Sarajevski_Marlboro wrote:Jednom mi zamalo usrane pelene nisu pale na glavu.
Banane i ulošci su tradicija.
ja dozivjela jednom na trgu heroja iz onih nebodera kišu trešanja
Sarajevski_Marlboro wrote:Jednom mi zamalo usrane pelene nisu pale na glavu.
Banane i ulošci su tradicija.
ruzno je druge grditi a sebe hvaliti.....koliko je mene mama naucilaVenomousV wrote:pa valjda treba prvo poci od sebe
Ti si taj koji nisi sposoban tumačiti ono što ja pišem. Ja nigdje nisam spominjao ni ubijanje pasa lutalica po hitnoj metodi (vrati se na onu temu pa vidi moj prijedlog), niti bacanje smeća po ulici.poznanik wrote:Jesi li ti stvarno toliko nesposoban da protumačiš što ja napišemhz__semir wrote:Na jednoj si temi (isti podforum, tema jedan red niže) protiv toga da se psi lutalice istrijebe, na ovoj si temi portiv toga da se psi lutalice hrane, pa šta hoćeš ti čovječe Božiji? Jel' ti razmišljaš prije nego pišeš postove ili pri otvaranju svake nove teme imaš neke druge principe i načine razmišljanja, pa bezvez elupaš šta stigneš, samo da kontriraš svim ostalim forumašima?Reci, ako treba pisaću tebi i jednostavnim riječima, bitno mi je da takve osobe što prije shvate problem, nije mi teško
Samo da ti nabrzinu pojasnim - na ovoj temi se piše o kulturi življenja, o svakodnevnim i uobičajenim navikama sugrađana da bacaju smeće na zelene ili druge javne površine, isl, imaš puno već ispisanih primjera, o nekulturi, zapravo
![]()
Izuzev, ako ne provociraš sve vrijeme, jer se moji stavovi kose s tvojom željom za fizičkim uništenjem pasa lutalica, i to po hitnoj metodi.
VenomousV wrote:haj ti meni konkretno reci sto tebi smeta ta kucica i pas?
poznanik wrote:![]()

poznanik wrote:Trebam li tebe pitati šta i kako da radim sa svojim slobodnim vremenomvdivna wrote:Otvarac teme poznanik..pa covjece dragi imas li ti pametnijeg posla od raspravljanja po forumu?Nakon tvojih 16500 postova ovdje
![]()
Fakat, u 2010 godini se registrovala, znaci 6 godina poslije mene, i ima vise od duplo postova od mene. I onda ona kaze ima li sta pametnijeBullet Tooth Tony wrote:poznanik wrote:Trebam li tebe pitati šta i kako da radim sa svojim slobodnim vremenomvdivna wrote:Otvarac teme poznanik..pa covjece dragi imas li ti pametnijeg posla od raspravljanja po forumu?Nakon tvojih 16500 postova ovdje
![]()
![]()
![]()
![]()
ako nemam postova to ne znaci da ne pratim forum, nego da imam zivot pored foruma..amrica wrote:vidi ekipe, hajvan, budalica i nenji_avero![]()
clanovi foruma od 2007. i 2008., imaju cca 30, 40 i 100 postova, i sad se skupe, 'nako slucajno ovdje![]()
a kultura zivljenja u sarajevu
budalica22 wrote:ako nemam postova to ne znaci da ne pratim forum, nego da imam zivot pored foruma..amrica wrote:vidi ekipe, hajvan, budalica i nenji_avero![]()
clanovi foruma od 2007. i 2008., imaju cca 30, 40 i 100 postova, i sad se skupe, 'nako slucajno ovdje![]()
a na ovu temu sam odgovorila jer mi strasno smece i proseravanja ljudi oko toga smeta... proseravanje u tom smislu da se pise kako ovo kako ono.. a niko da nesto poduzme.. koliko od vas bi sada izasao u park ispred svoje kuce/zgrade/skole... da pokupi papirice i to smece... mozda vas 3% - ostali bi rekli.. sto da ja kupi, nisam ja ni bacio...
ma daj.. zar stvarno vjerujes da rad, policija i inspekcije nesto rade osim ispjanja kafa po okolnim kaficima, slasticarnama i benzinskim pumpama?amrica wrote:budalica22 wrote:ako nemam postova to ne znaci da ne pratim forum, nego da imam zivot pored foruma..amrica wrote:vidi ekipe, hajvan, budalica i nenji_avero![]()
a na ovu temu sam odgovorila jer mi strasno smece i proseravanja ljudi oko toga smeta... proseravanje u tom smislu da se pise kako ovo kako ono.. a niko da nesto poduzme.. koliko od vas bi sada izasao u park ispred svoje kuce/zgrade/skole... da pokupi papirice i to smece... mozda vas 3% - ostali bi rekli.. sto da ja kupi, nisam ja ni bacio...
Pa da citas forum, procitala bi sljedece:
ne trebas ni ti ni ja ni peti ni deseti komsija da cisti. Upratis ko baca smece, pa telefon, eko policija, inspekcija, rad, policija... pa kad pocnu kazne stizati, pa se ne mogu dobiti dokumenti, onda ce biti drugacija prica. A ovako, ti cistis, oni bacaju, perpetum mobile, skontaj ko je lud a ko zbunjen![]()
Uostalom, postoje ljudi koji su placeni da ciste, tako da ne vidim svrhu da neko drugi radi njihov posao. Zoves park, rad, trazis da odrade svoj posao.