Meni je ovako odkako sam postao njihov korisnik, al' stvarno ne serem..
Od 1.80Mb/s do 2.20 Mb/s
Moderator: Benq

kakav je kod tebe cardshering preko zone zaledil ti slika,il je ovo samo kod meneEdoI wrote:Ja u otprilike posljednjih mjesec dana dobijam super brzine (plaćam za 2048kbps), evo sinoć izmjerih 1979kbps. To 1979kbps bi moglo značiti čak da sam dobijao maksimalnu brzinu, ne znam koliko mi brzine uzme cardsharing i drugi računar koji je radio, ali nije upotrebljavan u tom trenutku. Inače mjerim između 1500 i 1700 kbps.
Znaju imati i dobrih i loših trenutaka, ali uglavnom se vrti oko 1.7 - 1.9 Mbps. Meni je recimo prekjučer bila slaba konekcija, ali danas i jučer gledam YT klipove na 480p bez problema, još učita video puno prije nego ga gledam./////// wrote:Imam pitanje posto planiram postati ZONIN korisnik extra s paket oprema 5 ghz,pa me intersuje da li mogu dostici tu brzinu 2048,da li ima problema i stekanaja prilikom gledanja youtube i filmova,kako podnosi nevrijeme kisa,snijeg posto imam jedino prijem sa cvorisra ozren predajnik kraljica al gore su kako znam jaki vjetrovi pa ako ima ko pristup sa kraljice volio bi odgovor!!!!
Nisam daleko od tebe/////// wrote:a odakle si ti "mentalist" jesil blizu gracanice i jeli ti ova opreema 5 ghz,sto se tice wirca to je smece nad smecem
Nije nikakvo hvalenje ovog provajdera, evo sad gledam 3 uporedna filma na filmoviziji i apsalutno ne steka. E sad, nije neki kvalitet sreama, ali fercera solidno. Kad je kisovito zna praviti probleme sa pingom, a brzina bude mozda za 200- 300 kb manja. To je otprilike to/////// wrote:Meni su rekli ovi iz zone da bi ja imo prijem sa ozrena a mene brine sad ovako kad je kisa,snijeg itd posto je gore visina da ne bude cesti prekida a mozes li ti gledati filmove i stekali ti kad gledas youtube i ostale video sadrzaje,pitam te zato sto si i ti blizu ove regije ovdje