Muskarci upomoc!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
amhrienizi

#51 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

eluna wrote:i ja sam žensko ali zaista moram ........ ako on nije ništa naučio izu svog prvog braka i problerma sa prvom ženom, a nije, vidi se iz priče, onda nikada i neće ....... on je jednostavno mlakonja koji nema svoj stav u kući, ima punu kuću žena koje ne znaju gdje je kojoj mjesto

trebala si ga ostaviti prvi putr kad je odabrao drugu stranu, tj. one sekunde kad svojoj majci nije začepio labrnje i tako joj pokazao da ženu koji voli ne smije da vrijeđa i provocira

a ako nakon svega što ste prošli, i što je on prošao u prvom braku, već nakon 3 godine vaše veze nije odlučio da živite sami, nikada on to neće ni odlučiti, nema muda da se trsi maminog učkura jer mu to ipak predstavlja dječačku sigurnost

i ti si mnogo griješila doduše ............ zatvaranje u sobu zato što nemaš s kim je nagori potez ...... trebala si i njega i njegove ostaviti tamo gdje jesu ..... izlaziti, družiti se, naći posao, otići negdje u fin tih restoran pa pisati tamo, pronaći neko svoje zadovoljstvo mimo te kuće, pa biti čila i vesela kad se vratš u tu kuću .... on bi i dalje gledao u tebe kao u nešto pozitivno u njegovom životu, a one bi jele svoje džigerice, što se kaže, jer ti ne bi mogle ništa ...... a možda bi i on lakše dokonao neke stvari

hahhahhah, znam ženu koja je svojoj svekrvi zalupila vrata pred nosom i to kad joj je muž bio tu, sve uz komentar "ne možeš mi ništa, jer ja mu dajem ono što ti nikada nečeš moći" ........... i dalje su u sretnom braku, a muž joj je malčice i zahvalan što mu je skinula s vrata neke stvari koje sam nije mogao da skine - iz čistog poštovanja prema majci

da sam skontala to tako dobro bi bilo, nego im dala zadovoljstvo da me izludjuju. :(
Last edited by amhrienizi on 06/03/2011 15:46, edited 1 time in total.
amhrienizi

#52 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Una ragazza wrote:
theTruePath wrote: Ona nece biti tu zauvijek vec ima 70 neku godinu,a ti si dala 10 god,to je puno da bi sad sve bacila u kantu..a volis ga.To je onako realno i logicno razmisljanje

bori se,strpi se malo,poslije kise dolazi sunce
Ovo je nesto najgluplje sto sam procitala... :-) pa nije samo mama vec komplet zenski dio familije...i u njemu je problem, ne u mami...a jako je ruzno ocekivat i nadat se necijoj smrti, znas :roll:
:!:
amhrienizi

#53 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Bullet Tooth Tony wrote:
Njegovo dijete zivi sa majkom, koja je uvijek optuzivala svekrvu i ove druge dvije da ih je rastavila
;-)

Ne izvlacis pouku iz onog sto te okruzuje, svekrva i dvije te neke sanhe a sve rastavljene i sa djecom, ne moze biti bas dobra platforma za porodicnu slogu , jos u istoj kuci... druga stvar nisi navela njegov odnos prema tvojim roditeljima, bez obostranog postovanja zaboravi na zdrav brak
:oops: :!:
benii

#54 Re: Muskarci upomoc!

Post by benii »

supeeeeeeer, probudila se :) mislim da ce ti vise biti od pomoci da ucestvujes u ovim razgovorima, a ne da iz sjene samo posmatras :)
amhrienizi

#55 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

benii wrote:supeeeeeeer, probudila se :) mislim da ce ti vise biti od pomoci da ucestvujes u ovim razgovorima, a ne da iz sjene samo posmatras :)

ja znam.sigurno. vjerujte da se vec ouno bolje osjecam.
davno sam se probudila, jer nisam ni mogla od muzike spavati :roll: a isla gledala neke stanove danas...

moram se malo trznuti, dobro mi je zena rekla da se prestanem sazalijevati!
amhrienizi

#56 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

BlackPool wrote:U kojem si hotelu? :D

Salim se... al' de razmisli da ovaj tekst odneses nasem nekom reditelju, ovo je za filma ubilo se.

