jeftin let kupis...ali sam moras isprintati kartu, sam sebe cekirati, sam svoje torbe cekirati, isprintati boarding pass i jos 100 stvari sve sam znaci radis..tj njihov si radnik ako skontas...sve u svemu ako zakanis ili ne uradis jednu od tih uslova moras plaati "kaznu" koja je skoro iste cijene kao i karta..alica.k wrote:sta je tacno dno dna?todd_smith wrote:Nadam se da Ryanair i nikada nece imati...dno dna od kompanije
o prtljagu da i ne pricam...hajde sto ne smije ama bas ni gram teze od limita, nego mora biti i tacne dimenzije kofer, jer ako je 2-3 centa duzi/siri ne primaju jer "ne moze u njihov avion"
u avionu ti cak naplati ako zelis u WC....inace ko zna i ko je letio sa ryanairom zna da let za Pariz/London/Madrid itd ne znaci let u taj grad..neko let van tog grada, gdje ti onda moras sam platiti taxi/voz/bus i gdje te na kraju krajeva svi troskovi izadju na "normalnu" kartu drugih kompanija
mislim stvarno ako zelis da putujes kao robot, ili da te sve u sve,u tretiraju kao smece onda bujrum, izvini ako zelim da putujem kao ljudsko bice, radije bih platio 200km vise za kartu gdje znam da mogu rahat putovati bez ikakvog dodatnog stresa :/
mozda prije par godina kada su imali konkurencije...sada je druga pricanecropolis wrote:Kako kome...todd_smith wrote:Nadam se da Ryanair i nikada nece imati...dno dna od kompanije
Ja sam par puta putovala sa njima i odlično iskustvo imala tako da mogu sve pohvale ići na njihov račun, što se mene tiče