BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Obuca9

#51 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Obuca9 »

Bullet Tooth Tony wrote:
zonbirile wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:zato je bazen krcat , ako ne izrodimo kakvog phelpsa u 5-6 narednih godina, evo glava :D
----------------------------------------------------------------
nećemo sigurno,jer čova koji se vrti kao trener kupaća već 15g,nije nikad viđen u kupaćim ni u vodi.Sumnja se da uopšte zna plivati.

-----------------------

ja i ?

I nek ne izbacimo eto nekog plivaca vrhunskog , imamo situaciju gdje bruka djece uce da plivaju zabavljaju se , uzivaju i sta ti ja znam vise , imamo kantonalnu ligu u vaterpolu imamo evo bas preko vikenda medjunarodni plivacki miting gdje ce nastupiti 350 malisana , imamo bazen na kojem su igrale najbolje ekipe u vaterpolu trenutno ...... to je meni jedan veliki plus i hebo vas vise taj negativni stav prema svemu. necemo oa necemo, sta god , odma necemo

P.S

Ne , ne radim na bazenu niti imam nekog ko tamo radi , znaci nemam veze sa njim nikakve , ali ubi u pojam ovo necemo, mi to ne mozemo, itd itd
-----------------------

Joj tebe k'o da si od jučer na forumu, pa ne znaš da je zonbirile stručnjak za pisanje crnjačkih i negativnih postova. Lik ima 8.500 postova, od čega mu je bar 10.000 njih pisano u nekom "crnjak" i "ngativa" fazonu. 8-)
because_of_you

#52 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by because_of_you »

Gdje je onaj što kaže da niko ne kliže? :-) Na večernjem terminu bilo je sigurno 40-ak klizača... Plus komercijalni termin :wink:
antidroid

#53 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by antidroid »

because_of_you wrote:Gdje je onaj što kaže da niko ne kliže? :-) Na večernjem terminu bilo je sigurno 40-ak klizača... Plus komercijalni termin :wink:
Mi smo malo zaglavili poslije hokeja veceras i taman na ovaj termin klizanja sto je bio poslije utakmice. Koliko znam, nije se placao termin :D
because_of_you

#54 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by because_of_you »

Ne znam, piše da je komercijalni, ja svakako nisam plaćala ni ulaz ni klizaljke ni garderobu , imam neku čudnu štelu :-) :roll: :lol:

Znači, bio je hokej prije termina? Led je bio grozan :cry: Makar meni koja osjetim svaku tačku :D
antidroid

#55 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by antidroid »

because_of_you wrote:Ne znam, piše da je komercijalni, ja svakako nisam plaćala ni ulaz ni klizaljke ni garderobu , imam neku čudnu štelu :-) :roll: :lol:

Znači, bio je hokej prije termina? Led je bio grozan :cry: Makar meni koja osjetim svaku tačku :D
Nadam se da ti nije stela onaj momchic sto radi u Zetri od 3m visine :lol:
Bio je hokej prije, dobra tekma, "medvjedi" uzeli "vukove" 5:4 :D
because_of_you

#56 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by because_of_you »

Nije taj :lol:

Što niste počistili led za sobom? :x :D
antidroid

#57 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by antidroid »

because_of_you wrote:Nije taj :lol:

Što niste počistili led za sobom? :x :D
Mašina poslije svake utakmice sredi led, tako je isto i veceras bilo. Mouce da je "vozac" malo zabrzao.
A ja za sobom samo pive počistim, posto sam sa druge strane pleksiglasa :D
because_of_you

#58 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by because_of_you »

Pa tako reci, ja već mislila da si profesionalni hokejaš :D

Ne znam šta je sa mašinom, ali led je sav bio haos od početka termina, nemoguće da se u prve 2 minute sav "urezao" :-)
dadoka84

#59 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by dadoka84 »

Ima li free termina sutra i prekosutra. Trebalo bi da bude ujutro od 9.20 do 10.20 medjutim najavljeno je bilo neko takmicenje. Ja sam mislio ici malo opruzit noge :D
Pitanje: Je li i sad ulaz za besplatne termine sa kuponom koji se dobije u kucici ili?
Wutkica

#60 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Wutkica »

braca wrote:Bijah danas na Zetri, vodio sam djecu na klizanje, BESPLATNI termin od 11,30h do 12,30h, no ono sto me je zaista iznenadilo je to da osim nas nije bilo nikoga, odnosno mozda jos cetvero ili petero osoba. Led je odlican, muzikica fina, ljubazni momci koji su zaposleni gore, naglasavam ponovno, klizanje je besplatno, tako da ne mogu da shvatim da u gradu od skoro 500.000 stanovnika nema interessa za besplatnu rekreaciju na ledu. A znamo kukati da nema ovo, zasto nema ono, kakav smo mi grad, a ustvari ima svega, od nekoliko vrsta pozorista, muzeja, zooloskog vrta do - leda. Neki ce reci da je skolska godina, jeste za djecu, evo moja su u drugoj smjeni pa smo mogli doci, ali ima li u ovome gradu i starije omladine, studenata, gradjana, nezaposlenih, ustvari, ne znam sta bih vise rekao.

