Kako lud frajer svega mi. Glasa se za ovaj statut godinu i kusur vec, pa su svaki put bili protiv...Murat Sabanovic wrote:da su srbi dobili da igraju medjunarodne utakmice ,glasali bi ZA.posto to nisu ,inate ovim ostalima i boli ih ona stvar za bh fudbal.njihovi oci su svakako usmjerene prema beogradu.oni hrvati koji su glasali PROTIV ,uradili su to radi lagumdzijine politike.. kao ono nema HDZ-a,nema saveza...bosnje koje su glasale protiv,uradili su to radi interesa njihovih partija...
kod nas je sve politika...
Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#51 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
- DaysleepeR
#52 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
mislim da dugoročno nema ništa od novog saveza, i da se možemo halaliti sa ovom generacijom.
bilo kakav pokušaj novog saveza će biti bojkotovan od strane politike, a UEFA na svaki pokušaj uplitanja politike nastavlja sa suspenzijom.
mislim da je fudbal gotov i da je sve dio plana uništavanja BiH kao države.
živi bili pa vidjeli
bilo kakav pokušaj novog saveza će biti bojkotovan od strane politike, a UEFA na svaki pokušaj uplitanja politike nastavlja sa suspenzijom.
živi bili pa vidjeli
- Murat Sabanovic
#53 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
kolega,necemo se vrijedjati...ovo su neka moja nagadjanja koja bi mogla biti tacna ili djelimicno tacna...ne kazem da sam u pravu...ali ZNAM DA SAM U PRAVU KADA KAZEM DA POLITIKA NIJE DOZVOLILA DA SE USVOJI STATUT...GandalfSivi wrote:Kako lud frajer svega mi. Glasa se za ovaj statut godinu i kusur vec, pa su svaki put bili protiv...Murat Sabanovic wrote:da su srbi dobili da igraju medjunarodne utakmice ,glasali bi ZA.posto to nisu ,inate ovim ostalima i boli ih ona stvar za bh fudbal.njihovi oci su svakako usmjerene prema beogradu.oni hrvati koji su glasali PROTIV ,uradili su to radi lagumdzijine politike.. kao ono nema HDZ-a,nema saveza...bosnje koje su glasale protiv,uradili su to radi interesa njihovih partija...
Last edited by Murat Sabanovic on 29/03/2011 20:14, edited 1 time in total.
- mrtva kokoš
#54 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
a ono sto je najtuznije sto je do sada bila sve politika a UEFA tek sad reaguje, ali opet ne zbog politike...DaysleepeR wrote:mislim da dugoročno nema ništa od novog saveza, i da se možemo halaliti sa ovom generacijom.
živi bili pa vidjeli
mislim da je UEFA najodgovornija sto ovo davno nije sprijecila, statut je trebao da bude nesto kao dejtonski sporazum ali u fudbalu...
evo me ko haris kad prica o medjunarodnoj zajednici
- BHCluster
#55 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Last edited by BHCluster on 29/03/2011 20:22, edited 1 time in total.
- simonese
#56 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
komentar:BHCluster wrote:
sto ga vi novinari niste slomili jebo vas on
cuj Suada lopova,sta on radi u savezu ebo ga Haris,unistili su Skenderiju
Last edited by simonese on 29/03/2011 20:19, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
#57 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Izvinjavam se ako sam te uvrijedio, nisam mislio, vise je uzrecica. I slazemo se da je politika zajebala sve ovdje, ali je to ipak bio malo stariji plan, a ne reakcija na dnevno-politicka desavanja...Murat Sabanovic wrote:kolega,necemo se vrijedjati...ovo su neka moja nagadjanja koja bi mogla biti tacna ili djelimicno tacna...ne kazem da sam u pravu...ali ZNAM DA SAM U PRAVU KADA KAZEM DA POLITIKA NIJE DOZVOLILA DA SE USVOJI STATUT...GandalfSivi wrote:Kako lud frajer svega mi. Glasa se za ovaj statut godinu i kusur vec, pa su svaki put bili protiv...Murat Sabanovic wrote:da su srbi dobili da igraju medjunarodne utakmice ,glasali bi ZA.posto to nisu ,inate ovim ostalima i boli ih ona stvar za bh fudbal.njihovi oci su svakako usmjerene prema beogradu.oni hrvati koji su glasali PROTIV ,uradili su to radi lagumdzijine politike.. kao ono nema HDZ-a,nema saveza...bosnje koje su glasale protiv,uradili su to radi interesa njihovih partija...
