E Vugdalicu, Marjan je za tebe pojam komentatorstva, i ako je on kumovao Dijamantu a raja to prihvatila onda se i ti pomiri s tim, nametni se na neki drugi pristojniji nacin, otkrij neko novo fudbalsko BH ime.
Uh jest me juce iznervirao
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Najjace je sto na portalu sa-x imas vijest "Dzekson..."Timscho wrote:Ovaj Vugdalic , osim sto se provaljuje raznim komentarima i pokusava prenijeti kladionicarsku napetost na male ekrane, je izgleda dosta nafuran lik. Cuj on eto odredio da Dzeko vise nije Dijamant nego Dzekson.
E Vugdalicu, Marjan je za tebe pojam komentatorstva, i ako je on kumovao Dijamantu a raja to prihvatila onda se i ti pomiri s tim, nametni se na neki drugi pristojniji nacin, otkrij neko novo fudbalsko BH ime.
Zasto se kod nas uvijek postoji tendencija opstruiranja vlasti.Timscho wrote:Ovaj Vugdalic , osim sto se provaljuje raznim komentarima i pokusava prenijeti kladionicarsku napetost na male ekrane, je izgleda dosta nafuran lik. Cuj on eto odredio da Dzeko vise nije Dijamant nego Dzekson.
Timscho wrote:Ovaj Vugdalic , osim sto se provaljuje raznim komentarima i pokusava prenijeti kladionicarsku napetost na male ekrane, je izgleda dosta nafuran lik. Cuj on eto odredio da Dzeko vise nije Dijamant nego Dzekson.
samo malo wrote:Sve kojima je Sasa odbojan, ja bi dao na 24-satno slusanje prijenosa Seada Hadzijahica (valjda nisam pogrijesio ime)
I to je gol.... Jugoslavija je prvak svijeta u rukometu... laku noc postovani gledaoci
Prob`o, ali zaspem u prvoj rundiBubalo1 wrote:samo malo wrote:Sve kojima je Sasa odbojan, ja bi dao na 24-satno slusanje prijenosa Seada Hadzijahica (valjda nisam pogrijesio ime)
I to je gol.... Jugoslavija je prvak svijeta u rukometu... laku noc postovani gledaoci![]()
Jesil gledo ikad boks kad on prenosi
![]()
![]()
![]()
![]()
i voli da šeta po Gorici, ali ne onoj Slovenačkoj već Italijanskoj gdje je i rodjenkarbofix wrote:Meni je lično Saša simpatičan sa svojim komentarima jer nije kao drugi. Čovjek voli to što radi, a ne kao Ahmetović i Muratović sa FTV-a koji nemaju veze s vezom i jedva čekaju da završi utakmica (osim kad Ahmetović prenosi Arsenal). Znači, gledam utakmicu da se opustim, malo odlutam negdje... Više volim da Saša lupa k'o maksim po diviziji (naravno - nije uvijek ni smiješan, ali Bože moj) nego da slušam tamo Ahmetovića ili Muratovića (čitaj dva mrtvaca koji bi ubili ne-znam-ti-kakvu utakmicu). S druge strane, Šuko, Spaho i Babić sa BHT1 su profesionalni ljudi, drže se neke komentatorske etike i po meni, nema im se šta reći. Toliko.![]()
"Fabio Kapelo - kruti talijan. Mislim naravno u fudbalskom smislu."![]()
Još jedan biser od sinoć.
čemu toLanguage wrote:kad govorite sasa mislite na sabahudin![]()
![]()
Da. Blag je u društvu, voli čašicu crnog vina.Language wrote: i voli da šeta po Gorici, ali ne onoj Slovenačkoj već Italijanskoj gdje je i rodjen![]()
ma zajebajem se nisam nacionalistakarbofix wrote:čemu toLanguage wrote:kad govorite sasa mislite na sabahudin![]()
![]()
Da. Blag je u društvu, voli čašicu crnog vina.Language wrote: i voli da šeta po Gorici, ali ne onoj Slovenačkoj već Italijanskoj gdje je i rodjen![]()
samo malo wrote:Sve kojima je Sasa odbojan, ja bi dao na 24-satno slusanje prijenosa Seada Hadzijahica (valjda nisam pogrijesio ime)
I to je gol.... Jugoslavija je prvak svijeta u rukometu... laku noc postovani gledaoci