Samousluga na pumpama

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

BSn

#51 Re: Samousluga na pumpama

Post by BSn »

Vala, meni merak na duzim putovanjima kad ti covjek toci, taman ti fino izadjes, malo se protegnes, bacis s njim koju pametnu. :D
Mlad i Nevin

#52 Re: Samousluga na pumpama

Post by Mlad i Nevin »

Ne kontam ovaj naš narod nikako....

zar nije bolje fino k'o paša naredit pumpadžiji da ti natoči toliko i toliko, daš mu lovu kroz prozor i amin....šta ima u tome što će ruke cijeli dan miruhati na benzin...a :?:
dottore

#53 Re: Samousluga na pumpama

Post by dottore »

Mlad i Nevin wrote:Ne kontam ovaj naš narod nikako....

zar nije bolje fino k'o paša naredit pumpadžiji da ti natoči toliko i toliko, daš mu lovu kroz prozor i amin....šta ima u tome što će ruke cijeli dan miruhati na benzin...a :?:
i da mi levat(u vecini slucajeva) isprska auto?
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#54 Re: Samousluga na pumpama

Post by Romeo 80 »

Nemam ništa ni protiv pumpadžija, a vala ni protiv samoposluživanja. Samo sam jednom sam sebi sipao gorivo. Pa majku mu, i ne bi loše! :D Nisam nikog digao u vazduh! :D
DenisSarajevo

#55 Re: Samousluga na pumpama

Post by DenisSarajevo »

Better Man wrote:
DenisSarajevo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=1P7oGdbY ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=IdcPeW1X ... re=related

I ja sam za samousluzivanje na pumpama mada to kod nas nece jos zazivjeti, zadesio sam se par puta na pumpi kad vozaci ( pretezno zene :D ) nisu znali ni koje gorivo trosi njihov auto i onda se pitam sta bi da je dosao na samousluznu pumpu.
Nema tu nikakve mudrosti oko vrste goriva koje trosi auto, jer dovoljno je da otvoris vratasca od goriva i s unutrasnje strane fino pise koje gorivo predvidjeno za tvoj automobil i onda fino uzmes odgovarajuce crijevo i sipas. Spominjanje zena kao da su one te koje pretezno ne znaju koje gorivo im trosi automobil smatram kompleksom nize vrijednosti. I budi siguran da ima zena koje su za volanom sposobnije iokretnije od tebe. Vise u saobracaju vidim polupismenih muskaraca koji nemaju pojma o kulturi ponasanja u saobracaju nego zena.
Naravno da nema mudrosti ali ja sam ispricao samo moje dozivljaje na pumpi i ne znam o kakvom kompleksu ti govoris :? . A to za vratasca to reci upravo tim vozacima sto ne znaju ni sta zapravo trebaju da sipaju. Naravno da ima sposobnijih zena i od mene i od tebe, mislim wtf o cemu pricas.
SundanceKid

#56 Re: Samousluga na pumpama

Post by SundanceKid »

dottore wrote:
Mlad i Nevin wrote:Ne kontam ovaj naš narod nikako....

i da mi levat(u vecini slucajeva) isprska auto?
Ma ja, nije da ces se sipajuci ti isprljat od prljavog crijeva, rucke, i cega sve ne, bitno je da je auto ok. Nije mi jasan nikako taj toliki fetis prema autima koji nas narod ima. Za mene je to ko toster il mikser, uredjaj, i nista vise. Ta zelja za sipanjem benzina mi je ko da odes u pekaru, i kazes de da ja sebi ispecem hljeb, merak mi :) :D
Post Reply