I na kraju samo da kazem da je on mamin sin. Tesko ces ti njega od mamine sise odbit! Da je musko ne bi se ko pichka ponasao i da Te stvarno voli vec bi odavno imali i dijete i bili sami u kuci, stanu ili gdje vec!

Goni ga u qurac, odose Ti godine!

PS: I nastavi pisat knjigu, mozda se bude prodavala!?

Pozdravcic :run:

ovaj prvi post me je do suza nasmijao! meni ne ginu suze ili ovako ili onako :lol: :lol:
amhrienizi

#57 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Hemel wrote:koje vi startne pozicije za zivot imate ali ih ne znate da iskoristite. ne znate svoj zivot da uredite. steta. zivot je dovoljno dugacak da ce se imati vremena i za kajanje.
ovako kako stoji, vas zivot je nikakav. sjednite i dogovorite se sta VI zelite i slusajte samo sebe. ako to ne mozete da realizujete, ne odugovlacite, radije se razidjite. kada se vas dvoje slozite, vama nemoze niko nista a ako ce on slusati bilo koga, to ce uvijek raditi i uvijek cete imati trzavice.

sretno vam bilo.

ja i ja mislim da imamo dobre uslove, ali jednostavno ne vucemo u istom pravcu, nego svako na svoju stranu. to je bas ocito. :(
benii

#58 Re: Muskarci upomoc!

Post by benii »

amhrienizi wrote:
benii wrote:supeeeeeeer, probudila se :) mislim da ce ti vise biti od pomoci da ucestvujes u ovim razgovorima, a ne da iz sjene samo posmatras :)

ja znam.sigurno. vjerujte da se vec ouno bolje osjecam.
davno sam se probudila, jer nisam ni mogla od muzike spavati :roll: a isla gledala neke stanove danas...

moram se malo trznuti, dobro mi je zena rekla da se prestanem sazalijevati!
ti si zaista davno trebala nauciti nesto iz svojih gresaka, ne znam zasto ti treba 10 godina da saberes 2 + 2
amhrienizi

#59 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Boze dragi, sad opet sve citam i citam onaj svoj roman...
Bas tuzno,jadno nekako. Ali kao da je kraj svijeta. PA NIJE!
Gdje su meni oci bile, i mozak?? Sve je tako jasno kao dan, a ja se opet nesto lomim.
Ljudi prezive puno vece tragedije, drame i zivotna iskusenja pa opet zive. A ja se nesto predala, ne znam kud udaram. hej moja budalo! :? :roll: :x

Dobro je da ima i ovaj forum i da ljudi hoce reci svoje misljenje!
Last edited by amhrienizi on 06/03/2011 16:00, edited 1 time in total.
Ghost_Rider_XXX

#60 Re: Muskarci upomoc!

Post by Ghost_Rider_XXX »

Koliko ja skontah ti sad vagaš 29 a on 42. U tim godinama bi svaki normalan insan oženio osobu s kojom je, a ne trčkarao od hotela do mame da joj se prihvati za suknju i u rikverc.

Dok si još mlada nogiraj to odboluj godinu i nafataj šta normalno, od ovoga nema selameta.
amhrienizi

#61 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:Koliko ja skontah ti sad vagaš 29 a on 42. U tim godinama bi svaki normalan insan oženio osobu s kojom je, a ne trčkarao od hotela do mame da joj se prihvati za suknju i u rikverc.

Dok si još mlada nogiraj to odboluj godinu i nafataj šta normalno, od ovoga nema selameta.

bas tako. i nema selameta!
tech10

#62 Re: Muskarci upomoc!

Post by tech10 »

Njemu je sigurno najteze. On je izmedju dvije vatre. :-)
Ghost_Rider_XXX

#63 Re: Muskarci upomoc!

tech10 wrote:Njemu je sigurno najteze. On je izmedju dvije vatre. :-)
Jah moš mislit! Tamo mu nohaju jaja u zlatnoj kašici, zato i neće da se makne od njih. Jadni mali on mislim da mu trebamo otvoriti temu podrške. Treba ba to marisat da ne zna gdje udara.
benii

#64 Re: Muskarci upomoc!

