eluna wrote:i ja sam žensko ali zaista moram ........ ako on nije ništa naučio izu svog prvog braka i problerma sa prvom ženom, a nije, vidi se iz priče, onda nikada i neće ....... on je jednostavno mlakonja koji nema svoj stav u kući, ima punu kuću žena koje ne znaju gdje je kojoj mjesto
trebala si ga ostaviti prvi putr kad je odabrao drugu stranu, tj. one sekunde kad svojoj majci nije začepio labrnje i tako joj pokazao da ženu koji voli ne smije da vrijeđa i provocira
a ako nakon svega što ste prošli, i što je on prošao u prvom braku, već nakon 3 godine vaše veze nije odlučio da živite sami, nikada on to neće ni odlučiti, nema muda da se trsi maminog učkura jer mu to ipak predstavlja dječačku sigurnost
i ti si mnogo griješila doduše ............ zatvaranje u sobu zato što nemaš s kim je nagori potez ...... trebala si i njega i njegove ostaviti tamo gdje jesu ..... izlaziti, družiti se, naći posao, otići negdje u fin tih restoran pa pisati tamo, pronaći neko svoje zadovoljstvo mimo te kuće, pa biti čila i vesela kad se vratš u tu kuću .... on bi i dalje gledao u tebe kao u nešto pozitivno u njegovom životu, a one bi jele svoje džigerice, što se kaže, jer ti ne bi mogle ništa ...... a možda bi i on lakše dokonao neke stvari
hahhahhah, znam ženu koja je svojoj svekrvi zalupila vrata pred nosom i to kad joj je muž bio tu, sve uz komentar "ne možeš mi ništa, jer ja mu dajem ono što ti nikada nečeš moći" ........... i dalje su u sretnom braku, a muž joj je malčice i zahvalan što mu je skinula s vrata neke stvari koje sam nije mogao da skine - iz čistog poštovanja prema majci
da sam skontala to tako dobro bi bilo, nego im dala zadovoljstvo da me izludjuju.