-
Mr. Brightside
#58 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Upostavljeni kontakti sa UEFA-om i FIFA-om
EKSKLUZIVNO: OSIM, BAŽDAREVIĆ I HADŽIBEGIĆ FORMIRAJU NOVI SAVEZ!
Današnja odluka Skupštine Nogometnog/Fufbalskog saveza Bosne i Hercegovine da ne prihvati Statut je poljuljala vjeru u bolju budućnost bh. fudbala.
Međutim, kako Source.ba saznaje, današnja odluka predstavlja kraj nesposobnog Saveza i Saveza kojem su vlastiti interesi ispred interesa razvoja fudbala u Bosni i Hercegovini.
Naime, već prije današnje sjednice, čiji se ishod mogao pretpostaviti i prije samog održavanja, uspostavljeni su kontakti sa vodstvom UEFA-e od strane legendi bh. fudbala poput Ivice Osima, Mehmeda Baždarevića i Faruka Hadžibegića koji su iskoristili svoj utjecaj u evropskoj krovnoj fudbalskoj organizaciji kako bi se formirao novi saziv NS/FS BiH, a reprezentativne selekcije i klubovi izbjegli sankcije koje im prijete neusvajanjem Statuta.
U razgovoru za naš portal, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić nisu željeli govoriti o konkretnim potezima koji su planirani, ali su potvrdili kontakte koji su oni, zajedno sa još nekoliko istaknutih bh. fudbalskih radnika, uspostavili sa čelnicima UEFA-e i FIFA-e, te kako su krovne fudbalske organizacije spremne izaći u susret bh. fudbalu i zajednički iznaći rješenje za aktuelnu situaciju.
Prema našim informacijama, inicijativu za formiranje novog Saveza je pokrenuo Ivica Osim, koji je zahvaljujući svom utjecaju kod predsjednika UEFA-e Michela Platinija inicirao formiranje NS/FS BiH sastavljenog od fudbalskih radnika koji su spremni doprinijeti razvoju bosanskohercegovačkog fudbala. Namjerava se formirati neka vrsta „prinudnog“ Saveza u periodu od dva mjeseca, nakon čega bi se formirao sastav koji bi u konačnici činio novi NS/FS BiH.
Današnja odluka Skupštine Nogometnog/Fufbalskog saveza Bosne i Hercegovine da ne prihvati Statut je poljuljala vjeru u bolju budućnost bh. fudbala.
Međutim, kako Source.ba saznaje, današnja odluka predstavlja kraj nesposobnog Saveza i Saveza kojem su vlastiti interesi ispred interesa razvoja fudbala u Bosni i Hercegovini.
Naime, već prije današnje sjednice, čiji se ishod mogao pretpostaviti i prije samog održavanja, uspostavljeni su kontakti sa vodstvom UEFA-e od strane legendi bh. fudbala poput Ivice Osima, Mehmeda Baždarevića i Faruka Hadžibegića koji su iskoristili svoj utjecaj u evropskoj krovnoj fudbalskoj organizaciji kako bi se formirao novi saziv NS/FS BiH, a reprezentativne selekcije i klubovi izbjegli sankcije koje im prijete neusvajanjem Statuta.
U razgovoru za naš portal, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić nisu željeli govoriti o konkretnim potezima koji su planirani, ali su potvrdili kontakte koji su oni, zajedno sa još nekoliko istaknutih bh. fudbalskih radnika, uspostavili sa čelnicima UEFA-e i FIFA-e, te kako su krovne fudbalske organizacije spremne izaći u susret bh. fudbalu i zajednički iznaći rješenje za aktuelnu situaciju.
Prema našim informacijama, inicijativu za formiranje novog Saveza je pokrenuo Ivica Osim, koji je zahvaljujući svom utjecaju kod predsjednika UEFA-e Michela Platinija inicirao formiranje NS/FS BiH sastavljenog od fudbalskih radnika koji su spremni doprinijeti razvoju bosanskohercegovačkog fudbala. Namjerava se formirati neka vrsta „prinudnog“ Saveza u periodu od dva mjeseca, nakon čega bi se formirao sastav koji bi u konačnici činio novi NS/FS BiH.
