja pored katedrale kad ono Zec,vidio me je 100 % pogleda covjek i sakri se iza zida kao da ga ne vidim. Da nije smjesno bilo bi tragicno.
-Situacija 2 je slicna gore navedenoj samo se tako dobro sakrio da ga ni rodjeni sin nije mogao vidjeti pa jadno dijete trckara okolo vicuci :"tata, tata.." na sav glas![]()
- Situacija 3 ukljucijuje aktiviste i radnike Udruzenja oboljelih od CDP-a od kojih se na slican nacin sakrio dok su pred katedralom prodavali cestitke. A ako pogledate neka ranija saopcenja LDS-a saradnja sa Udruzenjem je bila na visokom nivou dok mu je Udruzenje trebalo u predizbornoj kampanji. A sad, kako predsjedniku Udruzenja objasniti da je prevario i iskoristio njihovog clana? Lakse je sakriti se i pobjeci.
i nek mi opet neko kaze da imam pogresnu sliku o covjeku!
-
zvončica5
#56 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ponaša se po svojoj predizbornoj krilatici "BUDI MANGUP".
-
zvončica5
#57 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Dženo 123 je li te to Bojan instruirao da obrišeš postove u kojima nam obećavate isplatu u septembru?
- Skijaš
#58 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
To je na drugoj temizvončica5 wrote:Dženo 123 je li te to Bojan instruirao da obrišeš postove u kojima nam obećavate isplatu u septembru?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p6068757
"Hajde da stavimo tacku na i, pare ce biti u septembru prije toga nista."
- Ricken
#59 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
super.nova wrote:Jesam vec davno Kantonalnoj inspekciji rada. Otisle ja i kolegica porazgovarale sa nekom inspektoricom iznijele svoj slucaj, ona nam rekla da to sve u pismenoj formi dostavimo na protokol, oni ce kao uraditi sta je u njihovoj moci.KatarinaKosaca wrote:a što ti to ne napišeš, kažeš sve inspekciji rada?super.nova wrote:p.s. I DA "HALO 3 PLATE SE DUGUJU"
Nakon odredjenog vremena dobile smo odgovor u kojem stoji da slucaj nije u njihovoj nadleznosti je nismo nikada potpisale ugovor o radu iako je u telefonskom razgovoru sa Zecom ustanovljeno da on ne negira navedeno u nasoj zalbi.
Nedavno sam se ponovo obratila nekoj glavnoj inspektorici u nadi da ce ponovo razmotriti slucaj. To me je posavjetovao jedan sudija u penziji, rekavsi da to mora biti u njihovoj nadleznosti... ako ne sanksionisu ispada da podrzavaju rad na crno. Zvuci logicno. Cekam odgovor na ovaj drugi dopis, pa cemo vidjeti.
Negdje sam cula da ima i Federalna inspekcija... raspitacu se o njihovim nadleznostima, pa se i njima mozda obratim.
Nije mi jasno kako misliš dokazati potraživanje bez validnog ugovora o radu? I takva vrsta tražbine se ostvaruje na općinskom sudu za sporove malih vrijednosti tamo kod "restorana Chipass". Uvjet za dokazivanje tražbine je postojanje obligacionog odnosa, odnosno nedvosmislen dokaz da je rad izvršen i da je druga strana podrazumjevala da je rad uz naknadu. U slučaju da nemožeš dokazati svoje potraživanje ovo piskaranje po forumu nije ništa drugo nego kleveta.
Sretno!
- Skijaš
#60 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Niko nije doveo u pitanje dugovanja, čak ni kolega s foruma koji je blizak LDS-u to ne osporava. Izgovor je to što je račun bio blokiran, zato se kao fol nije moglo isplatiti dug. Kakva kleveta ?Ricken wrote:
- super.nova
#61 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Tako sto imam nekoliko dokaza koji nedvojbeno pokazuju da sam radila u LDS, npr. dopis u kojem jasno stoji da sam "od dana tog i tog zaposlenik u Centrali LDS-a" sa potpisom predsjednika stranke... To je samo jedan od dokaza. Uostalom, on nikad nije negirao tu cinjenicu, sto imam i dokumentovano.Ricken je napisao/la:
Tuzba je podnesena, pa nek sud odluci jel kleveta il nije.
p.s. A vjeruj mi puno sam dobila ovim piskaranjem
I ovo nije kraj.
- Ricken
#62 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Skijaš wrote:Niko nije doveo u pitanje dugovanja, čak ni kolega s foruma koji je blizak LDS-u to ne osporava. Izgovor je to što je račun bio blokiran, zato se kao fol nije moglo isplatiti dug. Kakva kleveta ?Ricken wrote:
Pretpostvljam da će kolega s foruma biti svjedok na sudu? Ili će ova tema sa foruma biti osnov procesa?
Ja uopšte ne ulazim u raspravu ima li ili nema osnova, mene samo interesuje kako dokazati nešto kada nedostaje zakonski propisan instrument.
- Ricken
#63 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
super.nova wrote:Tako sto imam nekoliko dokaza koji nedvojbeno pokazuju da sam radila u LDS, npr. dopis u kojem jasno stoji da sam "od dana tog i tog zaposlenik u Centrali LDS-a" sa potpisom predsjednika stranke... To je samo jedan od dokaza. Uostalom, on nikad nije negirao tu cinjenicu, sto imam i dokumentovano.Ricken je napisao/la:
Tuzba je podnesena, pa nek sud odluci jel kleveta il nije.
p.s. A vjeruj mi puno sam dobila ovim piskaranjemako nista moralnu satisfakciju da ih je uhvatila prpa
Jer je telefon tek tad magicno proradio.
I ovo nije kraj.
