Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn

Pandakonda

#51 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn

Post by Pandakonda »

annoy wrote:PJW zna imati bas dobrih videa, ali nekad fakat sere, npr. prica o depresiji iz prilicno ignorantne pozicije. Pa me ne cudi da je ignorantan i u vezi nekih drugih stvari

Najbolji mi je kad kaze "imagine my shock" :D

Btw zar postoji osoba koja Jonesa shvaca ozbiljno :D :D
Zašto ga nebi shvaćali ozbiljno kad je ljudsko biće :D :D

hAZNADAR

#52 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn

Post by hAZNADAR »

smijesni_ste wrote:Malo i ti počinješ sa teorijama zavjere :D...nije problem islamofobija i konkretni argumenti već negiranje zločina.

Klip je star skoro 7 godina, a samo dio je u vezi sa BiH tako da stvarno sumnjam da smo mu mi neki prioritet pored svih sranja u Britaniji i svijetu u posljednje 2,3 godine, a još manje sumnjam da ga neko odavde 'finansira'

Koliko znam, bilo je poziva direkciji za Miss da se toj našoj curi oduzme titula, ali naravno da ništa nije bilo od toga na kraju.

Slažem se za dokumentarce o Srebrenici...
Pa negiranje zlocina nad muslimanima jeste dio islamofobije. Isto kao sto negatore Holokausta nazivaju antisemitima, anti-judaism,..

A nije teorija zavjere vec cist interes. Dodik se povezuje sa desnicarima i islamofobima iz cistog politickog interesa. Kada nije uspio pridobiti jace igrace, politike,.... daj sta das. Nasi svi lobiji dugo godina plasiraju svoje verzije istine. Isto kao sto saudijci i iranci parama i vezama izvoze svoje verzije ko je tamo dole dobar ili los i to mozes kod nas vidjeti - a ne granicimo sa njima niti ih poznajemo.

U Americi je ista stvar kao i u Skandinaviji. Briga tamosnje desnicare za neku tamo BiH, niti znaju gdje je niti ista o tome,... Ali kada se oglase o tome - znaj da je u pitanju lobi. Ja sam licno dozivio da privatno cujem neke stavove stranaca o nama za koje se uspostavilo da je taj to cuo od nekog "naseg".
cyprus

#53 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn

Post by cyprus »

Pandakonda wrote:
Ja sam za ovog Alexa Jonesa samo načuo... Suštinski dosad nisam imao pojma o njemu, osim da pripada tom krugu kojem pripada...

Pa jebemu sve, zar je moguće da OVO ima neki uticaj među publikom? Ovo??? :-) :-) Ovakih se u Jagomiru da nahvatat :-)
GandalfSivi

#54 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn

Post by GandalfSivi »

Roger Stone je u studiju kod Alex Jones-a cekao rezultate izbora, njih dvojica sami, tako da ova budala uopste nije za potcjeniti. Anyhow, kao sto rekoh, ovakvi idioti imaju svoj svijet, ja se drzim mimo istog, tamo ne vrijede ista pravila logike...
BHCluster

#55 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn

Post by BHCluster »

Grean

#56 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn

Post by Grean »

jefferson wrote:
rijeka oz wrote:
crnokosa88 wrote: ....
Dobro, ali mozes li ti meni reci nesto o tvrdnjama Paula Watsona, jesu li konc-logori za Bosnjake novinarska konstrukcija ili nisu? :?:
Nije on odavle pa ne zna 8)
Znam ja vrlo dobro, ne boj se!
Crnokosa, u americi zbog toga sto imas 1 amandman mozes pricati sta hoces. U americi imas profesora na fakultetima koji negiraju holokaust, genocid u BiH, i 1000 drugih stvari. Medjutim, zbog Bill of Rights oni imaju pravo na svoje misljenje. Oni iznose svoje misljenje! To sto to nema veze sa stvarnoscu, to je druga stvar, ali amerika ne funkcionise na nacin na koji funkcionise Bjelorusija. Imas pravo na svoje misljenje, imas pravo spaliti americku zastavu kao znak protesta jer te stiti 1 amandman koji po odluci vrhovnog suda se u tom slucaju interpretuje kao izraz misljenja.
Stoga, da neko obraca paznju na nekakvu budalu koja negira dokaze kao sto su svjedocenja hiljada ljudi, masovne grobnice, spijunsi sateliti i jos brdo stvari? I mean, camon? Jos se trebam uzrujavati zbog nekog americkog debila koji hoce malo paznje ne bil koji dolar zaradio?

Ali gledanje Hezbulahovog kanala je krivicno djelo :wink:

Tad se naprasno pretvara u Bjelorusiju
Post Reply