- Šibicar
#59 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Ovo zvuči previše dobro da bi bila istina,nažalost.....armin.i.am wrote:Upostavljeni kontakti sa UEFA-om i FIFA-om
-
Mr. Brightside
#60 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
samo sam kopirao txt iz clanka
http://--- NO LINKS ---/clanak/69617549036 ... ?ref=tiker
http://--- NO LINKS ---/clanak/69617549036 ... ?ref=tiker
-
north
#61 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Nemojte ba ložit raju, previše dobro da bi bila istina......armin.i.am wrote:Upostavljeni kontakti sa UEFA-om i FIFA-om
-
zavrzlama
#62 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
super....sad lijepo zaobici dejton ,naci ljude koji vole fudbal ,BIH i strucnjaci su svog posla(Osim,Bazdarevic,Konjic i slicni) i formirat novi savez,prihvatiti sto FIFA i EUFA traze i poslati pristupnicu,pa nek igraju timovi i reprezentacija onih koji ovu drzavu vole....a cetnici i ustase nek se puse malo...ha ja.. 
-
elSaik
#63 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Vidim, ima ljudi koje brine što neće biti klubova iz RS. Koga, bolan, briga za njih? Ko neće ne mora. Igrala je repka i od 96. do 02. isto kao i klubovi. Imali smo ligu, prvake, kup i njegove osvajače. Newcastle je gostovao u Sarajevu prije nego su se ovi iz RS priključili. Upravo kad su se oni pridružili počelo je sve propadati. Počelo isticati nacionalno nauštrb sportskog. Jebe mi se i da novi Savez bude samo 7% BiH predstavljao. Jer ako je samo toliko normalnih u ovoj državi onda neka bude tako. Neće iz RS po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Neće iz "HB" po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Ima ko hoće.
-
crazy north
- Logovan
#65 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Upravo takoelSaik wrote:Vidim, ima ljudi koje brine što neće biti klubova iz RS. Koga, bolan, briga za njih? Ko neće ne mora. Igrala je repka i od 96. do 02. isto kao i klubovi. Imali smo ligu, prvake, kup i njegove osvajače. Newcastle je gostovao u Sarajevu prije nego su se ovi iz RS priključili. Upravo kad su se oni pridružili počelo je sve propadati. Počelo isticati nacionalno nauštrb sportskog. Jebe mi se i da novi Savez bude samo 7% BiH predstavljao. Jer ako je samo toliko normalnih u ovoj državi onda neka bude tako. Neće iz RS po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Neće iz "HB" po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Ima ko hoće.
-
north
#66 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Tačno jarane, ali kad bi se ti, ja i svi koji vole ovu zemlju pitali.....i ja sam tako razmišljao......elSaik wrote:Vidim, ima ljudi koje brine što neće biti klubova iz RS. Koga, bolan, briga za njih? Ko neće ne mora. Igrala je repka i od 96. do 02. isto kao i klubovi. Imali smo ligu, prvake, kup i njegove osvajače. Newcastle je gostovao u Sarajevu prije nego su se ovi iz RS priključili. Upravo kad su se oni pridružili počelo je sve propadati. Počelo isticati nacionalno nauštrb sportskog. Jebe mi se i da novi Savez bude samo 7% BiH predstavljao. Jer ako je samo toliko normalnih u ovoj državi onda neka bude tako. Neće iz RS po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Neće iz "HB" po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Ima ko hoće.
Suštinski problem je što UEFA neće pristati na tako nešto, jednostavno siguran sam da će reći, dogovorite se kako znate i umijete, do tada odmarajte.....pa pet godina, pet godina.....
Daj bože da griješim, pa da ljudi iz UEFE drugačije odluče, suspenduju ovaj savez, dozvole da se formira novi savez od ljudi iz fudbala koji će se u sekundi dogovoriti, ali mislim da nažalot da tako nešto nije moguće......
Kako bih volio da pogriješim......
