dakle pričaš o dva uslovno rečeno identična auta,
jesi li ikada razmišljao o Seatu Toledu koji je u biti identičan kao dva navedena (motor ovjes), meni je on najatraktivniji, najsportskiji
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Auto se trenutno ne prodaje.Imao je opciju staro za novo(zamjena za yeti)i to onu verziju sa 1.2TSI motorom ali je odustao.Njegova skoda presla 47 000km,tako da je odustao od zamjene vozila,jednostavno ne isplati segolfista wrote:pa neka ne pristaje, ima pijaca i oglasi..prve tri - četiri godine na novom automobilu se najviše gubi, ali kada na polovnjaku izgubiš 50 % za dvije godine, to je zabrinjavajuće. Btw. daj broj na pm da pazarimo tu oktaviju
Nek ne budalese, i nek je vozi bar jos 3-4 godine... Sta se hostaplerise, a ima nov auto...? Znam, dosadio mu, pa malo...?citroen wrote:Auto se trenutno ne prodaje.Imao je opciju staro za novo(zamjena za yeti)i to onu verziju sa 1.2TSI motorom ali je odustao.Njegova skoda presla 47 000km,tako da je odustao od zamjene vozila,jednostavno ne isplati segolfista wrote:pa neka ne pristaje, ima pijaca i oglasi..prve tri - četiri godine na novom automobilu se najviše gubi, ali kada na polovnjaku izgubiš 50 % za dvije godine, to je zabrinjavajuće. Btw. daj broj na pm da pazarimo tu oktaviju
bas takodrndalo wrote:Nek ne budalese, i nek je vozi bar jos 3-4 godine... Sta se hostaplerise, a ima nov auto...? Znam, dosadio mu, pa malo...?citroen wrote:Auto se trenutno ne prodaje.Imao je opciju staro za novo(zamjena za yeti)i to onu verziju sa 1.2TSI motorom ali je odustao.Njegova skoda presla 47 000km,tako da je odustao od zamjene vozila,jednostavno ne isplati segolfista wrote:pa neka ne pristaje, ima pijaca i oglasi..prve tri - četiri godine na novom automobilu se najviše gubi, ali kada na polovnjaku izgubiš 50 % za dvije godine, to je zabrinjavajuće. Btw. daj broj na pm da pazarimo tu oktaviju![]()
*ebo te, tek ga razradio... 47.000km...
Peugeot 206ganjeta wrote:Sta kupiti za 6000 km?!
Ne može.collapse wrote:Za 6000 hiljada mozes nac dobrog pezoa 206 u odlicnom stanju ( benzinca )
radostan dan wrote:Za 6000 krvnih zrnaca može Punto... onako, dobar Peugeot - ne more.