Cudno, zar ne?
Kao prvo odrasli ljudi u ta doba dana rade, drugo djeca su u skoli, trece mislim da penzionerima ne pada na pamet da se polome dzaba :D
jos nesto? :lol:
braca

#61 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by braca »

Wutkica wrote:Kao prvo odrasli ljudi u ta doba dana rade, drugo djeca su u skoli, trece mislim da penzionerima ne pada na pamet da se polome dzaba :D

Kao prvo, velika vecina odraslih ljudi NE RADI , pa bi im trebalo dobro doci malo BESPLATNE rekreacije, sto da ubiju vrijeme, sto da se stvarno i to BESPLATNO rekreiraju. Mnogi od ovih koji ne rade nemaju novaca za komercijalne termine, a ne mozemo reci da su bas svi trutovi pa da ih ne interesuje razgibavanje, pa makar na ledu.

Kao drugo, djeca idu u skolu po smjenama, znas ono - prije podne, poslije podne, pa rekreacije radi trebalo bi da ugrabe ovaj termin kada su u skoli poslije podne, posebno jer je BESPLATAN, pa imajuci u vidu da mnogo roditelja svojoj djeci NE MOGU priustiti rekreaciju u na moru u Dalmaciji ili Spaniji ili na Bjelasnici, ovaj vid zabave i rekreacije koji je besplatan bi trebao biti odlican za odvesti/dovesti svoju djecu. Starija djeca mogu i sama doci, jer je - besplatno. Nemaju svi novaca, ustvari, vecina omladine (u ovome stavku dva govorimo o djeci i omladini) nema novaca, pa je ova guzovaca odlicna.

Kao trece "mislim da penzionerima ne pada na pamet da se polome dzaba". OK. Akceptable.
Obuca9

#62 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Obuca9 »

Kad uzmeš u obzir da većina tih nezaposlenih nemaju kartu za prevoz, moraju u najboljem slučaju (bez presjedanja) platiti 3,60 KM za trolejbuske karte do gore i nazad, te dati pare za iznajmljivanje klizaljki (jer čisto sumnjam da ih iko ima), to ti dođe na 4,60 KM, za jedno. Da odu roditelji sa djetetom, to "besplatno" klizanje ih dođe najmanje 13,80 KM. Ako moraju presjesti, to jeste ako dolaze sa Ilidže, pa idu prvo tramvajem, pa trolom, dodaj na to još 10,80 KM, dakle dobiješ jednu finu cifru od 24,60 KM, koliko te dođe besplatno klizanje.
Bullet Tooth Tony

#63 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Bullet Tooth Tony »

hz__semir wrote:Kad uzmeš u obzir da većina tih nezaposlenih nemaju kartu za prevoz, moraju u najboljem slučaju (bez presjedanja) platiti 3,60 KM za trolejbuske karte do gore i nazad, te dati pare za iznajmljivanje klizaljki (jer čisto sumnjam da ih iko ima), to ti dođe na 4,60 KM, za jedno. Da odu roditelji sa djetetom, to "besplatno" klizanje ih dođe najmanje 13,80 KM. Ako moraju presjesti, to jeste ako dolaze sa Ilidže, pa idu prvo tramvajem, pa trolom, dodaj na to još 10,80 KM, dakle dobiješ jednu finu cifru od 24,60 KM, koliko te dođe besplatno klizanje.
vazda si ti znao sa nekim kalkulacijama :lol: :D
Wutkica

#64 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Wutkica »

hz__semir wrote:Kad uzmeš u obzir da većina tih nezaposlenih nemaju kartu za prevoz, moraju u najboljem slučaju (bez presjedanja) platiti 3,60 KM za trolejbuske karte do gore i nazad, te dati pare za iznajmljivanje klizaljki (jer čisto sumnjam da ih iko ima), to ti dođe na 4,60 KM, za jedno. Da odu roditelji sa djetetom, to "besplatno" klizanje ih dođe najmanje 13,80 KM. Ako moraju presjesti, to jeste ako dolaze sa Ilidže, pa idu prvo tramvajem, pa trolom, dodaj na to još 10,80 KM, dakle dobiješ jednu finu cifru od 24,60 KM, koliko te dođe besplatno klizanje.
u pravu si skroz....usotalom taj termin od 11,30 do 12,30 ne znam koja smjena ucenika bi mogla tu da stigne? ni prva ni druga....treca mozda :lol: salim se...al fkt....zasto mislis da bi neko trebao da ide na klizanje? Ja sam razmisljala da idem, ali kad skontam da bih se mogla udariti slomiti itd...pa ne mogu raditi...nema plate onda sam i ja nezaposlena :D :lol:
Urban B.