- mrtva kokoš
#67 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
kratko i jasno!!elSaik wrote:Vidim, ima ljudi koje brine što neće biti klubova iz RS. Koga, bolan, briga za njih? Ko neće ne mora. Igrala je repka i od 96. do 02. isto kao i klubovi. Imali smo ligu, prvake, kup i njegove osvajače. Newcastle je gostovao u Sarajevu prije nego su se ovi iz RS priključili. Upravo kad su se oni pridružili počelo je sve propadati. Počelo isticati nacionalno nauštrb sportskog. Jebe mi se i da novi Savez bude samo 7% BiH predstavljao. Jer ako je samo toliko normalnih u ovoj državi onda neka bude tako. Neće iz RS po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Neće iz "HB" po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Ima ko hoće.
-
elSaik
#68 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
north wrote:Tačno jarane, ali kad bi se ti, ja i svi koji vole ovu zemlju pitali.....i ja sam tako razmišljao......elSaik wrote:Vidim, ima ljudi koje brine što neće biti klubova iz RS. Koga, bolan, briga za njih? Ko neće ne mora. Igrala je repka i od 96. do 02. isto kao i klubovi. Imali smo ligu, prvake, kup i njegove osvajače. Newcastle je gostovao u Sarajevu prije nego su se ovi iz RS priključili. Upravo kad su se oni pridružili počelo je sve propadati. Počelo isticati nacionalno nauštrb sportskog. Jebe mi se i da novi Savez bude samo 7% BiH predstavljao. Jer ako je samo toliko normalnih u ovoj državi onda neka bude tako. Neće iz RS po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Neće iz "HB" po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Ima ko hoće.
Suštinski problem je što UEFA neće pristati na tako nešto, jednostavno siguran sam da će reći, dogovorite se kako znate i umijete, do tada odmarajte.....pa pet godina, pet godina.....
Daj bože da griješim, pa da ljudi iz UEFE drugačije odluče, suspenduju ovaj savez, dozvole da se formira novi savez od ljudi iz fudbala koji će se u sekundi dogovoriti, ali mislim da nažalot da tako nešto nije moguće......
UEFA/FIFA realno nije briga za RS. Nije bilo RS ni u onom prvom Savezu kojeg su UEFA/FIFA priznale. FSRS je ubačen u Savez unutarnjim dogovorom ljudi u BiH, nakon što je već 6 godina Savez sasvim normalno funkcionisao i bez njih. Oni nikada nisu ni morali biti ubačeni. I nemam ja, niti bilo ko drugi, ništa protiv da oni budu ubačeni i da učestvuju, ali je tad u nekoj želji da klubovi iz čitave BiH igraju ligu prihvaćeno mnogo, i previše zahtjeva iz RS, previše im je ustupaka urađeno. Oni su tražili da se vodi računa o nacionalnom, da se naprave pariteti članova Skupština i Odbora koji će dolaziti iz entiteta/kantona, oni su ti koji su tražili da selektori i treneri moraju biti različitih naroda itd, a istovremeno je rijetko ko od njih ikada prihvatio Savez BiH kao svoj, reprezentaciju kao svoju i vrlo rijetko je, ako uopšte ikada, bilo koji njihov klub iskreno predstavljao BiH u Europi {sve se ovo odnosi, doduše u nešto blažoj verziji, i na "HB klubove." Iako, među njima kao takvim postoji više razlika nego što je slučaj kod prvih, jer se ovi ponašaju kao da ih je neko po kalupu pravio}. Zato danas imamo to što imamo. Hvala Bogu, pa BiH raspolaže sa jakim, multietničkim, sportskim radničkim kadrom koji će znati obavljati svoj posao u tom nekom budućem NSBiH i kojem će na prvom mjestu biti fudbal i razvoj istog, a ne predstavljanje političkih ideja, blokade i podmetanja.
Last edited by elSaik on 29/03/2011 21:39, edited 2 times in total.
