Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- Nadinka
#51 Re: Cipelice, cipelice..
Jel neko vidio ima li ovih kod nas u mangu?

- Zelena Carapa
#52 Re: Cipelice, cipelice..
Super, nasla sam novu temu koja ce me raskuciti 
- yellow cat
#53 Re: Cipelice, cipelice..
Haj, nema veze, barem će ti nozi biti udobno.Zelena Carapa wrote:Super, nasla sam novu temu koja ce me raskuciti
- Aurora Borealis
#54 Re: Cipelice, cipelice..
Ove su mi divne i cini mi se u Batti kod Vatre da sam ih vidjela. Prelijepe su!Gospoda Ministarka wrote:... i ima li ista o cemu mozemo pricat bez prestanka i sa toliko entuzijazma i inspiracije![]()
![]()
Oooo svoj na svome, kao sto se kaze![]()
Da pocnem:
Ove si planiram kupiti cim prije (citaj cim nadem smedu torbu koja me odusevi), a slicne su mi nestale ispred nosa u Mangu:
- Ma.Le.Na
#55 Re: Cipelice, cipelice..
ok hajmo iskrenost na vidjelo
da li vi u ovakvim vrtoglavim petama idete na posao?
- Zelena Carapa
#56 Re: Cipelice, cipelice..
Hajde da se dogovorimo, bar nemojte govoriti gdje se mogu kupiti.
zezam se naravno
zezam se naravno
- Aurora Borealis
#57 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam ovakve slicne vidjela u Astri (ove donje) a ove gornje u onoj radnji u BBI u dnu, sprat gdje je SALSA.ALexis wrote:ja sam kupila u leonardu nesto slicno prije 2 godine. nikad nisu propustile, a bile samo 70 KM, kasnije, dok sam ih se ja sita nanosala, snizili ih na 56harleyquinn wrote:e nek se vala neko sjetio da otvori ovu temuja sam u potrazi vec skoro mjesec dana za cipelama ili cizmicama, volim visociju petu ali gledam da uvijek imaju i platformu zbog udobnosti... zanima me da li ste negdje vidjele slicne ovima CL na slikama? (samo da je peta malo deblja)
inace, u retru i leonardu se vazda 'podmirujem'
- Michun
#58 Re: Cipelice, cipelice..
Jedan dan se na tandarim na stikle, pa onda 2 ne.Ma.Le.Na wrote:ok hajmo iskrenost na vidjelo![]()
I have a trick - cipele s visokom petom moram da kupim, al onda odnesem obucaru pa ih malo recne. Jbga, cm ili 2, ali onda se moze hodati u njima.
- Ma.Le.Na
#59 Re: Cipelice, cipelice..
zar moze to tako?Michun wrote:Jedan dan se na tandarim na stikle, pa onda 2 ne.Ma.Le.Na wrote:ok hajmo iskrenost na vidjelo![]()
I have a trick - cipele s visokom petom moram da kupim, al onda odnesem obucaru pa ih malo recne. Jbga, cm ili 2, ali onda se moze hodati u njima.
ne poremeti se ravnoteza cipele?
- Zelena Carapa
#60 Re: Cipelice, cipelice..
Meni licno se guliver svidja. Pravo mi je osvjezenje.
- Nadinka
#61 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sve rjedje,nekad sam svaki dan nosila na posao bas visoke pete i znala ostati u gradu psolije i tek navece doici kuci, ali sad vec mi se i ne d bas, zabole me nogeMa.Le.Na wrote:ok hajmo iskrenost na vidjelo![]()
- Michun
#62 Re: Cipelice, cipelice..
Moze, zna kolko smije odrezat.Ma.Le.Na wrote:zar moze to tako?Michun wrote:Jedan dan se na tandarim na stikle, pa onda 2 ne.Ma.Le.Na wrote:ok hajmo iskrenost na vidjelo![]()
ne poremeti se ravnoteza cipele?
- Ma.Le.Na
#63 Re: Cipelice, cipelice..
meni je uvijek tih nekih 2cm problematicno
- Aurora Borealis
#64 Re: Cipelice, cipelice..
