-----------------------Bullet Tooth Tony wrote:zonbirile wrote:----------------------------------------------------------------Bullet Tooth Tony wrote:zato je bazen krcat , ako ne izrodimo kakvog phelpsa u 5-6 narednih godina, evo glava
nećemo sigurno,jer čova koji se vrti kao trener kupaća već 15g,nije nikad viđen u kupaćim ni u vodi.Sumnja se da uopšte zna plivati.
-----------------------
ja i ?
I nek ne izbacimo eto nekog plivaca vrhunskog , imamo situaciju gdje bruka djece uce da plivaju zabavljaju se , uzivaju i sta ti ja znam vise , imamo kantonalnu ligu u vaterpolu imamo evo bas preko vikenda medjunarodni plivacki miting gdje ce nastupiti 350 malisana , imamo bazen na kojem su igrale najbolje ekipe u vaterpolu trenutno ...... to je meni jedan veliki plus i hebo vas vise taj negativni stav prema svemu. necemo oa necemo, sta god , odma necemo
P.S
Ne , ne radim na bazenu niti imam nekog ko tamo radi , znaci nemam veze sa njim nikakve , ali ubi u pojam ovo necemo, mi to ne mozemo, itd itd
Joj tebe k'o da si od jučer na forumu, pa ne znaš da je zonbirile stručnjak za pisanje crnjačkih i negativnih postova. Lik ima 8.500 postova, od čega mu je bar 10.000 njih pisano u nekom "crnjak" i "ngativa" fazonu.