Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Locked

Buduci predsjednik SDP-a bi po mome misljenju trebao biti:

Damir Hadzic
9
7%
Svetozar Pudaric
20
17%
Jasmin Imamovic
15
12%
Zeljko Komsic
29
24%
Hamdija Lipovaca
19
16%
Slavisa Sucur
2
2%
Denis Becirovic
8
7%
Sasa Magazinovic
1
1%
neko drugi/druga
18
15%

Total votes: 121

Tvrtko II Kotromanić

#51 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Tvrtko II Kotromanić »

madner wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:
plain vanilla wrote: Pa nece ga na biro poslati, moraju ga uhljebiti, sto bi Dodik rekao :D
A znam jbg, nazalost puno je tih likova poput jasmina bez kojih bi SDP puno bolje izgledao
:lol:

Haj nam reci ko ti se svidja :D
Rekao sam vec, Pudaric ili Lipovaca za predsjednika.
Mada ni Lipovaca nije, ono 1/1, ali mi se cini onako sposoban, s druge strane Pudaricu, sve i da hocu, ne mogu naci manu.. :)
Alfons Kauders

#52 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Alfons Kauders »

plain vanilla wrote: Pa zato i kazem, dzabe forum kad nemas "pravo glasa"..Ne znam koliko poznajes Ivu Divkovica iz tz SDP-a
On je meni uvijek bio super lik..sad je vec i on star relativno, ali definitivno moj moj omiljeni politicar iz TZ
ivo je pozitivac, gospodin, ali nikad nije bio pretjerano zainteresovan za politiku... i nije jedini...

tako da su prolazili mnogi sa visokim ambicijama i niskom inteligencijom kojim ne bi dao da cuvaju dvije nacrtane ovce...
Socijalista

#53 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Socijalista »

MOj prvi izbor Lipovaca drugi Pudaric...
Alfons Kauders

#54 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Alfons Kauders »

Socijalista wrote:MOj prvi izbor Lipovaca drugi Pudaric...
posteno, ja definitivno nisam za lipovacu radi dizanja plata u administraciji i rasipnistva... mada ga i imamovic prati u stopu, njemu zamjeram neke druge bistre ideje
kmirsad

#55 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by kmirsad »

Bogičević... a sviđa mi se jedna kona... ufff...nenormalno... :-D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#56 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by plain vanilla »

Alfons Kauders wrote:
posteno, ja definitivno nisam za lipovacu radi dizanja plata u administraciji i rasipnistva... mada ga i imamovic prati u stopu, njemu zamjeram neke druge bistre ideje
samo nemoj reci fontane :lol:
madner

#57 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by madner »

Ja nemam problema sa dizanjem plate, ako su rezultati tu. Samo nisam siguran da jesu.
Socijalista

#58 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Socijalista »

plain vanilla wrote:
Alfons Kauders wrote:
Da mu ispred kuce ne susti vodopad kad je navalio na fontane :lol: :lol:
stochar

#59 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by stochar »

mogu l' ja, mogu l' ja?!
Image

predsjednik bez ogranicenja trajanja mandata... mene bilo stid kad sam vidio da je na Kongresu on jedini kandidat, i Kongres traj'o cijeli dan, nekad u kasne sate ga izabrali...
al_akhisari

#60 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by al_akhisari »

...svetozar pudaric, od ponudjenih, najbolji izbor
Alfons Kauders

#61 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Alfons Kauders »

plain vanilla wrote:
Alfons Kauders wrote:
ma jebo fontane, one su najmanji problem... covjek misli da u tuzli moze razvijati turizam, sto je nonsens prve klase... tu su i mnoga upitna urbanisticka rjesenja, trosenje na trivijalne stvari itd...
madner

#62 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by madner »

stochar wrote:mogu l' ja, mogu l' ja?!
Image

predsjednik bez ogranicenja trajanja mandata... mene bilo stid kad sam vidio da je na Kongresu on jedini kandidat, i Kongres traj'o cijeli dan, nekad u kasne sate ga izabrali...
Sto te je stid? Ako si clan mogao si se kandidovat, ako nisi clan ne tice te se. :D
Nass

#63 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Nass »

Ne poznajem Lipovacu, nista ne znam o njemu, ali kad sam ga vidjela na televiziji i cula pricu...... podsjeti me na Bandica :D :skoljka:
Socijalista

#64 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Socijalista »

Da neko mozda napravi SDA verziju izbora za predsjednika? Ja samo znam Tihija i malog princa ostalo je skart...ustvari malo koga i poznajem iz te stranke.