-
oridjidji
#69 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
GAJTANOM PA SVE PODAVITI 
-
north
#70 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Sve stoji, nema se šta ni dodati ni oduzeti.....elSaik wrote:north wrote:Tačno jarane, ali kad bi se ti, ja i svi koji vole ovu zemlju pitali.....i ja sam tako razmišljao......elSaik wrote:Vidim, ima ljudi koje brine što neće biti klubova iz RS. Koga, bolan, briga za njih? Ko neće ne mora. Igrala je repka i od 96. do 02. isto kao i klubovi. Imali smo ligu, prvake, kup i njegove osvajače. Newcastle je gostovao u Sarajevu prije nego su se ovi iz RS priključili. Upravo kad su se oni pridružili počelo je sve propadati. Počelo isticati nacionalno nauštrb sportskog. Jebe mi se i da novi Savez bude samo 7% BiH predstavljao. Jer ako je samo toliko normalnih u ovoj državi onda neka bude tako. Neće iz RS po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Neće iz "HB" po normalnim sportskim pravilima i statutima? Ne moraju. Ima ko hoće.
UEFA/FIFA realno nije briga za RS. Nije bilo RS ni u onom prvom Savezu kojeg su UEFA/FIFA priznale. FSRS je ubačen u Savez unutarnjim dogovorom ljudi u BiH, nakon što je već 6 godina Savez sasvim normalno funkcionisao i bez njih. Oni nikada nisu ni morali biti ubačeni. I nemam ja, niti bilo ko drugi, ništa protiv da oni budu ubačeni i da učestvuju, ali je tad u nekoj želji da klubovi iz čitave BiH igraju ligu prihvaćeno mnogo, i previše zahtjeva iz RS, previše im je ustupaka urađeno. Oni su tražili da se vodi računa o nacionalnom, da se naprave pariteti članova Skupština i Odbora koji će dolaziti iz entiteta/kantona, oni su ti koji su tražili da selektori i treneri moraju biti različitih naroda itd, a istovremeno je rijetko ko od njih ikada prihvatio Savez BiH kao svoj, reprezentaciju kao svoju i vrlo rijetko je, ako uopšte ikada, bilo koji njihov klub iskreno predstavljao BiH u Europi {sve se ovo odnosi, doduše u nešto blažoj verziji, i na "HB klubove." Iako, među njima kao takvim postoji više razlika nego što je slučaj kod prvih, jer se ovi ponašaju kao da ih je neko po kalupu pravio}. Zato danas imamo to što imamo. Hvala Bogu, pa BiH raspolaže sa jakim, multietničkim, sportskim radničkim kadrom koji će znati obavljati svoj posao u tom nekom budućem NSBiH i kojem će na prvom mjestu biti fudbal i razvoj istog, a ne predstavljanje političkih ideja, blokade i podmetanja.
Mislim da bi se sad trebalo nekako dići iznad ovoga, pokušati okupiti ljude iz fudbala, imamo ih kao što reče hvala bogu i ovdje i vani....zajednički pokušati dogovoriti sastanak sa čelnicima UEFE, reći, da, mi smo to koji žele da spasimo fudbal u BiH i prihvatamo sve vaša načela i pokušati svim mogućim lobijima dobiti priznanje od UEFE kao novoosnovani savez....a ko što reče puca mi neka stvar za predstavnike iz RS i Hercegovine....
- Topla voda
#71 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
kao i u svemu ,taoci smo srpskog izivljavanja,ili da koristim eufemizam,taoci smo izivljavanja dijela srpskih zvanicnika u institucijama vlasti,sporta i svega ostalog.
hoce ljudi da crknemo,oni imaju svoju repku,i jebe im se.....
i svaka prica sa takvima,u koju upadamo godinama,samo nas na kraju kosta.
da smo bogdo bili pametni kad smo se ujedinjavali,i da nismo dozvolili njihovim ekipama i zvanicnicima da udju u nsbih,da smo ih ogranicili sa brojem glasova,a mogli smo jer je nas savez bio priznat,a oni su se infiltrirali u njega,zbog kompromisa.
al sad je to sve u folu ,bilo je sta je bilo.
najgore je sto sami ne mozemo,i sve oci upiremo u fifu i uefu,kao sto upiremo u "medjunarodnu zajednicu" u politici...