Pazi ako je tako, onda postaje i elementi krivičnog djela, s obzirom da upošljavanje fizičkih lica nepobitno uslovljava potpisivanje ugovora o radu, koji osnova za prijavu na pio, mio. Ipak sam dopis vrlo malo vjerovatno je da će sud uzeti kao relevanatn dokaz.
- Skijaš
#64 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
OK, onda ćemo na internetu razapeti Bojana Zec Filipovića i zbog ove se nepravde sručiti na njega poput lavine. Nije on prevario Gašija pa da se preko prevare pređe nego poštene ljude koji su u društvenom poretku slabiji od njega. A udarati na slabije od sebe je nešto najgore. Ako nastavi ovako i septembar prođe a on ne pokaže dobru volju, majke će zatvarati djecu u kuću kad se načuje da sokakom ide Zec varalica.Ricken wrote:Ipak sam dopis vrlo malo vjerovatno je da će sud uzeti kao relevanatn dokaz.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#65 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Skijaš wrote:OK, onda ćemo na internetu razapeti Bojana Zec Filipovića i zbog ove se nepravde sručiti na njega poput lavine. Nije on prevario Gašija pa da se preko prevare pređe nego poštene ljude koji su u društvenom poretku slabiji od njega. A udarati na slabije od sebe je nešto najgore. Ako nastavi ovako i septembar prođe a on ne pokaže dobru volju, majke će zatvarati djecu u kuću kad se načuje da sokakom ide Zec varalica.Ricken wrote:Ipak sam dopis vrlo malo vjerovatno je da će sud uzeti kao relevanatn dokaz.
- super.nova
#66 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Trebam li napomenut da prolazi i septembar? 
- dzeno123
#67 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Glavni odbor je bio u subotu i zakljuceno je da su potrazivanja radnika prioritet. Zbog licnih obaveza vec duze vremena nisam aktivan (ni clan gl.odbora) pa Vam prenosim informaciju od prijatelja koji su tamo bili. Kad sta i kako, ne mogu Vam tacno reci ali bit ce to rjeseno ubrzo. Niste zaboravljeni jbg.super.nova wrote:Trebam li napomenut da prolazi i septembar?
- super.nova
#68 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Daj Boze....dzeno123 wrote:Glavni odbor je bio u subotu i zakljuceno je da su potrazivanja radnika prioritet. Zbog licnih obaveza vec duze vremena nisam aktivan (ni clan gl.odbora) pa Vam prenosim informaciju od prijatelja koji su tamo bili. Kad sta i kako, ne mogu Vam tacno reci ali bit ce to rjeseno ubrzo. Niste zaboravljeni jbg.super.nova wrote:Trebam li napomenut da prolazi i septembar?
- super.nova
#69 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
dzeno123 wrote:Glavni odbor je bio u subotu i zakljuceno je da su potrazivanja radnika prioritet. Zbog licnih obaveza vec duze vremena nisam aktivan (ni clan gl.odbora) pa Vam prenosim informaciju od prijatelja koji su tamo bili. Kad sta i kako, ne mogu Vam tacno reci ali bit ce to rjeseno ubrzo. Niste zaboravljeni jbg.super.nova wrote:Trebam li napomenut da prolazi i septembar?
p.s. Ni mi vas nismo zaboravili
-
zvončica5
#70 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Na današnji dan prije godinu dana Liberalno demokratska stranka BiH je u velikoj dvorani Općine Centar održala svoj centralni predizborni skup na kojem su lideri ove stranke na čelu sa predsjednikom Bojanom Zecom Filipovićem pred kandidatima, članovima, simpatizerima i predstavnicima liberalnih stranaka iz susjednih nam republika obećali da će učiniti sve da Bosna bude prosperitetnija zemlja. Toliko o obećanjima. Već godinu dana nam dugujete plate.
SRAM VAS BILO
SRAM VAS BILO
- Skijaš
#71 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ima li u tom LDS-u ljudi koji će pokušati spasiti stranku od Zec-Filipovića ?zvončica5 wrote:Na današnji dan prije godinu dana Liberalno demokratska stranka BiH je u velikoj dvorani Općine Centar održala svoj centralni predizborni skup na kojem su lideri ove stranke na čelu sa predsjednikom Bojanom Zecom Filipovićem pred kandidatima, članovima, simpatizerima i predstavnicima liberalnih stranaka iz susjednih nam republika obećali da će učiniti sve da Bosna bude prosperitetnija zemlja. Toliko o obećanjima. Već godinu dana nam dugujete plate.
SRAM VAS BILO
-
zvončica5
#72 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Nema. Najmanje tri osobe iz LDS-a su znale da nam duguje plate još dok smo radili i dok nam je obećavao da će i oni doći "na zelenu granu" i da će nas moći isplatiti. Nakon prestanka rada i kada smo uvidjeli da je samo imao namjeru da nas prevari obavijestili smo i druge visoko pozicionirane članove LDS-a koji su se pravdali da više nemaju udjela u odlučivanju u toj stranci.
- Skijaš
#73 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Bojane, založi stan, kuću, šta već imaš, posudi od rođaka ako ne možeš dobiti kredit, ali isplati ljude prije nego što uništiš stranku.
- super.nova
#74 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Kad smo vec kod obecanja, uvjeravanja i supljaka i famozni septembar je prosao! Kako vjerovati u bilo sta sto ubuduce izjave lds-ovci?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#75 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ne mogu da isplate par ljudi koji su pošteno zaradili svoje plate,a očekuju da neko glasa za njih na izborima!super.nova wrote:Kad smo vec kod obecanja, uvjeravanja i supljaka i famozni septembar je prosao! Kako vjerovati u bilo sta sto ubuduce izjave lds-ovci?
Za ovog Bojana ni rođena majka ne bih glasala,jer ga najbolje poznaje!