A ima li vas koje zivite na brdu kao ja? (Breka) Da vidim kako vi izlazite na kraj s visokim petama i brdom
Meni nekad dodje u japankama sici do ravnog pa onda cipelice nataknuti

- Zelena Carapa
#65 Re: Cipelice, cipelice..
Nikad nisam cula za ovo. Ma michun ti si genije i na ovoj temi. HvalaMichun wrote: Moze, zna kolko smije odrezat.
- Michun
#66 Re: Cipelice, cipelice..
pa eto, kupi neke NEskupe pa odnesi...dacu ti ime COVEKAMa.Le.Na wrote:jao kad sad krenem kupovat i kratit
![]()
- Nadinka
#67 Re: Cipelice, cipelice..
ja preko ljeto obicno nosim jedne japanke u torbi ako sam na visokim petma, cisto da ako dotuzi imam izlazAurora Borealis wrote:A ima li vas koje zivite na brdu kao ja? (Breka) Da vidim kako vi izlazite na kraj s visokim petama i brdomMeni nekad dodje u japankama sici do ravnog pa onda cipelice nataknuti
![]()
- Ma.Le.Na
#68 Re: Cipelice, cipelice..
Michun wrote:pa eto, kupi neke NEskupe pa odnesi...dacu ti ime COVEKAMa.Le.Na wrote:jao kad sad krenem kupovat i kratit
![]()
- Aurora Borealis
#69 Re: Cipelice, cipelice..
Znaci to sto mi nekad dotuzi ne znaci da sam manje zensko i da ne znam hodati u visokim petama?Nadinka wrote: ja preko ljeto obicno nosim jedne japanke u torbi ako sam na visokim petma, cisto da ako dotuzi imam izlaz
Odsad primjenjujem taktiku japankica, samo to znaci da mi torba mora biti ko vreca da bi sve stalo
- Nadinka
#70 Re: Cipelice, cipelice..
da, da, prednost ljeta je da su japanke male pa ne zauzimaju puno mejsta, mada i baletanke mogu prociAurora Borealis wrote:Znaci to sto mi nekad dotuzi ne znaci da sam manje zensko i da ne znam hodati u visokim petama?Nadinka wrote: ja preko ljeto obicno nosim jedne japanke u torbi ako sam na visokim petma, cisto da ako dotuzi imam izlazDobro je
![]()
Odsad primjenjujem taktiku japankica, samo to znaci da mi torba mora biti ko vreca da bi sve staloDoduse, vec jesu, nece biti problem
- Aurora Borealis
#71 Re: Cipelice, cipelice..
Super
Samo zamisljam da ti ispadne torba usred grada i pocnu ispadati japanke, maskara, sminka, kljucevi, neseseri, novcanici, mobiteli, ulosci.. 
- Ma.Le.Na
#72 Re: Cipelice, cipelice..
ne kaze se djaba da u zenskoj torbi i mrtvih ljudi imaAurora Borealis wrote:SuperSamo zamisljam da ti ispadne torba usred grada i pocnu ispadati japanke, maskara, sminka, kljucevi, neseseri, novcanici, mobiteli, ulosci..
- Zelena Carapa
#73 Re: Cipelice, cipelice..
u mojoj definitivno. vazda me iznenadi - moja torba mislim.Ma.Le.Na wrote:ne kaze se djaba da u zenskoj torbi i mrtvih ljudi imaAurora Borealis wrote:SuperSamo zamisljam da ti ispadne torba usred grada i pocnu ispadati japanke, maskara, sminka, kljucevi, neseseri, novcanici, mobiteli, ulosci..
- Nadinka
#74 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam imala obicaj vozati u autu bar pa 3-4 para cipela, raznih
da imam za svaku priliku
- Zelena Carapa
#75 Re: Cipelice, cipelice..
hahaha, i ja isto. mislila sam da sam jedina.Nadinka wrote:Ja sam imala obicaj vozati u autu bar pa 3-4 para cipela, raznihda imam za svaku priliku
muzic mi se smijao kad smo se tek upoznali i kad je otkrio sve cari moga gepeka.