Better Man wrote:
Prije ce biti da vi imate problema, jer da odete malo vani drugacije bi razmisljali i gledali neke stvari ovdje i ne bi vam podvaljivali sve i svasta pod eksluzivitet.
Kako ti covjece ne dosadi vise
Better Man wrote:
Prije ce biti da vi imate problema, jer da odete malo vani drugacije bi razmisljali i gledali neke stvari ovdje i ne bi vam podvaljivali sve i svasta pod eksluzivitet.
što čoeka upeglaste bezeze...dobro vam je reko čuj cool mjesto s 4 stola...pa mogli su i take away štand otvorit, a druga stvar je što ste vi navikli na standard ćevabdžinice.Bullet Tooth Tony wrote:Prije ce biti da vi imate problema, jer da odete malo vani drugacije bi razmisljali i gledali neke stvari ovdje i ne bi vam podvaljivali sve i svasta pod eksluzivitet.
JoseMujica wrote:što čoeka upeglaste bezeze...dobro vam je reko čuj cool mjesto s 4 stola...pa mogli su i take away štand otvorit, a druga stvar je što ste vi navikli na standard ćevabdžinice.Bullet Tooth Tony wrote:Prije ce biti da vi imate problema, jer da odete malo vani drugacije bi razmisljali i gledali neke stvari ovdje i ne bi vam podvaljivali sve i svasta pod eksluzivitet.
kad se uvedu neki EU standardi u ugostiteljstvo barem 85% kafana, slastičarni, ćevabdžinica i buregdžinica u Sarajevu će biti zatvoreno jer su najobičnije prčvarnice, a može ih ko god hoće zvat legendarnim mjestima
U Londonu ili ?because_of_you wrote:Da li je neko upratio neki dio dana kad je moguće ući (ako je već tolika gužva)?
Bullet Tooth Tony wrote:U Londonu ili ?because_of_you wrote:Da li je neko upratio neki dio dana kad je moguće ući (ako je već tolika gužva)?
*mima* wrote:Kad sam god usla ili prosla ulicom pored.................mjesta je bilo.
Nakon sabaha u Alipasinoj dzamiji, al potrcibecause_of_you wrote:Da li je neko upratio neki dio dana kad je moguće ući (ako je već tolika gužva)?
Ma ja to malkice zbog @beterabecause_of_you wrote:Ejs
sta ces nemamo svi priliku po evropi hodati i hraniti se u strasnom mcdonaladsu i slicno gdje za 10€ dobijem 1/4 pljeskavice i 20 kapi kole. zivjele nase najbolje i najobicnije prvcarnice,a ti se fataj njemacke i tamo glumi evropuJoseMujica wrote:što čoeka upeglaste bezeze...dobro vam je reko čuj cool mjesto s 4 stola...pa mogli su i take away štand otvorit, a druga stvar je što ste vi navikli na standard ćevabdžinice.Bullet Tooth Tony wrote:Prije ce biti da vi imate problema, jer da odete malo vani drugacije bi razmisljali i gledali neke stvari ovdje i ne bi vam podvaljivali sve i svasta pod eksluzivitet.
kad se uvedu neki EU standardi u ugostiteljstvo barem 85% kafana, slastičarni, ćevabdžinica i buregdžinica u Sarajevu će biti zatvoreno jer su najobičnije prčvarnice, a može ih ko god hoće zvat legendarnim mjestima
Kakva exclusiva bolan nebio,sta lupashBullet Tooth Tony wrote:Prije ce biti da vi imate problema, jer da odete malo vani drugacije bi razmisljali i gledali neke stvari ovdje i ne bi vam podvaljivali sve i svasta pod eksluzivitet.
Ja otisao u Vatru jednom, probao kafu, konstatovao da gore kafe u zivotu nisam probao, znaci fuj, ogavna, pijem kracu kafu, bez prilogaBetter Man wrote:......
.....
Najbolja topla cokolada koju sam probao u Sarajevu je u Vatri, a sto se tice kolaca Torte i to su bez premca.
Zato sto bi i nju morao platiti, bolja je solucija kod sebilja iz dlanaQler wrote: Ja u Vatri vise ni casu vode ne bih popio.
hajte pljujtecappy_tempo wrote:
sta ces nemamo svi priliku po evropi hodati i hraniti se u strasnom mcdonaladsu i slicno gdje za 10€ dobijem 1/4 pljeskavice i 20 kapi kole. zivjele nase najbolje i najobicnije prvcarnice,a ti se fataj njemacke i tamo glumi evropu
sjever76 wrote:bio jucer i nisam nesto posebno odusevljen. kafa je ok. kolac sa bananom srednja zalost i za njega je coko-visnja iz torti izmislila cokoladni kolac. ona neka gomilica cokolade poprilicno losa. nije bilo tih bajadera sto narod hvali pa o tome kad probam. sve u svemu jebo slasticarnu u kojoj se nista ne vidi od duhanskog dima. i ja sam pusac ali kolaci i duhanski dim ne idu zajedno al' nikako.