Ko zeli deder neka napuca...mozda ovaj skywalke...nightwish ili kako vec... :-D
plain vanilla

#65 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by plain vanilla »

Alfons Kauders wrote:
plain vanilla wrote:
Alfons Kauders wrote:
ma jebo fontane, one su najmanji problem... covjek misli da u tuzli moze razvijati turizam, sto je nonsens prve klase... tu su i mnoga upitna urbanisticka rjesenja, trosenje na trivijalne stvari itd...
Pa ne mozes reci da Tuzla nije mnogo ljepsa..Ja na Panonici nikad nisam bila, ali ako pogledas koliko ljeti dodje ljudi..a bila smrdljiva bara..Dobili smo vodu 24 sata, kakva-takva, imamo je. Nije sve od Jaska lose
Ne kazem ja da nije imao promasaja, ali nije sve lose
Paper

#66 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Paper »

MarinHan wrote:Domazet rocks 8) 8) 8)
Saveršen kandidat za predsjedinka. Prvo nije Bošnjak, drugo Hrvat je, treće u stranci je... Savršeno multietničko lice SDP-a. :D
Đe ćeš više :P
Ovo sad ko neka provokacija?

Što, niste mu ti i Čović dali certifikat i legalitet da bi bio Hrvat :lol:
Alfons Kauders

#67 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Ja nemam problema sa dizanjem plate, ako su rezultati tu. Samo nisam siguran da jesu.
ja sam siguran da nisu, barem ne u tuzli...

a slicne sam stvari cuo i od raje iz bihaca, koji bas i nisu presretni lipovacom
Socijalista

#68 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Socijalista »

Alfons Kauders wrote:
madner wrote:Ja nemam problema sa dizanjem plate, ako su rezultati tu. Samo nisam siguran da jesu.

a slicne sam stvari cuo i od raje iz bihaca, koji bas i nisu presretni lipovacom
to si cuo od zelembaca, Lipovaca je dobio preko 30.000 glasova na ovim izborima i ima daleko najvise glasova. Znaci slabo si cuo. :D
stochar

#69 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by stochar »

madner wrote:
Sto te je stid? Ako si clan mogao si se kandidovat, ako nisi clan ne tice te se. :D
ako ista sjebe tu stranku, sjebace je ova arogantna politike. cuj 'ne tice te se', hahahaha, itekako me se tice, nisu samo clanovi bitni, valjda i glasaci imaju pravo na kritiku? ili nemaju? ili je to pravo ima onaj kome Centralni komitet odobri? evo, ja svecano obecavam da na sljedecim izborima (opcinskim pa onda opcim) necu dati NI JEDAN glas bilo kojem kandidatu SDP-a ako Zlaya u tom momentu bude predsjednik, iako sam do sada na svim izborima za njih glas'o. znam da ce sad arogantni clanovi i psychosupporteri reci: 'sta nas briga, jebo jedan glas', ali tako je govorio i Hare Lepi pa znamo gdje ga je ta arogancija odvela...
Last edited by stochar on 21/02/2011 10:22, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#70 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Alfons Kauders »

plain vanilla wrote: Pa ne mozes reci da Tuzla nije mnogo ljepsa..Ja na Panonici nikad nisam bila, ali ako pogledas koliko ljeti dodje ljudi..a bila smrdljiva bara..Dobili smo vodu 24 sata, kakva-takva, imamo je. Nije sve od Jaska lose
Ne kazem ja da nije imao promasaja, ali nije sve lose
panonika je ok, ali je opet i leglo javasluka i nepotizma... kao i ostatak javnog sektora doduse...