Post by benii »

da tesko mu je, ima 42 god, a u hotelu ga ceka djevojka od 28... mislim, koliko godina treba da ima, da bi vodio samostalan zivot i osnovao svoju porodicu...
amhrienizi

#65 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Jah moš mislit! Tamo mu nohaju jaja u zlatnoj kašici, zato i neće da se makne od njih. Jadni mali on mislim da mu trebamo otvoriti temu podrške. Treba ba to marisat da ne zna gdje udara.
:lol: :-D :D
Luce

#66 Re: Muskarci upomoc!

Post by Luce »

amhrienizi wrote:Boze dragi, sad opet sve citam i citam onaj svoj roman...
Gdje su meni oci bile, i mozak?? Sve je tako jasno kao dan, a ja se opet nesto lomim.
Ljudi prezive puno vece tragedije, drame i zivotna iskusenja pa opet zive. A ja se nesto predala, ne znam kud udaram. hej moja budalo! :? :roll: :x

Ne okrivljuj se sad, niti je tuzno niti jadno. Jedan zivotni film, na zalost ti igras glavnu ulogu. Bitno je samo da se ti priberes, i kazes, imam snage da svoj zivot opet postavim na noge i da se pridignem. Evo sama cinjenica da si ovdje to istresla je dobar pocetak. Priznala si sebi samoj otvoreno neke stvari, to je vec jako puno. :thumbup:
amhrienizi

#67 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Luce wrote:
amhrienizi wrote:Boze dragi, sad opet sve citam i citam onaj svoj roman...

Ne okrivljuj se sad, niti je tuzno niti jadno. Jedan zivotni film, na zalost ti igras glavnu ulogu. Bitno je samo da se ti priberes, i kazes, imam snage da svoj zivot opet postavim na noge i da se pridignem. Evo sama cinjenica da si ovdje to istresla je dobar pocetak. Priznala si sebi samoj otvoreno neke stvari, to je vec jako puno. :thumbup:

a joj hvala ti. jeste, najteze je covjeku sa samim sobom. ali eto polahko je krenulo! :sax:
Ghost_Rider_XXX

#68 Re: Muskarci upomoc!

amhrienizi wrote:a joj hvala ti. jeste, najteze je covjeku sa samim sobom. ali eto polahko je krenulo! :sax:
Nemoj ništa polako, to ti je ko s cigarama kad popupiš popušiš, i nema od danas smanjujem. Ili, ili, ne zavlači se bespotrebno.
amhrienizi

#69 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:
amhrienizi wrote:a joj hvala ti. jeste, najteze je covjeku sa samim sobom. ali eto polahko je krenulo! :sax:
Nemoj ništa polako, to ti je ko s cigarama kad popupiš popušiš, i nema od danas smanjujem. Ili, ili, ne zavlači se bespotrebno.

kontam sta mislis!
black

#70 Re: Muskarci upomoc!

Post by black »

prica sa istom ili slicnom tematikom bilo je masa na forumu, nikad i niko od postavljaca nije se javio da kaze sta je dalje bilo, kakvo je rjesenje itd. par puta se jave i nestanu, te probleme (ako stvarno postoje) mozete samo vi rjesiti, prica je uvijek takva, jednostrana, da namece sliku krivice ovog drugog a da li je tako ovde niko nemoze znati jer taj drugi nema priliku da isprica svoju verziju, citajuci "savjete" drugih mozes samo zbuniti sebe i jos vise sebi zakomplikovati situaciju, zato tu ste vi da sjedite i pricate, bliski vam prijatelji ili na kraju bracno savjetovaliste
ovako svojom pricom dajes jednu sliku njega kao nekog plisanog mede, mamine maze koja je nesposobna da nesto ucini, stavljas ga pred zid osude, ismijavanja, tamo nekih nepoznatih ljudi na forumu, a mozda covjek uopste nije takav, drugo mozda sva tvoja prica samo preslikava tvoje misljenje o njemu sto opet vodi nekim drugim stvarima itd.
mrtva kokoš

#71 Re: Muskarci upomoc!