#65 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Urban B. »

braca wrote:
Wutkica wrote:Kao prvo odrasli ljudi u ta doba dana rade, drugo djeca su u skoli, trece mislim da penzionerima ne pada na pamet da se polome dzaba :D

Kao prvo, velika vecina odraslih ljudi NE RADI , pa bi im trebalo dobro doci malo BESPLATNE rekreacije, sto da ubiju vrijeme, sto da se stvarno i to BESPLATNO rekreiraju. Mnogi od ovih koji ne rade nemaju novaca za komercijalne termine, a ne mozemo reci da su bas svi trutovi pa da ih ne interesuje razgibavanje, pa makar na ledu.

Kao drugo, djeca idu u skolu po smjenama, znas ono - prije podne, poslije podne, pa rekreacije radi trebalo bi da ugrabe ovaj termin kada su u skoli poslije podne, posebno jer je BESPLATAN, pa imajuci u vidu da mnogo roditelja svojoj djeci NE MOGU priustiti rekreaciju u na moru u Dalmaciji ili Spaniji ili na Bjelasnici, ovaj vid zabave i rekreacije koji je besplatan bi trebao biti odlican za odvesti/dovesti svoju djecu. Starija djeca mogu i sama doci, jer je - besplatno. Nemaju svi novaca, ustvari, vecina omladine (u ovome stavku dva govorimo o djeci i omladini) nema novaca, pa je ova guzovaca odlicna.

Kao trece "mislim da penzionerima ne pada na pamet da se polome dzaba". OK. Akceptable.
A jesi li mozda razmisljao o tome dali ljudi uopste vole klizanje?to je prva stvar!
druga stvar koji ce to roditelj pustit svoje dijete na klizanje koje zavrsava u 12:30 a u 14h mora biti u skoli jer tada pocinje 2 smjena ppored silnih zadaca i ucenja!
Poenta svega jeste ko voli otici ce na klizanje kako god a ko ne voli moze imati sve besplatno on opet nece doci!
because_of_you

#66 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by because_of_you »

Zna li neko ima li veeelikih brojeva klizaljki za iznajmiti? :D
zonbirile

#67 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by zonbirile »

-------------------------------------------
ne širi pesimizam i crnilo,budi veseo i optimističan sa "novim " FKSarajevom
drama

#68 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by drama »

nije me klizanje nikad furalo pa nisam ni bio al' mislio s' djevojkom otic' , furke radi dok jos
nisu predavanja pocela...
na ovoj stranici zoi-a pise da je iznajmljivanje klizaljki 5kmX2 + garderoba 2km, da se nesto popije
treba ti 15-20km pa bolje otic' na planinu...
Urban B.

#69 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Urban B. »

ako za ove pare mozes otici na planinu onda i meni objasni kako :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#70 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by bordo gandalf »

Do kada ce biti led u zetri?
drama

#71 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by drama »

Urban B. wrote:ako za ove pare mozes otici na planinu onda i meni objasni kako :D

mozda se nismo razumjeli, nisam mislio na skijanje nego otic' s djevojkom, prohodat', ubit' po' dana...
za to mi je dovoljna cvaja- gorivo cener+ kupis 2-3 jabuke, narandje, 7days krosancice il' nesto slicno,
kasnije na caj i to je to. jaran mi dira rego pa uzmem sanke :D uglavnom bude lijepo, promijenis malo
a ne izletis nesto puno.

a ovo za klizanje mi bas puno dat' cvaju za sat i to pod uslovom da odes kad je ovaj besplatni :D termin
bordo gandalf

#72 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by bordo gandalf »

rashtiman wrote:Do kada ce biti led u zetri?
:D
Bullet Tooth Tony

#73 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by Bullet Tooth Tony »

rashtiman wrote:
bordo gandalf

#74 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by bordo gandalf »

Bullet Tooth Tony wrote:
rashtiman wrote:
:skoljka:
http://www.bhski.ba/aktuelnosti/vijesti ... jene-.html
dadoka84

#75 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!

Post by dadoka84 »

Meni je za klizanje dovoljna markica, za garderobu. A nosim svoje klizaljke.
Post Reply