..nekad pomislim da bi se najbolje bilo opet porokati,pa sta bog da...prodje mi zivot u pravljenju kompromisa sa neprijateljem,u najtrivijalnijim i najjednostavnijim stvarima,kao sto je fudbal
da smo bogdo bili pametni kad smo se ujedinjavali,i da nismo dozvolili njihovim ekipama i zvanicnicima da udju u nsbih,da smo ih ogranicili sa brojem glasova,a mogli smo jer je nas savez bio priznat,a oni su se infiltrirali u njega,zbog kompromisa.
najgore je sto sami ne mozemo,i sve oci upiremo u fifu i uefu,kao sto upiremo u "medjunarodnu zajednicu" u politici...
..nekad pomislim da bi se najbolje bilo opet porokati,pa sta bog da...prodje mi zivot u pravljenju kompromisa sa neprijateljem,u najtrivijalnijim i najjednostavnijim stvarima,kao sto je fudbal
-
LSD
#72 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
eh ta pitanja postavi i Pušini koji u ta doba sklapao takav savez i takve dogovore sa njima.Topla voda wrote:kao i u svemu ,taoci smo srpskog izivljavanja,ili da koristim eufemizam,taoci smo izivljavanja dijela srpskih zvanicnika u institucijama vlasti,sporta i svega ostalog.
To što se srbi iz RS-a furaju da mogu dobiti svoju reprezentaciju i svoj Savez po uzoru na Sjevernu Irsku i da budu legitimni i priznati od strane UEFE , to su price za malu djecu...dobit ce je kad i dobije Baskija u Španija i Picardia ili Normandia u Francuskoj, karikiram namjerno....8 godina vucemo ih za nos i pravimo budalama (neki dan je to Pušina pricao, od 2003 kad smo i obecali da cemo napraviti Statut sa jednim predsjednikom ,ali banda mislila da ce nam UEFA popuštati vazda i gledati kroz prste) e nece ljudi da više troše energiju i živce sa nama...sad ce nam udariti suspenziju i onda može komotno sve pod kljuc staviti...dosta je njima i ovaj naš savez još da se zayebavaju RS-om.
- denimb
#73 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Koji su to ublehasi u pm, jedni placu zbog remija u Tallinu, drugi trljaju ruke zbog solidne partije i remija u Parizu...a nas koce i unistavaju na svakom koraku.
Na kraju najgore je to sto se mi sami ponasamo kao da se u svemu tome nista ne pitamo
Na kraju najgore je to sto se mi sami ponasamo kao da se u svemu tome nista ne pitamo
- Šibicar
#74 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Ne znam za vas,ali ja ne mogu još uvijek povjerovati da su se ovi žohari pomirili sa suspenzijom,siguran sam da će oni nešto izmajmunisati i da će se dogovoriti oko ovog statuta,a toga me najviše strah.Kad smo konačno došli do izvora red je i da se napijemo vode,drugim riječima,ako ćemo gledati ove iste ili slične idiote i dalje u savezu,mene ni 100 usvojenih statuta ne može usrećiti,jer znam da sam na kraju dana opet na istom.Opet ću gledati domaćinsku ligu,gostovanja kod krvoločnih domaćina kostolomaca,potplaćene sudije,namještanja i dogovaranja,razne livade i oranice ne kojima se ni hrkljuš ne bi mogao igrati regularno,ligu svake godine sve slabiju i neinteresantniju,talente kako propadaju,igrače kako jedva čekaju da odu u 2 ligu Kazahstana,derbi sa konama pred desetak milja ljudi....i šta sve ne.
-
todd_smith
#75 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
mislim da ovaj komentar sa FB sve objasnioGandalfSivi wrote:Kako lud frajer svega mi. Glasa se za ovaj statut godinu i kusur vec, pa su svaki put bili protiv...Murat Sabanovic wrote:da su srbi dobili da igraju medjunarodne utakmice ,glasali bi ZA.posto to nisu ,inate ovim ostalima i boli ih ona stvar za bh fudbal.njihovi oci su svakako usmjerene prema beogradu.oni hrvati koji su glasali PROTIV ,uradili su to radi lagumdzijine politike.. kao ono nema HDZ-a,nema saveza...bosnje koje su glasale protiv,uradili su to radi interesa njihovih partija...
a ta pauza je za konsultacije sa dodikom,ako budu glasali ZA,nesmiju se vratiti u B.luku