Post by mrtva kokoš »

black wrote:prica sa istom ili slicnom tematikom bilo je masa na forumu, nikad i niko od postavljaca nije se javio da kaze sta je dalje bilo, kakvo je rjesenje itd. par puta se jave i nestanu, te probleme (ako stvarno postoje) mozete samo vi rjesiti, prica je uvijek takva, jednostrana, da namece sliku krivice ovog drugog a da li je tako ovde niko nemoze znati jer taj drugi nema priliku da isprica svoju verziju, citajuci "savjete" drugih mozes samo zbuniti sebe i jos vise sebi zakomplikovati situaciju, zato tu ste vi da sjedite i pricate, bliski vam prijatelji ili na kraju bracno savjetovaliste
ovako svojom pricom dajes jednu sliku njega kao nekog plisanog mede, mamine maze koja je nesposobna da nesto ucini, stavljas ga pred zid osude, ismijavanja, tamo nekih nepoznatih ljudi na forumu, a mozda covjek uopste nije takav, drugo mozda sva tvoja prica samo preslikava tvoje misljenje o njemu sto opet vodi nekim drugim stvarima itd.
:thumbup:
amhrienizi

#72 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

black wrote:prica sa istom ili slicnom tematikom bilo je masa na forumu, nikad i niko od postavljaca nije se javio da kaze sta je dalje bilo, kakvo je rjesenje itd. par puta se jave i nestanu, te probleme (ako stvarno postoje) mozete samo vi rjesiti, prica je uvijek takva, jednostrana, da namece sliku krivice ovog drugog a da li je tako ovde niko nemoze znati jer taj drugi nema priliku da isprica svoju verziju, citajuci "savjete" drugih mozes samo zbuniti sebe i jos vise sebi zakomplikovati situaciju, zato tu ste vi da sjedite i pricate, bliski vam prijatelji ili na kraju bracno savjetovaliste
:sad: :thumbup:
eluna

#73 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

jok eto,
:x :x :x :x o čovjeku od 42 godine koji ne može da se odljepi od mamine suknje i oženi ženu čak 13 godina mlađu (prika moj u holivudu plaćaju silne pare da se sa trakvom samo pojave u javnosti :-D ) i sa tom, ženom- za koju priča da je voli ali je kao sponzorušu drži u hotelu jer kući ne smije od mamice - e za ta takvog lika treba da mislim da je odrastao muškarac, spospban za život i porodicu :shock: :shock: haloooooooooooooooooooooooooooooooo

može da ima "alatku" kakvu god, para koliko hoćeš, da izgleda kao ričard gir ili kao sam apolon ........... nezreo, bezobrazan, razmažen i uplašen djećaćić zarobljen u tijelu 42-dišnjaka .......... kojemu treba da ga mamica čuva za ruku dok zaspi i još da mu ugasi svjetlo kad lagano izađe iz njegovog sobička ........... eto to je on

čuj "prikazuje ga kao nesposobnog" .......... pa da je izašta sposoban do sada bi već bio oženjen i mamu bi posjećivao jednom sedmično, i to sa svojom cijenjenom i poštovanom ženom ..........
eluna

#74 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

@amhrienizi

izvini za ono "kao sponzoruša" ....... ali vraga mu, sve sponzoruše imaju negdje u nekom hotelu sobu, a poštene i čestite žene ne ................ :-? :-? nikada mi neće biti jasno zašto si na to pristala, ali kažu "ljubav je slijepa" .... a tebe kao mladu zaljubljenu osobu jedino to može opravdati - ali samo za isvjesno vrijeme ....... one sekunde kad si se počela tako osjećati a nastavila i dalje da se ponašaš mimo onoga što jesi - opravdanje više ne vrijedi
eluna

#75 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

Bullet Tooth Tony wrote:
yellow cat wrote:
eluna wrote:znam ženu koja je svojoj svekrvi zalupila vrata pred nosom i to kad joj je muž bio tu, sve uz komentar "ne možeš mi ništa, jer ja mu dajem ono što ti nikada nečeš moći"
Tobe jarabi. :-)
Zalosno u najmanju ruku
da, žalosno, ali to je bila kulminacija slične situacije ..... na kraju je ispalo da je žena otjerala njegovu majku od njega, ali eto .... samo on zna zašto svoju ženu voli još više zbog toga ;-)
Post Reply