jasmin nije zasluzan za vodu, to je stari projekat i finansiranje (garanciju) je omogucila vlada fbih, a ne opstina...

nije sve lose, ali je previse loseg - lik zivi u oblacima dok grad umire... pustos, nema ziva roba na ulicama navece, a on prica o nekakvom turizmu... smijesno
plain vanilla

#71 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by plain vanilla »

stochar wrote:
madner wrote:
ako ista sjebe tu stranku, sjebace je ova arogantna politike. cuj 'ne tice te se', hahahaha, itekako me se tice, nisu samo clanovi bitni, valjda i glasaci imaju pravo na kritiku? ili nemaju? ili je to pravo ima onaj kome Centralni komitet odobri? evo, ja svecano obecavam da na sljedecim izborima (opcinskim pa onda opcim) necu dati NI JEDAN glas bilo kojem kandidatu SDP-a ako Zlaya u tom momentu bude predsjednik, iako sam do sada na svim izborima za njih glas'o. znam da ce sad arogantni clanovi i psychosupporteri reci: 'sta nas briga, jebo jedan glas', ali tako je govorio i Hare Lepi pa znamo gdje ga je ta arogancija odvela...
Nije poenta u tome da te nije briga
nego, realno, ne bi imao priliku glasati, u tome je poenta..glasa samo clanstvo..tj njihovi zastupnici..
Alfons Kauders

#72 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Alfons Kauders »

Socijalista wrote:
Alfons Kauders wrote:

to si cuo od zelembaca, Lipovaca je dobio preko 30.000 glasova na ovim izborima i ima daleko najvise glasova. Znaci slabo si cuo. :D
ne, to sam cuo od kolegice koja je glasala za njeg... manje vise ista prica ko i kod raje u tuzli...

dobio je i jasmin pun kurac glasova, ukljucujuci moj, ali mu ga sad ne bi dao ni pod razno jer je na masi primjera pokazao da nije sposoban voditi opstinu i rjesavati osnovne probleme... djeluje kao dijete koje se igra po citav dan, a zaboravlja uraditi zadacu...
Socijalista

#73 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by Socijalista »

ne, to sam cuo od kolegice koja je glasala za njeg... manje vise ista prica ko i kod raje u tuzli...

dobio je i jasmin pun kurac glasova, ukljucujuci moj, ali mu ga sad ne bi dao ni pod razno jer je na masi primjera pokazao da nije sposoban voditi opstinu i rjesavati osnovne probleme... djeluje kao dijete koje se igra po citav dan, a zaboravlja uraditi zadacu...
za Imamovica ne znam, znam samo da ova sadasnja vlada USK s Lipovacom na celu i ostalim kadrovima trenutno radi punom parom...za TK ne znam...kazi nam nesto kako tu ide? ;-)
zateznistub

#74 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by zateznistub »

@Zagore, koja to stranka nije d.j.l.? SDA, zabih ili koja?

Sto se tice sdp-a moj glas za S.Pudarica.
stochar

#75 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije

Post by stochar »

plain vanilla wrote:
stochar wrote:
madner wrote:
Nije poenta u tome da te nije briga
nego, realno, ne bi imao priliku glasati, u tome je poenta..glasa samo clanstvo..tj njihovi zastupnici..
napravljena je takva atmosfera da su ljudi poodustajali od kandidatura pod sumnjivim okolnostima, a ja bih rekao iz straha.

vidi ovo, glasovi za Parlament BiH na izborima:

BEĆIROVIĆ DENIS 45747
LAGUMDŽIJA ZLATKO 28451
LIPOVAČA HAMDIJA 24582

pa, poder'o ga je Denis, poder'o ga je i Lipovaca (ciji je postotak 75), a da ne govorim o Komsicu! i, da se ni jedan od njih ne kandiduje? de ba, price za malu djecu...
Locked